• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanamama sürecim

Yetişkin insansınız
Evlenme kararını da boşanma kararını da kendiniz vermeniz gerekir.
İnsanların dediklerini önemsemeyin
Siz yaşayacaksınız bu hayatı aileniz veya boşanma diyen çevreniz değil

Anlamadım açıkçası ailenizin bosanmanizi kabul etmemesiyle sizin bosanmaniz arasında nasıl bir bağlantı var.yetiskin bir kadinsiniz.cocukda yok.ise girin çalışın kendinize yeni bir düzen kurun bu kadar.
Sanırım barışmak istiyorsunuz ?

Elin adamının her türlü eziyetini çekerler ama kendi anne babalarına gelince yok cimri yok rahat vermez bilmem ne ay beni yargılamayin... Psikolog arkadaşlar açıklasa keşke bunun arkasındaki düşünce yapısı nedir merak ediyorum.
Bu adamı çekene kadar kötü ailenizi çekim daha iyi. O ara ise de girin ayrı eve çıkarsınız ilerde. Sabredin diyen aileniz bencil. O evde sıkıntıyı yaşayan sizsiniz onlar değil. Dinlemeyin, giderseniz kovacak halleri yok. Bir iki direnirler alışırlar. Ablaları iz bir laf ederse bencilsiniz deyin geçin dinlemeyin bile. Çalışırsanız da babanızın cimriligi dert olmaz

Elin adamının her türlü eziyetini çekerler ama kendi anne babalarına gelince yok cimri yok rahat vermez bilmem ne ay beni yargılamayin... Psikolog arkadaşlar açıklasa keşke bunun arkasındaki düşünce yapısı nedir merak ediyorum.
Bence kendini ölümsüz vaktini çok sanmak bide sonsuza kadar genç ve sağlıklı kalacağını düşünmek

ille ailenizin yanına mı dönmek zorundasınız.
gidin 1+0 ev tutun. işe girin. az yersiniz az giyinirsiniz ama kafanız rahat çalışırsınız.
kusura bakmayın ama aileniz ablalarınız herkes kendi rahatını düşünüp sizi kurban etmek istiyor.
bu adam sizi alkolden gözü dönse bir gece öldürse ne olacak. allah aşkına döverken sakat bıraksa ne olacak.
adam açık açık ben buyum değişmem demiş size
ses kaydı alıp ailenize atın ozaman adamın kendisini düzelttiğini sanmaya devam etmesinler

Kızlarımız neden çalışmadan evleniyor

Yürek mi yediniz neye güveniyorsunuz gençler
Sonra da ay çalışmıyorum ki nası boşanıyım ama babam cimri diyosunuz

Bu ne saçma bir bakış açısı kocası adam olsun da bar bar meyhane meyhane gezeceğine evine bagli olsun .kadın alkol masalarında fink atsın öyle mi zaten kadın bu durumdan rahatsız olduğunu belli etmiş belli ki fikir ve yaşam tarzı çatışması var
Kess kezolarla ayni dili konusmuyorum uza

Abla mülteci misin bu nasıl Türkçe yazı yazmak. Hayır, konuya yazanlara sinirlenip mi telaşla bu kadar kötü yazdın.
Anasinin gizli iliski kurdugu multecinin evladindan gelen lafa bak hele sokuk seni

Bu ne saçma bir bakış açısı kocası adam olsun da bar bar meyhane meyhane gezeceğine evine bagli olsun .kadın alkol masalarında fink atsın öyle mi zaten kadın bu durumdan rahatsız olduğunu belli etmiş belli ki fikir ve yaşam tarzı çatışması var
Beyinsiz kezo.esinle eglenmek fink atmak mi kokusmus kezo bastan asagi tulum peyniri kokan kezo seni.Sen ne anlarsin kafa uyumundan.Yat bacagini ac yorganin altinda fikfiklen hizmetcilik yap kocana ayagini yika ssen busundur

Ablam sen hangi barın gülüsün o yüzden mi bu bar güzellemeleri. Seninle ben aynı cümle içinde bile olamayız bak o doğru 🤣🤣
Sen hangi kokusmus vajinanin mantarisin ?kesinlikle ayni karede yer alamayiz beyinsiz kezo seni

Anasinin gizli iliski kurdugu multecinin evladindan gelen lafa bak hele sokuk seni

Yazdığın yazıları şikayet ettiğimde, kayınpederine özellikle ulaşmak istiyorum burada onunla ilgili yazdığın yazıları görsün. Gerçek ismini yazmadığın için bulunamayacağını mı sanıyorsun. Böyle saygısızlık yapıyorsunuz sonra ağlıyorsunuz şikayetini geri çek lütfen diye.

Sen hangi kokusmus vajinanin mantarisin ?kesinlikle ayni karede yer alamayiz beyinsiz kezo seni
Anladım ben seni ablam Allah kurtarsın. Senin ilgi alanın vajinalar fik fik vs beyin terk🤣🤣belliki beynini değil başka organını kullanarak düşünüyorsun

Anladım ben seni ablam Allah kurtarsın. Senin ilgi alanın vajinalar fik fik vs beyin terk🤣🤣belliki beynini değil başka organını kullanarak düşünüyorsun
Yuru baska organini dusunseydin adamini mutlu ederdin kokusmus peynir zihiniyetliler senin gibi hep

Yazdığın yazıları şikayet ettiğimde, kayınpederine özellikle ulaşmak istiyorum burada onunla ilgili yazdığın yazıları görsün. Gerçek ismini yazmadığın için bulunamayacağını mı sanıyorsun. Böyle saygısızlık yapıyorsunuz sonra ağlıyorsunuz şikayetini geri çek lütfen diye.

Aman ne korktum siktei git lan anani sikayet et kayinpederimi bulaxakmis gel ozelden adres yazacagim gelmeyeni ne yapsinlar mi siksyet edecrkmis sikkafali :))

Aman ne korktum siktei git lan anani sikayet et kayinpederimi bulaxakmis gel ozelden adres yazacagim gelmeyeni ne yapsinlar mi siksyet edecrkmis sikkafali :))

Tamam gönder adresini.

Yuru baska organini dusunseydin adamini mutlu ederdin kokusmus peynir zihiniyetliler senin gibi hep
Bazı insanları vajinası bazı insanların ağzından temizdir. Şekilde görüldüğü gibi ablamızın alalım yakın bara meyhaneya beyni durmuş🤣

Aileniz arkanizda degilse bir is bulup para biriktirene kadar esiniz olucak kisiye he deyin kendinize iyi kotu duzen kuracak seviyeye gelincede bosanin ailenizlede gorusmeyin kizlari siddet goruyor babaniz eve 2 ekmek fazla alirim diye korkuyor Allah korusun bu adam yarin obur gun sizi oldurse aglamayi bilirler ama

Back
X