- Emoji Skoru
- 31.849
- Puanlar
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu adamı çekene kadar kötü ailenizi çekim daha iyi. O ara ise de girin ayrı eve çıkarsınız ilerde. Sabredin diyen aileniz bencil. O evde sıkıntıyı yaşayan sizsiniz onlar değil. Dinlemeyin, giderseniz kovacak halleri yok. Bir iki direnirler alışırlar. Ablaları iz bir laf ederse bencilsiniz deyin geçin dinlemeyin bile. Çalışırsanız da babanızın cimriligi dert olmaz
Bence kendini ölümsüz vaktini çok sanmak bide sonsuza kadar genç ve sağlıklı kalacağını düşünmekElin adamının her türlü eziyetini çekerler ama kendi anne babalarına gelince yok cimri yok rahat vermez bilmem ne ay beni yargılamayin... Psikolog arkadaşlar açıklasa keşke bunun arkasındaki düşünce yapısı nedir merak ediyorum.
Kess kezolarla ayni dili konusmuyorum uzaBu ne saçma bir bakış açısı kocası adam olsun da bar bar meyhane meyhane gezeceğine evine bagli olsun .kadın alkol masalarında fink atsın öyle mi zaten kadın bu durumdan rahatsız olduğunu belli etmiş belli ki fikir ve yaşam tarzı çatışması var
Anasinin gizli iliski kurdugu multecinin evladindan gelen lafa bak hele sokuk seniAbla mülteci misin bu nasıl Türkçe yazı yazmak. Hayır, konuya yazanlara sinirlenip mi telaşla bu kadar kötü yazdın.
Beyinsiz kezo.esinle eglenmek fink atmak mi kokusmus kezo bastan asagi tulum peyniri kokan kezo seni.Sen ne anlarsin kafa uyumundan.Yat bacagini ac yorganin altinda fikfiklen hizmetcilik yap kocana ayagini yika ssen busundurBu ne saçma bir bakış açısı kocası adam olsun da bar bar meyhane meyhane gezeceğine evine bagli olsun .kadın alkol masalarında fink atsın öyle mi zaten kadın bu durumdan rahatsız olduğunu belli etmiş belli ki fikir ve yaşam tarzı çatışması var
Ablam sen hangi barın gülüsün o yüzden mi bu bar güzellemeleri. Seninle ben aynı cümle içinde bile olamayız bak o doğruKess kezolarla ayni dili konusmuyorum uza
Sen hangi kokusmus vajinanin mantarisin ?kesinlikle ayni karede yer alamayiz beyinsiz kezo seniAblam sen hangi barın gülüsün o yüzden mi bu bar güzellemeleri. Seninle ben aynı cümle içinde bile olamayız bak o doğru![]()
Anasinin gizli iliski kurdugu multecinin evladindan gelen lafa bak hele sokuk seni
Anladım ben seni ablam Allah kurtarsın. Senin ilgi alanın vajinalar fik fik vs beyin terkSen hangi kokusmus vajinanin mantarisin ?kesinlikle ayni karede yer alamayiz beyinsiz kezo seni
Yuru baska organini dusunseydin adamini mutlu ederdin kokusmus peynir zihiniyetliler senin gibi hepAnladım ben seni ablam Allah kurtarsın. Senin ilgi alanın vajinalar fik fik vs beyin terkbelliki beynini değil başka organını kullanarak düşünüyorsun
Bir de sen üremişsin şu beyin yoksunluğuyla uzman vajinatör yazık senin çocuğuna eşine dostunaSen hangi kokusmus vajinanin mantarisin ?kesinlikle ayni karede yer alamayiz beyinsiz kezo seni
Yazdığın yazıları şikayet ettiğimde, kayınpederine özellikle ulaşmak istiyorum burada onunla ilgili yazdığın yazıları görsün. Gerçek ismini yazmadığın için bulunamayacağını mı sanıyorsun. Böyle saygısızlık yapıyorsunuz sonra ağlıyorsunuz şikayetini geri çek lütfen diye.
Merhaba arkadaşlar direk konuya gireceğim.
Kayinpeder denen adam diktatör oğluna eşine her dediğini yaptıran bana da yaptırmaya çalışan birisi ve hastalıklı birisi soyle örnek vereyim.
2.5.yasinda kızım var her burnu aktığında ki alerjisi var doktor söyledi hemen hasta sanıyor karısına aman gitme bize de bulaşır diyor kendisine hastalık geçecek diye torunu için endiselndiginden değil yani.
Oyle sinir bozucu bir adam ki 5.yildayiz gerçek yüzünü artık net.gordum.esim babasıyla çalışıyor maddi anlamda ona bağlı olduğu için sıktır edemiyor.ama.hep arkamda bana hak veriyor aileci değil...
Aman ne korktum siktei git lan anani sikayet et kayinpederimi bulaxakmis gel ozelden adres yazacagim gelmeyeni ne yapsinlar mi siksyet edecrkmis sikkafali :))Yazdığın yazıları şikayet ettiğimde, kayınpederine özellikle ulaşmak istiyorum burada onunla ilgili yazdığın yazıları görsün. Gerçek ismini yazmadığın için bulunamayacağını mı sanıyorsun. Böyle saygısızlık yapıyorsunuz sonra ağlıyorsunuz şikayetini geri çek lütfen diye.
Kayinpeder denen adam diktatör oğluna eşine her dediğini yaptıran bana da yaptırmaya çalışan birisi ve hastalıklı birisi soyle örnek vereyim.
2.5.yasinda kızım var her burnu aktığında ki alerjisi var doktor söyledi hemen hasta sanıyor karısına aman gitme bize de bulaşır diyor kendisine hastalık geçecek diye torunu için endiselndiginden değil yani.
Oyle sinir bozucu bir adam ki 5.yildayiz gerçek yüzünü artık net.gordum.esim babasıyla çalışıyor maddi anlamda ona bağlı olduğu için sıktır edemiyor.ama.hep arkamda bana hak veriyor aileci değil...
Ablam bakteri üremesi bile seninkinden daha faydalıdır. Bak mesela b ve k vitamininin sentezleyen bakteriler var midede işe yarıyor .onlar 1 sen 0 çok yazıkYuru baska organini dusunseydin adamini mutlu ederdin kokusmus peynir zihiniyetliler senin gibi hep
Aman ne korktum siktei git lan anani sikayet et kayinpederimi bulaxakmis gel ozelden adres yazacagim gelmeyeni ne yapsinlar mi siksyet edecrkmis sikkafali :))
Bazı insanları vajinası bazı insanların ağzından temizdir. Şekilde görüldüğü gibi ablamızın alalım yakın bara meyhaneya beyni durmuşYuru baska organini dusunseydin adamini mutlu ederdin kokusmus peynir zihiniyetliler senin gibi hep