• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanan annelere sorum var

Boyle birsey var evet. Velayet kimde ise diger tarafin cocukla gorus gunleri bellidir. O gunler gorusturulmuyorsa icra yoluyla cocugunu gorur. Onun disinda eger velayeti alan gorusmesini istemiyorsa gorusturulemez. Babanin bununla ilgili dilekce vermesi dilekcesinin ekine de mahkeme kararini sunmasi gerekir. Sozel degil de yazili belge isteyin. Eger dilekce sunar ve buna ragmen anne ile gorusturulurse cocuk bundan okul idaresi sorumlu tutulur.

I inekobasi babadan mahkeme kararını isteyin,elimde belge olması lazı diyin,ki öyle de zaten..
ama sözle hareket etmeyin,idarş olarak sizin de başınız yanmasın..
çocuk kaç yaşında bu arada? küçük çocuklarda velayet genelde anneye verilir ya,belki annede sıkıntı vardır ,baba da o yüzden görüşmesini sitemiyordur..
siz vicdan yapıyorsunuz ama inanın vicdansız anne de çok fazla..

Keşke adama soyleseydiniz. Yani siz mi ugrasicaksiniz. Kadin israr ederse girer sinifa pat diye görür yani. Engelleyemezsiniz ki

merhaba hanımlar konu bu kez ben değil.. boşanmış bir velim. bugun erkek olan bi velim geldi ve boşandığı eşi okul saatleri içinde okula gelirse kesinlikle görüştürülmemesini istedi.. ben nasıl yani annesi görmesin mi dediğimde evet onun görmesi için belli saatler var o saatler haricinde yasak dedi.. ben öğrencim için çok üzüldüm yapmayın olur mu kızın annesine ihtiyacı var dedim ama adam hayır annesi geldiğinde görmeyecek görüşmesin dedi.. bu işler böyle mi oluyor hakimin belirlediği saatler dışında görüşmesi yasak mı
belırlenen saatler dısında babanın ıznı olmadan goremez velayet babada ıse...
esımınde bır oglu var ıstedıgınde gıder gorur alır vs ama hıc mahkeme celbındekı sonuca taılmıyorlar cunku anlaşarak ayrılmıslar eskı esınden , bence sız bu olaya mudahıl olmayın , olurda sızıne gorusmeye falan gelırse cocuk hakkında bılgı verın ama gerısıne karısmayın..

Adam hakli ortada mahkeme karari var tamam da bu gorev size mi ait hukuken onu arastirin. Siz sadece bi ogretmensiniz cocugun her an pesinde kosup guvenlikcilik yapacak haliniz yok ya

Tabi doğruyumu soyluyor oda onemlı ?
Mesela gorus gunlerı nasıl , bızım sınıftada bır erkek ogrencının annesıyle gorusturulmesı yasaktı.
Adam baska bırıyle evlı , ama cocuk cok sorunlu
sonra ne oldu ne gıttı bılmıyorum adam yenı karısındanda ayrıldı bu defa cocugun kendı annesı gıdıp gelmeye basladı cocukta barız bır duzelme oldu.
Demem o kı sızın velınınde boyle bır durumu olabılır mı mesela? Bızım cocuk cok ılgısızdı mesela suan hala 2. sınıf ve okumayı sokemedı canım benım
Buarada bende bıyolojık babadan ayrı ama velayet sahıbı bır anne olarak okul saatlerı dısında su su kısılerın harıcınde kımse gelırse gorusturmeyın dedım cok sukur gelen gıden olmadı

ben olsam adama ben her dakika çocuğunuzla birlikte değilim ve buda benim görevim değil sorununuzu ya idareyle çözün ya da kendiniz engelleyin derdim. kadın bu kadar zararlı bi tipse zaten savcılıktan gerekli önlemleri alabilir. neden üstünüze böyle bir sorumlulul alasınızki

Back
X