• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bosanalim diyen koca

Herkese merhaba kizlar,
Bu satırları hem ağlıyor hem yazıyorum.hemen konuya geçeyim eşimle severek 8 senenin sonunda evlendik 7 yıldır evliyiz bı çocuğumuz var. Eşimle genelde anlaşırız ama anlasamadigimiz zamanlarda çok fevri davranır ağır konuşur boşanmaktan bahseder.bunu genelde her kavgamizda dile getirmiştir tabi sonra pişman olur ama o kavga ettgimiz gece hayatta geri adım atmaz. Ağlarım dönüp bakmaz. Bu gecede öyle bir olay oldu.gecen hafta çok yoğundu genelde 11 de uyuyorsun bugün geç yat film izleyelim dedim.demez olaydim çok sıkıldım senden beni yönetmenden herşeye karışıyorsun.biktim artik bosanalim çocuklu tek boşanan biz olmayacağız dedi bayagdir bu lafı duymamıştım ağzından.bayagdir dediğim 4 ay fln olmustur.bende kötü soyledigim ne var bunda dedim.bunalmis etmiş bıkmış aynı şekilde devam etti.agladiim ağla dedi.gitti uyudu.bu ilkdefa yapmıyor ama busefer hicbirsey yokken bukadar fevri davranmasina anlam veremedim.kavga bile etmedim.ben hayatın bütün yükünü onunla sirtladim bende çalışıyorum ona destek oldum hep herşeyimizi aldik evimde hamaratim bakımlı ve güzel bir kadınım.sadece biraz ilgi göstermiyor sun hep erken yattın dedim diye bunlari yaptı bana ben şimdi ne yapayım.
empati eksikliği var mı
sevgililikte nasıldı

Benim esim de böyleydi her tartışmada git kapi orda boşanalim diyordu ama ben bir sure sonra dayanamadim geldim babamin evine evet zor ama o psikolojik şiddeti cekmek daha da zor

Bi adam kolayca boşanmayi ağzına aliosa o kadini kaybetmekten zerre korkmuodur. O korkuyu ona yasatmaniz lazim. Zaten nasil tamam bosanalim o zaman demiyorsunuz bu hayret verici. Hic mi artistlik yok içinizde?
Tabiki bosanalim diyordum ben o ayrılmasın diye ağlamıyorum o an duygu bosalmasi yaşayıp ağladım. Sonra arkama bakmam o sürünür.ayaklarima kadar kapandı yapma etme diye her seferinde.

Yapıp edip pişman olması bir şeyi değiştiriyor mu sizin için ?
Tabiki değişmiyor içim soguyo zaten benim için kolaymi sanıyorsunuz.herseferinde umut beslemek affediyorum çünkü boşanmak istemiyor lafta söyledi sinirliydim diyor benimde yaptıklarimi kiskirttigimi söylüyor. Bu raddeye geliyoruz

Tabiki değişmiyor içim soguyo zaten benim için kolaymi sanıyorsunuz.herseferinde umut beslemek affediyorum çünkü boşanmak istemiyor lafta söyledi sinirliydim diyor benimde yaptıklarimi kiskirttigimi söylüyor. Bu raddeye geliyoruz
Kolay değildir ama aynı kitabı okuyup farklı son beklemekte mantıklı değil üzgünüm. Değişme potansiyeli olsa şimdiye değişirdi zaten. Kısır döngü , kaybetme korkusunun olmaması , sizden fiil görmemesi. Adam her seferinde affediliyorsa niye değişsin ki. 🤷

Canım ağlama diyeceğim ama insanın elinde olmuyor tabi bilmiyorum ama bence çift terapisi size uygun gözüküyor bir arkadaşımız da sıkıntı yaşıyorlardı terapiden sonra aralarındaki sorunları büyük ölçüde aştılar böyle hiçbir şey yapmadan bekleyerek çözüm olmaz

Şimdi ben sabah uyandığımda ne yapayım? O sıkıldım bosanalim deyince bende yüzüğümu çıkardım. Tamam dedim yazıklar olsun sana dedim. gitti yattı peşinden gidip soylendim oda sictik sabaha kadar ağlar dedi.geecekten bana kendimi.cok.kotu.hissetttirdi öncesinde benimle birlikte oldu sonrasında bunları yaşadık olaya bak
😨😨 Öncelikle onun karşısında ağlayıp uzuldugunuzu belli etmeyin bu zamana kadar yaptıklarının sineye cekilmesine alışmış net bir tavır koyun hatta hadi bosanalim deyin dik ve güçlü durun eğer bunu yapmazsanız daha çok yıpranırsın.Allah korusun sinir hastası olursun kendine bunu reva görme.

Tabiki bosanalim diyordum ben o ayrılmasın diye ağlamıyorum o an duygu bosalmasi yaşayıp ağladım. Sonra arkama bakmam o sürünür.ayaklarima kadar kapandı yapma etme diye her seferinde.
O kisimlari yazdiginizi görmedim pardon. Son durum ne simdi bosanacak miymis?

