• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bosanalim diyen koca

Boşan diyenleri anlayamadım. Bu nedenle yuva yıkmayın. Ama ertesi gün pişman olur diyorsunuz ya bi 10 gün konuşmayın ye.ek yapmayın. İlgilenmeyin biraz burnu sürtsün

Bundan daha iyi bir neden olabilirmi? Adam konu sahibin parasini elinden aldi. Sürekli tehdit ediyor, siddet uyguluyor. Adam önce cinsellik yasayip sonra bosanmak istedi kadindan.

Bu "burnu sürtsün" denilcek birsey degil. Adam ergen degil. Ezdikçe ezdi konu sahibini çünkü karakteri bu sekilde. Esini sevmeyen adam bile cinsellikten sonra bosanalim demez ya. Igrenç ve insafsiz bir durum.

Boşan diyenleri anlayamadım. Bu nedenle yuva yıkmayın. Ama ertesi gün pişman olur diyorsunuz ya bi 10 gün konuşmayın ye.ek yapmayın. İlgilenmeyin biraz burnu sürtsün
Valla bacım bu tipler le ömür zor duygu sönürücü ben ilk defa birine boşan dedim normalde yapıcı olmak taraftarıyım ama adam tam bir ruh emici ota çöpe boşanalım diyor kadın hiçmi ilgi beklemedin yazık ya boşasın bak sabah ne yapmış var bu adamın aklında bi şey daha kalmanın bi anlamı yok sabır sabır ekonomik özgürlüğü de varmış aman eksik olsun beyim hint kumaşı değil belki daha mutlu bile olur

Bundan daha iyi bir neden olabilirmi? Adam konu sahibin parasini elinden aldi. Sürekli tehdit ediyor, siddet uyguluyor. Adam önce cinsellik yasayip sonra bosanmak istedi kadindan.

Bu "burnu sürtsün" denilcek birsey degil. Adam ergen degil. Ezdikçe ezdi konu sahibini çünkü karakteri bu sekilde. Esini sevmeyen adam bile cinsellikten sonra bosanalim demez ya. Igrenç ve insafsiz bir durum.
Bunlar yazmiyordu ama ilk mesajında. Şiddet varsa durmasın zaten hemen boşansın

Herkese yorumları için teşekkür ederim sabah uyanmış erkenden üstünü giyip çıktı gitti. Bende ne yapmaya calisyorsun dedim çekemem böyle evliliği bana hayatımi sana hesap veremem dedi. Tartıştık biraz söyle bana bu bahane olamaz senin asıl amacın ne dedim. Bu hafta sürekli sürat yapmışım sürekli erken yatıyorsun demişim degismezmisim bı rahat bırak beni dedi.bikere talebim olduğunda evet durum bu arkadaşlar.yikilan neden arayan benim çekip gidip umrunda olmayan ise o. Kararımı verdim herseferinde bunları yaşatıyor bana. Herseferinde kendimde suçu arıyorum. ,basaramamaktan korkuyorum ama o beni kaybetmekten korkmuyor. bugün eşyalarımı toplayıp gidicem bu evden. Tek istediğim o güçlü duruş
Çok fazla tepkisel davranamissiniz. Biraz daha sakin ve kararlı adımlar atsaydiniz keşke

Bunlar yazmiyordu ama ilk mesajında. Şiddet varsa durmasın zaten hemen boşansın
Fiziksel siddetten bahsetmedi , bir de kaidn maaşını kendisi veriyor olabilir. Kendine yetecek kadar alıyordur, kalanını eşi yatırım yapıyordur.

