• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemin huylari

"Anne korona var ve senin sürekli gidip gelmen uygun değil,malum ben de evden çalışıyorum sırf bu yüzden ben de evden çıkamam.
Ablama yardımcı olmak istiyorsan doğuma kadar ablamda kalabilirsin kendini orada izole edebilirsin.
Orda kalmak istemiyorum sadece yemeklerini ben yapıyım dersen de yemekleri hazırlarsın,kapının önüne koyarız ve eniştem gelip alır temas etmemiş oluruz.
Ben kendimi düşünmüyorum senin ve biricik ablamın sağlığını düşünüyorum deseydin keşke 🙃"
Bazı durumlarda yaptığın şey doğru bile olsa onu aktaris şeklinden dolayı hakliyken haksız duruma düşebilirsin,bu yüzden tüm dünyada salgın hala bitmemisken şu an en masum şey belki de sizin düşünceniz.ablanızla aranızdaki sorunları bilmiyorum o yuzden haklısınız yada haksizsiniz diyerek size çamur atamam ama Riskli gebeliği olan birisi pandemi varken bu kadar temastan kaçınması gerekir en başta.Yani ev işine eşi de yardım edebilir yemekleri eşi de yapabilir vs vs.

Gercekten dusuncelerimde hakli olup olmadigimi merak ettigim icin actim bu konuyu
Annemin huylarini sevmiyorum.
Korona yuzunden birbirinize sarmissinizdir demeyin cunku annem 2 haftadir evde. Onceden farkli sehirdeydi. Iznini aldim. Getirttim onu eve. Ama horladigi cocugu sadece benim.
Babam da su an memlekette. Biz annemle yalniziz yani.
Ablam hamile. Riskli hamilelik. Bu arada ablamla aramin limoni oldugunu soylim. Buna karsin annemi gecen onu gormeye götürdüm. Sonra yardimci olmak icin orda kalmak istedi. Onun icin de goturdum. Bu arada ablamlarin arabasi da var. Enistem evde. Neyse kaldi. Sonra bana diyor ki beni alsan eve gotursen enisten calisiyor. Bu arada dedigi saatler mesai saatleri, ben de evden calisiyorum. Dedim 6 dan sonra gelebilirim ben de. Sonra bi baktim enistem getirmis. Ondan isteyemiyor cekindigi icin ben şoförlüğünü yapicam onu istiyor. Ya bana mi ev temizledin yemek yaptin. Zahmet edip getirsinler. Ama burda enistemin filan sucu yok. Annemin dusunce tarzinda hata var diye dusunuyorum.
Neyse dun de iftara kadar hadi gidelim dedim. Kizini Gorsun, yemek gotursun diye. Ben hazirim dedi. Bi baktim yemek hazirlamis ustunu giymemis. E ustunu giymemissin dedim. Iftara az kaldi dedi. Neymis ben yemek goturcekmisim gelcekmisim. Cildirdim. Kizini gormeye gitse goturcektim ama bana getir gotur muamelesi yalmasina katlanamiyorum. Ben mi yicem. Size yemek yaptim kocan gelsin alsin demek cok mu zor. Aram zaten limoni bi de getir gotur yapcam bu durumda. Ben de bagirdim cagirdim. Gitmedim.
Simdi benimle konusmuyo.
Babama yaptigini bana yapiyo. Babamla ne zama tartissalar kuser. Beni resmen kocasi gibi kullanmak istiyor. Yapmayınca da ona davrandigi gibi davraniyo.
Ben onu ramazani iyi gecirsin diye evine getirttim, nazi niyazi kaprisi hep bana. Diger cocuklari olunca hizmet etse sonsuza kadar onlara sesini cikaramasa.
Bu evden gitmek istiyorum ama en az 2 sene daha beklemem lazim.
Hatali miyim gercekten soruyorum
Nasıl bir evlatsiniz siz? Ne oluyor yani riskli hamilelik geçiren ablaniza yemek götürünce?
Benim de ablam var ve böyle bir durum olsa hiç eniştem niye gelip yemek almıyor yok annemi bırakmıyor demezdim. Ablam benim canım, kanım enistem bile bazen benim kadar onu sevip kollayamaz. Ki benim de aram hep limonidir ablamla, asla anlaşamayan iki kardeşiz ama o benim canım. Asla onu düşman bellemem kendime.
Anneniz iyi huylu güzel bir anne de siz layık bir evlat değilsiniz. Kıskançlığın biri bin para.