Belki seçeneği onada bırakmayı denemelisin....Konuya suçlamayla başlıyorsun...bu hafta çok uyudun diyerek...bu akşam film izleyelimmi ne dersin..gibi bir yaklaşım denesen. Yani sorunun başında, nekadar da olan birşeyi dille getirsende, yargılama ve suçlama var.
Bence bu yorumu dikkate almalisin ayni seyleri dusundugum icin tekrar yazmak istemedim erkekler duz mantik geneli suclayici degilde pozitif yaklassaniz bence problem ortadan kalkar bunaldim dedigine gore aktivite isterken hep yapmiyorsun etmiyorsun diye soze basliyor olabilirsiniz. Cozulemicek buyuk problemler yoksa lutfen bosan bilmem ne yorumlari kafanizi karistirmasin zart diye bunlardan bosanilsaydi evli cift kalmazdi.

Sizinle seviştikten sonra A dediniz diye boşanalım demesi çok gurur kırıcı. Ağlamanızı kaale almaması, hatta dalga geçmesi daha da kötü.

Bu yazdıklarınızdan sizin sürekli alttan alarak bu evliliği sürdürdüğünüz anlamı çıkıyor.

Yine bir kavgada boşanalım derse internetten anlaşmalı protokol gösterin. Bunu indir imzala ben de imzalayacağım

Bence bu yorumu dikkate almalisin ayni seyleri dusundugum icin tekrar yazmak istemedim erkekler duz mantik geneli suclayici degilde pozitif yaklassaniz bence problem ortadan kalkar bunaldim dedigine gore aktivite isterken hep yapmiyorsun etmiyorsun diye soze basliyor olabilirsiniz. Cozulemicek buyuk problemler yoksa lutfen bosan bilmem ne yorumlari kafanizi karistirmasin zart diye bunlardan bosanilsaydi evli cift kalmazdi.haklizinix
Haklısıniz düzgün bir şekilde konuşacağım zamanı gelince. Ya biter ya devam ederse de o çizgiyi çok net cizicem herkese yorumları için teşekkür ederim

Hii, "şimdi tüm gece ağlarsin, mictik" diyen adam ayaklarina kapaniyor. Birazda burdaki yorumlardan sonra klasik eş savunmasi işte. Harçliği bile savunuyorsun, istediğim herşeyi alabiliyorum diye.

Adam cinsellikten sonra bosanalim dedi. Sirf bir film talebi için. Evliliği bu kadar azimsiyor, değersiz görüyor. En fazla legal seks yaşayacaği bir kurum olarak görüyor.

Pişmanlik özür dilemek değildir. Hatalarini kabul etmektir. Bundan ders çikarmaktir. Adam hiçbirini yapmadi ve halen "pişmandi o" diyorsun. Hayir değil. Sadece düzeni bozulsun istemiyor ama zyni zamanda seni eğitiyor, pavlov gibi. Zamanla alttan almayi sana ögretti. Senin isteklerin değersiz olduğunu.

Herkese merhaba kizlar,
Bu satırları hem ağlıyor hem yazıyorum.hemen konuya geçeyim eşimle severek 8 senenin sonunda evlendik 7 yıldır evliyiz bı çocuğumuz var. Eşimle genelde anlaşırız ama anlasamadigimiz zamanlarda çok fevri davranır ağır konuşur boşanmaktan bahseder.bunu genelde her kavgamizda dile getirmiştir tabi sonra pişman olur ama o kavga ettgimiz gece hayatta geri adım atmaz. Ağlarım dönüp bakmaz. Bu gecede öyle bir olay oldu.gecen hafta çok yoğundu genelde 11 de uyuyorsun bugün geç yat film izleyelim dedim.demez olaydim çok sıkıldım senden beni yönetmenden herşeye karışıyorsun.biktim artik bosanalim çocuklu tek boşanan biz olmayacağız dedi bayagdir bu lafı duymamıştım ağzından.bayagdir dediğim 4 ay fln olmustur.bende kötü soyledigim ne var bunda dedim.bunalmis etmiş bıkmış aynı şekilde devam etti.agladiim ağla dedi.gitti uyudu.bu ilkdefa yapmıyor ama busefer hicbirsey yokken bukadar fevri davranmasina anlam veremedim.kavga bile etmedim.ben hayatın bütün yükünü onunla sirtladim bende çalışıyorum ona destek oldum hep herşeyimizi aldik evimde hamaratim bakımlı ve güzel bir kadınım.sadece biraz ilgi göstermiyor sun hep erken yattın dedim diye bunlari yaptı bana ben şimdi ne yapayım.
Ablacim bu adamla ağlaya ağlaya sirf evli kalayim diye omur mu geçer? Kadinlar sevgiye her zaman ihtiyac duyar. Sicak bir sarilma opucuk tatli sozler. Yani bir evlilikde bunlar yoksa, tam tersi uyuz bir eş varsa surdurmenin anlami ne? Hatayi en başda her kavgada ağlamakla yapmişsin. Kavga esnasinda soğuk bir bakiş, umursamaz güçlü bir duruş her erkeğe lafini yutturur. Anlaayan insana surekli birsey anlatmakla omur geçmez. Aranizda sevgi yok, iletişim yok. Bizler git boşan diyemeyiz ama sadece sora biliriz. Onsuz daha mi az mutlu olacaksin? Sana surekli boşanmakdan bahseden insanin yaninda durma nrdenin ne? Omrumuz kaç yuz yil? Yani çok mu uzun omrumuz var boyle aile kiymeti bilmeyen erkek bozuntularina hizmet ederek geçirmek için?

Back
X