- 3 Ekim 2018
- 702
- 344
- 23
- 33
- Konu Sahibi lifegoeson_
-
SağolunAllah yardımcısınız olsun.
adreslerine ulasilmiyo ,kağıt ulaşamadan geri geliyo tebliğ edilemiyo Bnde anlamıyorumHukuki hiçbir bilgim yok, ama olay çok saçma.
Bir yerden sonra dava zaman aşımına falan uğramıyor mu? Ne kadar sürecek böyle?
Bir de adı sanı belli insanlar nasıl ulaşılamıyor anlamadım hiç mantıklı değil
Bir çok şeyden dolayı,hem kandirildm hem filli ve psikolojik şiddet gördümNeden boşanıosunuz?
Avukat çok önemli bende boşandım.Avukatını mukemmel secmelısın.Bir çok şeyden dolayı,hem kandirildm hem filli ve psikolojik şiddet gördüm
Çekişmelimi boşandınzAvukat çok önemli bende boşandım.Avukatını mukemmel secmelısın.
Sonuçta mahkeme günü verildi.ben çok kafama takiyorum çok üzülüyorumAdama tebligat yapılamaz da avukata tebligat yapılır
Avukatın adresi bulunması zorunludur artık elektronik tebligat var zaten
Mahkeme memuru bilgisayardan tebligatı yapıyor anında avukata gidiyor
Avukat mazeret bildirir tanıkları erteler vs ama sonunda biter
Dava açıldı artık unutun bu derdi er geç boşanırsınız siz hayatınıza bakın
Çekişmeli boşanma da şehrine göre değişir ama zaten dilekçeler aşaması 6 ay duruşmalar vs 1,5-2 yıldan önce bitmez zaten
Yani bilmiyorum? Hep kaciyolarUlaşılamıyor diyorsa polise kayıp diye başvuru yapamıyormusunuz?
Keşke devlet bi yenilik yapsada tebliği cep telefonlarına mesaj olarak, mail olarak veya e devlete uyarı olarak düşseadreslerine ulasilmiyo ,kağıt ulaşamadan geri geliyo tebliğ edilemiyo Bnde anlamıyorum
Okadar yiprandimki insan takma kafaya diyo ama elinde olmuyoKeşke devlet bi yenilik yapsada tebliği cep telefonlarına mesaj olarak, mail olarak veya e devlete uyarı olarak düşse
Çok haklısınız ya. Umarım bir çözümü vardır.. Ben de boşanıyorum.. Neyse ki ortalarda.. Ona rağmen 6 ay sonraya gün verilmiş.Okadar yiprandimki insan takma kafaya diyo ama elinde olmuyo
Bunlar öle bi insanki avulatlari sürekli adres değiştiriyo davadan bile gün almak için okadar uğrastikki anlatamamSure uzar ama önünde sonunda bosanirsiniz. Cekismeli dava ortalama 2-3 yil suruyor zaten. Adama tebligat yapilamasa da avukatina yapilir cunku avukat bir baroya kayitli neticede arazi olamaz. Kaldi ki elektronik ortamdan yapiliyor avukata tebligatlar. Almadik haberimiz yok diyemezler. Surec ne kadar uzarsa uzasin sonunda bosanacaksiniz dert etmeyin. Hayatinizi yasamaya bakin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?