Boşanamayanlar....

aslaa çok beğendim inanın...tam da düşündüğüm gibi yazmışsınız..olur mu öyle şey..yanlış anlaşıldıysam özür dilerim...fikirleriniz çok değerli niye dalga geçeyim..
O zaman ben de özür dilerim kırdıysam. Ben de mutsuz bir evlilik yaşayıp babam yüzünden boşanamaıyorum. Memurum ama babam hayatı burnumdan getirir o yüzden böyle yaşamaya tercih ediyorum. Fakat boşanıp aile yanına dönmek asla mantıklı değil. Toplumdan önce çoğu aile evladına dul muamelesi yapıyor. Ben boşansam baban benden utanır. Beni evden işe işten eve hayatına mahkum eder ve her gün o adamı sen buldun diye darlar mesela. Öyle bir aileniz yoksa kesinlikle boşanın. Ama yanlarına gitmeyin. Tamam deyin kabul edin. Sonra size zorla tayin mi çıkartacak ya da öldürürüm dese öyle kolay mı bu işler. Kendine o kadar güzel bakan adam üç gün sonra bulur birini sizi unutur. Olan hep kadına oluyor

Bosanip babanizinda olmadigi baska bir sehire tayin isteseniz?

estağfrlh güzel kardeşim...çok üzüldüm durumuna..ailem sonuna kadat arkamda ama bizde de ayıp boşanmak benm babamda ayıp görüp üzülüyor ama bana çaktıracak yada basıma kalkacak bırı değil ...ben kızıyorum aksıne kendıme bu adama nasıl bır sağlam tekme basıp defedemiyorum diye..niye görmedim evlendim diye...sizde çekmeyin işiniz gücünüz varken ...Allah yardımcınız olsun..

Bosanip babanizinda olmadigi baska bir sehire tayin isteseniz?
Babam benim boşanmak istediğimi biliyor o yüzden anneme diyormuş cemre nin oturduğu ilçeye gidelim yakınına taşınalım. Belki çekinşr korkar da boşanmaz diyormuş. Elalem ne der diye yaşayan bir insan. Geçen akılsız kafam işte bir iyilik istedim ondan. İstanbul a gidecekti. Ordan bir şey alır mısın bana laızm dedim. Sırf ben öyle defim diye araba ile gitmekten vazgeçip otobüsle gitmiş. Annem öyle dedi. Ben onun uşağı mıyım demiş. Böyle de sevmez evlatlarını

Ne kadar ilginc,insan evladinin mutlulugunu istemez mi hayretler icindeyim...Boyle babalar da var demek..İnan bana inadina bosanir hayatimi guzellestirmek icin elimden geleni yapardim...

Ben evlenmeden önce dünyadaki en iyi adam benim eşim derdim. Öyle göz boyuyorlar öyle güzel tiyatro yapıyorlar ki hayran kalıyoruz ama gerçek yüzlerini görmek bu hayattaki en büyük yıkım. En ağır imtihan. Allah kimseye yaşatmasın

ve ozaman da sen çok sevmiş oluyosunuz..bu sefrr yasadığın yıkım yetmiyormuş gibi bi de hala nasıl gıtmıyosun dıyolar...kolay mı öyle...müthiş rol yapıyolar ne buyuk yıkım....uzgunum hem de cok ...bıttığı içinden çok bıtmek zorunda bırakanın o olması...

Ayrılma sebebiniz ne ?
Kaç yaşındasınız ?
Çocuk ya da çocuklar var mı ?

Eğer siz karar verdiyseniz onun ne düşündüğü ve ne yaptığı ile ilgilenmeyin.

Kestirin bitirin ve gitsin.

Ayrılmaya karar verdiğin birini gun Içinde aramamak tabi ki normal.

Daha önceki konularda da bahsetmiş olduğum gibi yalan dolan aldatma borç harç şiddet kötü muamele herşey var bende...çocuk yok çok şükür..balık evlednnikten sonra koktuğu için çocuk yapmadım gözlemledim şans verdim olmadı ne yapsam olduramadım...karşınızda sağlıklı bir birey olmadığı için kesip atayım olmuyor malesef...elbette normal ama bu adam normal değil sizve ne yapmaya çalışıyor diye açtım konuyu

Normal değil. Eğer sende farkında isen yapman gereken şey belli.

okurken yoruldum, sen bide bunları yaşıyorsan gerçekten çok tatsız. en az hasarla, en az zararla kurtulmaya bak bence bukadar ciddiyse durum

okurken yoruldum, sen bide bunları yaşıyorsan gerçekten çok tatsız. en az hasarla, en az zararla kurtulmaya bak bence bukadar ciddiyse durum
eksik var fazla yok...aynen öyle şuan boşanmadan sonraki süreçte takıntım yok..öleceksemde kendi başıma ölürüm..ama bu adamın beni daha fazla salak yerine koymasına izin vermem..yok öyle dünya..alacaksınız kültürlü eğitimli terbiyeli donanımlı kadınları kendi organınızmış uzantınızmış gibi davranıp seviyor diye saf sevgisini kullanacaksınız..şimdi paşa paşa bitisn diye bekliyorm olmazaa sonraki aşamada ona neler yapacağımı o çok iyi bilir...o yızden bu süreç beni zorluyor yoksa biz de biliriz salon kadını çizgimizden çıkmayı...:)

aynen öyle...evdeyim şehirdeyim gitmiyorum..yerim var yurdum var işim var konumum var çevrem var burdayımm..evet o gitsin güle güle...hayata yedniden başlayamama belki ama bu noktada da kalmayacağımı biliyorum...

ev falan tuttuysa gider herhalde. inşallah gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…