Herkese merhaba kizlar,
Bu satırları hem ağlıyor hem yazıyorum.hemen konuya geçeyim eşimle severek 8 senenin sonunda evlendik 7 yıldır evliyiz bı çocuğumuz var. Eşimle genelde anlaşırız ama anlasamadigimiz zamanlarda çok fevri davranır ağır konuşur boşanmaktan bahseder.bunu genelde her kavgamizda dile getirmiştir tabi sonra pişman olur ama o kavga ettgimiz gece hayatta geri adım atmaz. Ağlarım dönüp bakmaz. Bu gecede öyle bir olay oldu.gecen hafta çok yoğundu genelde 11 de uyuyorsun bugün geç yat film izleyelim dedim.demez olaydim çok sıkıldım senden beni yönetmenden herşeye karışıyorsun.biktim artik bosanalim çocuklu tek boşanan biz olmayacağız dedi bayagdir bu lafı duymamıştım ağzından.bayagdir dediğim 4 ay fln olmustur.bende kötü soyledigim ne var bunda dedim.bunalmis etmiş bıkmış aynı şekilde devam etti.agladiim ağla dedi.gitti uyudu.bu ilkdefa yapmıyor ama busefer hicbirsey yokken bukadar fevri davranmasina anlam veremedim.kavga bile etmedim.ben hayatın bütün yükünü onunla sirtladim bende çalışıyorum ona destek oldum hep herşeyimizi aldik evimde hamaratim bakımlı ve güzel bir kadınım.sadece biraz ilgi göstermiyor sun hep erken yattın dedim diye bunlari yaptı bana ben şimdi ne yapayım.