Sizinle konuşmaya calisincaya kadar bekleyin , ayrılmak istiyorsa sizin israrinizla devam etmez . Bosanmayalim derse çift terapisine gidin ( aile danışmanına değil )

Şiddeti ilk konuya yazmamışki nerden bileyim. Sadece yazdıgi olay yuzünden sandım. Sakin olun biraz

Herşeyi dilinde söyledikten sonra pişman oluyo şuan pişman mesela ama bende bu gelgitlerden bıktım. bazı hanımlar şiddet varmı demiş öyle ciddi bir durum yok itiş kakış oldumu anında karşılığı veriyorum zaten orası biraz zor. Eşim normal de herkesin şaşırdığı derecede ev işlerine yardım eder çocukla ilgilenir.maasimi eşime vermem sorulmuş çünkü ben giderlerle uğraşmak istemediğim için kendi ihtiyaclarimi Kismiyorum yani ne istersem alırım karışmaz. Tek sorun bu dilii onu böyle sinirlenince taniyamiyorum çözemiyorum. Ve tabiki ilgisizlik de üstüne geldimi bende surat asiyorum oda çabuk daralıyor sıkılıyor.ben uzun konuşmaya başlayınca da sıkılıyor böyle bıri.zaten eğer bu iyi yanları olmasa bukadar surmezdi hep sinirine verdim kendimi ezdircek değilim ama böylede hep ezilmiş olduğumun farkına vardim

Herşeyi dilinde söyledikten sonra pişman oluyo şuan pişman mesela ama bende bu gelgitlerden bıktım. bazı hanımlar şiddet varmı demiş öyle ciddi bir durum yok itiş kakış oldumu anında karşılığı veriyorum zaten orası biraz zor. Eşim normal de herkesin şaşırdığı derecede ev işlerine yardım eder çocukla ilgilenir.maasimi eşime vermem sorulmuş çünkü ben giderlerle uğraşmak istemediğim için kendi ihtiyaclarimi Kismiyorum yani ne istersem alırım karışmaz. Tek sorun bu dilii onu böyle sinirlenince taniyamiyorum çözemiyorum. Ve tabiki ilgisizlik de üstüne geldimi bende surat asiyorum oda çabuk daralıyor sıkılıyor.ben uzun konuşmaya başlayınca da sıkılıyor böyle bıri.zaten eğer bu iyi yanları olmasa bukadar surmezdi hep sinirine verdim kendimi ezdircek değilim ama böylede hep ezilmiş olduğumun farkına vardim

Sahsen cift terapisi almanizi öneririm. Biz esimle bastan bir kural koyduk su bosanma lafi konusunda. Nikahimiz ikimiz icinde cok önemli. Onu öyle kavga halinde laf haline getirip basitlestirmek istemiyoruz asla. 6 yillik evlilikte ne ben ona nede o bana asla "bosanalim" demedi. Esiniz de bu konuda biraz bilinclenmesi lazim. Bir insani o konuda itersin itersin gün gelir gercek olur. Sorunlar varsa öf pöff ederek cözülmez konusmak lazim. Kimin bu evlilikte hangi ihtiyaclari var. Onlar nasil giderilir. Iletisim sorunlariniz var.

Sizinle seviştikten sonra A dediniz diye boşanalım demesi çok gurur kırıcı. Ağlamanızı kaale almaması, hatta dalga geçmesi daha da kötü.

Bu yazdıklarınızdan sizin sürekli alttan alarak bu evliliği sürdürdüğünüz anlamı çıkıyor.

Yine bir kavgada boşanalım derse internetten anlaşmalı protokol gösterin. Bunu indir imzala ben de imzalayacağım deyin.

Neden agliyorsun tamam bosanalim sen hazirla dilekceyi her seyi benim icinde uygunsa sartlar imzalarim yoksa uzerinde duzeltmeler filan yapariz de..
Ya bosanacaksiniz ya da boyle hayatiniz boyunca cekeceksiniz..

Bi adam kolayca boşanmayi ağzına aliosa o kadini kaybetmekten zerre korkmuodur. O korkuyu ona yasatmaniz lazim. Zaten nasil tamam bosanalim o zaman demiyorsunuz bu hayret verici. Hic mi artistlik yok içinizde?