"Anne korona var ve senin sürekli gidip gelmen uygun değil,malum ben de evden çalışıyorum sırf bu yüzden ben de evden çıkamam.
Ablama yardımcı olmak istiyorsan doğuma kadar ablamda kalabilirsin kendini orada izole edebilirsin.
Orda kalmak istemiyorum sadece yemeklerini ben yapıyım dersen de yemekleri hazırlarsın,kapının önüne koyarız ve eniştem gelip alır temas etmemiş oluruz.
Ben kendimi düşünmüyorum senin ve biricik ablamın sağlığını düşünüyorum deseydin keşke 🙃"
Bazı durumlarda yaptığın şey doğru bile olsa onu aktaris şeklinden dolayı hakliyken haksız duruma düşebilirsin,bu yüzden tüm dünyada salgın hala bitmemisken şu an en masum şey belki de sizin düşünceniz.ablanızla aranızdaki sorunları bilmiyorum o yuzden haklısınız yada haksizsiniz diyerek size çamur atamam ama Riskli gebeliği olan birisi pandemi varken bu kadar temastan kaçınması gerekir en başta.Yani ev işine eşi de yardım edebilir yemekleri eşi de yapabilir vs vs.
Konu sahibinin yazısında ablasına korono bulastirmaktan korkmaya dair bir detay var mı? Sizin bu naif yorumunuz üzerine tekrar okudum ve tek anladığım kıskanç bir kardeş.
Çok ince düşünceli birisiniz keşke konu sahibi de sizinle aynı endişeyi kendi öz ablası için taşısa.

Ben ortada anne tarafindan problem edilecek bisey gormedim siz alingan-abartan -bahanr arayan taraf olabilirsiniz getir gotur yapmak bukadar zorsa yapmayin

Konu sahibinin yazısında ablasına korono bulastirmaktan korkmaya dair bir detay var mı? Sizin bu naif yorumunuz üzerine tekrar okudum ve tek anladığım kıskanç bir kardeş.
Çok ince düşünceli birisiniz keşke konu sahibi de sizinle aynı endişeyi kendi öz ablası için taşısa.
Haklısınız konu sahibi koronayla ilgili hiç endişeden bahsetmemiş de burada eş akrabalarını sevmeyen bir çok üye koronayı bahane ederek (koronayla ilgili tedbir almadığı halde)evlerine kabul etmemişti 😂
belki dedim bu niyetle hem annesini üzmeden hem de ablasını kırmadan böyle bir yolla tatlıya bağlanabilirdi.

Uslubunuz cok tatli. Ben haksizliga ugradigimi dusundugumde fevri olabiliyorum. Evet boyle desem daha etkili olabilirdi

Nasıl bir evlatsiniz siz? Ne oluyor yani riskli hamilelik geçiren ablaniza yemek götürünce?
Benim de ablam var ve böyle bir durum olsa hiç eniştem niye gelip yemek almıyor yok annemi bırakmıyor demezdim. Ablam benim canım, kanım enistem bile bazen benim kadar onu sevip kollayamaz. Ki benim de aram hep limonidir ablamla, asla anlaşamayan iki kardeşiz ama o benim canım. Asla onu düşman bellemem kendime.
Anneniz iyi huylu güzel bir anne de siz layık bir evlat değilsiniz. Kıskançlığın biri bin para.
Herkes sizin aile baglariniza sahip olacak diye bir sey yok. Oyle bir aktarmissiniz ki ablamin hamileligine mudahalede mi bulundum noldu acaba diye bir sorguladim kendim. Enistem gayette getirir goturur. Benim ne ablamla derdim var bu konuda ne enistemle. Annemin yontemi beni rahatsiz ediyor. Beni bile carpittiniz bravo.

Yuz vermeyin,belli ki sizi kullanmayi seviyo,
Kime yemrk yaptiysa o gelsin alsin,
Kusmesi daha iyi bisi isteyemez ,takilmayin

Aynen katiliyorum hem yemegini yap hem temizligini hemde ayagina kadar gotur
O ablanin esi ne ise yariyo acaba ?
Gelsin alsin yemegi gotursun esine az destek olsun kendide yiyodur sonucta dimi?
Herkes ustune duseni yapabilse hersey daha kolay olur bence burda sizi alakadar eden bi durum yok
Belki sizi rahat biraksalar kardeslik gorevi ustlenceksiniz ama hersey zorla

Ben size hak verdim , yani simdi annem bana hamileyim diye yemek yapsa neden kardesim getirsin , esime söylerim gider alir
Ben size hak verdim , anneniz de kussun elbet barisir

Back
X