- 3 Ekim 2018
- 702
- 344
- 23
- 33
- Konu Sahibi lifegoeson_
-
Çekişmelimi sizinkideÇok haklısınız ya. Umarım bir çözümü vardır.. Ben de boşanıyorum.. Neyse ki ortalarda.. Ona rağmen 6 ay sonraya gün verilmiş.
Hayır anlaşmalı, caymazsa sonradan..Çekişmelimi sizinkide
Anladm Insallh bir an önce bosanirsnz,ben 4 ay evli kalabildim sadece şaka gibi, 2 sene olcak hala bosanamadimHayır anlaşmalı, caymazsa sonradan..
Öyle mi... Bak ya.. Gerçekten şaka gibi.. Umarım her şey yoluna girer sizin için de, boşver in artık normal yaşantınıza devam edin, düşünmemeye çalışın... Neden boşanıyorsunuz acaba 4 ay çok kısa bir süre.Anladm Insallh bir an önce bosanirsnz,ben 4 ay evli kalabildim sadece şaka gibi, 2 sene olcak hala bosanamadim
Evlendim bipolar hastasıymış benden gizli psikiatriye tedavi olmaya gidiyomuş,bende saf salak gibi hiç bir şeyden haberim yok,sora bana o 4 ayda yaratmadığı kalmadi fiili ve psikolojik siddet en son krize girdi beni öldürümeye kalklti bende ailemn yanina geldim,ve bu durumunu aileme geldiğim zaman ögrendim,hastanede yatms işte bipolarida öğrenmiş oldum mahvetti beni o 4 aydaÖyle mi... Bak ya.. Gerçekten şaka gibi.. Umarım her şey yoluna girer sizin için de, boşver in artık normal yaşantınıza devam edin, düşünmemeye çalışın... Neden boşanıyorsunuz acaba 4 ay çok kısa bir süre.
Insan böle bi durumu eşinden saklarmi kandırırmı,hem.kendisi hem.ailesi hayatimi mahvettilerÖyle mi... Bak ya.. Gerçekten şaka gibi.. Umarım her şey yoluna girer sizin için de, boşver in artık normal yaşantınıza devam edin, düşünmemeye çalışın... Neden boşanıyorsunuz acaba 4 ay çok kısa bir süre.
Ayy canım ucuz kurtulmuşsun... İllaki boşanacaksın düzgün bi avukat tut bence, boşanmak istemeyen taraf olduğunda dahi 1 yılda sonuçlanıyor davalar, hani katılmıyor adam hiç bir duruşmaya, elinde sonunda boşuyor hakim..Evlendim bipolar hastasıymış benden gizli psikiatriye tedavi olmaya gidiyomuş,bende saf salak gibi hiç bir şeyden haberim yok,sora bana o 4 ayda yaratmadığı kalmadi fiili ve psikolojik siddet en son krize girdi beni öldürümeye kalklti bende ailemn yanina geldim,ve bu durumunu aileme geldiğim zaman ögrendim,hastanede yatms işte bipolarida öğrenmiş oldum mahvetti beni o 4 ayda
Ayy canım ucuz kurtulmuşsun... İllaki boşanacaksın düzgün bi avukat tut bence, boşanmak istemeyen taraf olduğunda dahi 1 yılda sonuçlanıyor davalar, hani katılmıyor adam hiç bir duruşmaya, elinde sonunda boşuyor hakim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?