boşanan anneler yardimci olurmusunuz

flzd3406

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2016
87
42
3
37
Henuz 1 yasinda kizim var...Malesefki esimle anlsamiyorz sevginin bittigi beraberinde saygininda olmadigi bi birliktelik icindeyim ikimizde çocugumuz icin bir aradayiZ ama bi taraftanda karsilikli olarak cok yiprandigimizi dusunuyorum...cocugum olmasaydi bosanmk cok daha kolay olurdu...
Özetle boşanmak istiyorum fakat cocugum icin bu sozde beraberlige katlanmakmi yoksa yeni bi yol cizip devam etmkmi ..günlerdir bunu dusunuyorum .sizce nasil olmali

Hayır mutsuz bir evlilik değil . .
Gerekirse boşanılır .
konu ne bilmiyorum ama
boşanmak için sebep ne ?

Önce evliliğinizi düzeltmeye çalışın, karşı tarafta istiyorsa. Son çare boşanmak olsun.

Hayat gorusumuz cok farklilasti onun aki benim karam oldu
...en cok uzen sebep beni surekli aşağılamaya başlamasi her ortamda ailem, ailesi, arkadaşlarımiz surekli kndimi kenarda kosede aglayip etrafa biz iyiyiz mesaji vermkten artk cok yoruldum...

Hayat gorusumuz cok farklilasti onun aki benim karam oldu
...en cok uzen sebep beni surekli aşağılamaya başlamasi her ortamda ailem, ailesi, arkadaşlarımiz surekli kndimi kenarda kosede aglayip etrafa biz iyiyiz mesaji vermkten artk cok yoruldum...
Çocuktan öncede aynı mıydı herşey. Eğer değil ise çocuk en az 2 yaşına gelene dek çifter arası durum böyle olabiliyor.

Çocuktan öncede aynı mıydı herşey. Eğer değil ise çocuk en az 2 yaşına gelene dek çifter arası durum böyle olabiliyor.
Cocuktan.oncede tartismalar elbette oluyodu ama bu boyutlara gelmiyordu...

Back
X