Yapıp edip pişman olması bir şeyi değiştiriyor mu sizin için ?

Herkese merhaba kizlar,
Bu satırları hem ağlıyor hem yazıyorum.hemen konuya geçeyim eşimle severek 8 senenin sonunda evlendik 7 yıldır evliyiz bı çocuğumuz var. Eşimle genelde anlaşırız ama anlasamadigimiz zamanlarda çok fevri davranır ağır konuşur boşanmaktan bahseder.bunu genelde her kavgamizda dile getirmiştir tabi sonra pişman olur ama o kavga ettgimiz gece hayatta geri adım atmaz. Ağlarım dönüp bakmaz. Bu gecede öyle bir olay oldu.gecen hafta çok yoğundu genelde 11 de uyuyorsun bugün geç yat film izleyelim dedim.demez olaydim çok sıkıldım senden beni yönetmenden herşeye karışıyorsun.biktim artik bosanalim çocuklu tek boşanan biz olmayacağız dedi bayagdir bu lafı duymamıştım ağzından.bayagdir dediğim 4 ay fln olmustur.bende kötü soyledigim ne var bunda dedim.bunalmis etmiş bıkmış aynı şekilde devam etti.agladiim ağla dedi.gitti uyudu.bu ilkdefa yapmıyor ama busefer hicbirsey yokken bukadar fevri davranmasina anlam veremedim.kavga bile etmedim.ben hayatın bütün yükünü onunla sirtladim bende çalışıyorum ona destek oldum hep herşeyimizi aldik evimde hamaratim bakımlı ve güzel bir kadınım.sadece biraz ilgi göstermiyor sun hep erken yattın dedim diye bunlari yaptı bana ben şimdi ne yapayım.
Boşanalım deyince ağlamak yerine, sen bilirsin deyin bakalım.

Siz sesinizi cikarmadikca böyle devam edecek. Şımarık çocuklar gibi davranıyor. Alışkanlık haline getirmiş.

Herkese merhaba kizlar,
Bu satırları hem ağlıyor hem yazıyorum.hemen konuya geçeyim eşimle severek 8 senenin sonunda evlendik 7 yıldır evliyiz bı çocuğumuz var. Eşimle genelde anlaşırız ama anlasamadigimiz zamanlarda çok fevri davranır ağır konuşur boşanmaktan bahseder.bunu genelde her kavgamizda dile getirmiştir tabi sonra pişman olur ama o kavga ettgimiz gece hayatta geri adım atmaz. Ağlarım dönüp bakmaz. Bu gecede öyle bir olay oldu.gecen hafta çok yoğundu genelde 11 de uyuyorsun bugün geç yat film izleyelim dedim.demez olaydim çok sıkıldım senden beni yönetmenden herşeye karışıyorsun.biktim artik bosanalim çocuklu tek boşanan biz olmayacağız dedi bayagdir bu lafı duymamıştım ağzından.bayagdir dediğim 4 ay fln olmustur.bende kötü soyledigim ne var bunda dedim.bunalmis etmiş bıkmış aynı şekilde devam etti.agladiim ağla dedi.gitti uyudu.bu ilkdefa yapmıyor ama busefer hicbirsey yokken bukadar fevri davranmasina anlam veremedim.kavga bile etmedim.ben hayatın bütün yükünü onunla sirtladim bende çalışıyorum ona destek oldum hep herşeyimizi aldik evimde hamaratim bakımlı ve güzel bir kadınım.sadece biraz ilgi göstermiyor sun hep erken yattın dedim diye bunlari yaptı bana ben şimdi ne yapayım.
Benim eşimle senin eşin tıpatıp aynı.
biz bi de yeni evliyiz 1 yıllık. Kaç oldu sineye cekiyorum bak yine bu sabah aynı seylerı yaşadık bu sefer kesin kararlıyım boşanacağım kendimi harap ettim onun yüzünden

Herkese merhaba kizlar,
Kabul et boşanmayı

Back
X