• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanan arkadaşlar çok acil

Siz çok kötü bir oyuna gelmişsiniz, hangi şehirdesiniz? Araştırın iyice, alanında uzman bir avukatla görüşün mutlaka, bahsettiğiniz şeyler, elinizde ki deliller ve verilen karar taban tabana zıt. Böyle bir karar ne duydum ne gördüm.

Bakın size şöyle bir fikir vereyim. Gerekli yerlere başvurarak ruhsatınızın yenisini çıkartın. Sonra hemen polise giderek durumu anlatın, aracınızın zorla alıkonulduğunu belirtin. İlk çevirmede zaten trafik ekipleri aracı parka çekeler.
Bende oyuna geldiğini düşünüyorum, bu sebeple sizlerin yönlendirmeleri çok önemli bana kalırsa, ruhsat bu hanımın üzerineymiş, araba için kredi çekende kendisi, ki zaten araç kredisi çekmişse otomatikman ruhsatta onun üzerine çıkarılır, bu işte bir terslik olduğu besbelli ama nerede?

Kesşke gitseydin mahkemeye. Yenidn mahkeme aç . Evlilikte alınan mallar ortaktır. Sana pay verilmesi gerekir

Bende oyuna geldiğini düşünüyorum, bu sebeple sizlerin yönlendirmeleri çok önemli bana kalırsa, ruhsat bu hanımın üzerineymiş, araba için kredi çekende kendisi, ki zaten araç kredisi çekmişse otomatikman ruhsatta onun üzerine çıkarılır, bu işte bir terslik olduğu besbelli ama nerede?

İlginç...Konu sahibi trafiğe gidiyor trafikte "mal ortak" diyor...Bunu nasıl diyor ben anlamadım. Daha boşanma yeni gerçekleşmiş, avukat davada mallarla ilgili konuşulmadığını söylüyor. Ruhsat konu sahibinin üzerine....Kafam bir milyon oldu...

Trafik malın ortak olduğuna dair bilgiyi nereden almış? Bunu sordunuz mu M Mavi siyah

Konu sahibinin kendini ifade etme problemi var herhalde.
Olaylar karman çorman.

En mantıklısı mahkemeye gidip dosyanın fotokopisi ile başka avukata danışmak.

Sordum ama cevaplayamadı, mahkeme şu an bulunduğunuz şehirde mi? M Mavi siyah

Şahıs sayemde doğudan geldi şahıs sayemde araba sahibi oldu şahıs sayemde altınları da aldı kendimi aciz hissediyorum başvuruyorum mahkemeye karakola hep reddediliyor onun istediği ve lehine sonuç çıkıyo eşin sonuçta arkandan iş çevirdiğini sonradan anlıyorsun çok mutsuzum resmen mağdurum eşim bi de beni şikayet etmiş can güvencem tehlikede diye memleketine gitti hiç Adamı bi kere bile aramadım saçının teline dahi zarar vermedim hakaret bile etmedim adama

İlginç...Konu sahibi trafiğe gidiyor trafikte "mal ortak" diyor...Bunu nasıl diyor ben anlamadım. Daha boşanma yeni gerçekleşmiş, avukat davada mallarla ilgili konuşulmadığını söylüyor. Ruhsat konu sahibinin üzerine....Kafam bir milyon oldu...

Trafik malın ortak olduğuna dair bilgiyi nereden almış? Bunu sordunuz mu M Mavi siyah
Boşanmadan önce gittim boşanma kararı yeni verildi

Konu sahibinin kendini ifade etme problemi var herhalde.
Olaylar karman çorman.

En mantıklısı mahkemeye gidip dosyanın fotokopisi ile başka avukata danışmak.

Sordum ama cevaplayamadı, mahkeme şu an bulunduğunuz şehirde mi? M Mavi siyah
Yok bulunduğum yerde değil ben bilmediğim için avukat tuttum parasını verdim ama yine de birşey bilmiyorum sürekli bekliyorum ve Zaman'ımdan çalıyo

Yine giderim sorun değil ortak diyip yolluyorlar davanın peşini bırakmayacağım Siz hangi şehirdesiniz sorun olmazsa bilgilendirebilir misiniz beni
Siz bu konularda en azından hukuken ne yapabilirsiniz bilmiyorsunuz, nereye başvurmalısınız, nereye dilekçe yazmalısınız, nasıl yol izlemeniz lazım hiçbirşey bilmediğiniz için bu bilgisizliğinizden yararlanılmış, suistimal edilmişsiniz, memuriyet hayatınız zarar görür zannediyorsanız da asla zarar görmez, bu kişisel bir dava çünkü, devlet memurluğunuzla alakalı bir dava değil.
Bakın siz buradaki avukat arkadaşlarında dediği gibi hemen avukatınızı değiştirin, bu arada boş durmayın, önce emniyete gidin, ruhsatı kaybettiğinize dair tutanak tutturun, ruhsatı yeniden çıkarmanız için gerekiyor bu, sonrasında ruhsatı yeniden çıkarmak için gerekli evrakları sorun öğrenin onları temin edip ruhsatı çıkarın.
Peşi gelecektir zaten.

Rica ederim, kararda araçla ilgili bir şey yazılmaması mümkün değil. Mal paylaşımı ve aile hukuku iç içe zaten. Bir boşanma davasında düğün takıları bile konuşuluyorsa, evlilik birliği içerisinde alınan arabanın konusunun açılmaması mümkün değil. Ayrıca kısmi olarak hakimin de gerekli araştırmaların yapılması, taşınır taşınmaz malların tespiti için ilgili dairelerden yazı istemiş olması gerekiyor. Konu sahibinin avukatının da gerekli delilleri mahkemeye sunmuş olması gerekiyor. Neresinden tutsanız elinizde kalıyor bu konu yani. Bir şeyler eksik gibi.
bunları sizden yeni duyuyorum sadece boşanma davası bu dedi bana araba hala Ada'mda olunca parasını da ben ödeyince sinir harbine giriyorum

İşte siz daha boşanmadan, ruhsat sizin üzerinizdeyken, trafiktekiler nasıl oluyor da "bu mal ortak" diyor?
Sanırım ben anladım, konu sahibesi karakola gittiğinde büyük ihtimalle daha boşanmamıştı, ben eşimden ayrılıyorum, araba var, araba benim ama ruhsat onda dediyse, büyük ihtimalle kendini ifade edemediği için polisler mevzuyu anlamadı, ortak mal deyip yolladılar.

Yok bulunduğum yerde değil ben bilmediğim için avukat tuttum parasını verdim ama yine de birşey bilmiyorum sürekli bekliyorum ve Zaman'ımdan çalıyo

Bakın biz buradan size yeterli cevapları veremeyiz gibi geldi. İşler biraz karışık, çözülemeyecek değil ama karışık. Avukatınızı değiştirin bu 1, yeni avukatınız temyiz başvuru yapsın bu 2, temyiz kararı büyük olasılık lehinize olacaktır. Dosya tekrar görüşülmek üzere yerel mahkemeye gönderilir. Avukatınız da ayrıca hakimin reddi talebinde bulunsun.

Ben ne yapayım ne olur sıralayın bana .bu Ada'm yalan beyanda bulundu ben Ada'mı tehdit etmedim bunu ispatlasam memuriyetten atılır ama Nasıl yapıcam bunu

Ben ne yapayım ne olur sıralayın bana .bu Ada'm yalan beyanda bulundu ben Ada'mı tehdit etmedim bunu ispatlasam memuriyetten atılır ama Nasıl yapıcam bunu
Bakın biz buradan size yeterli cevapları veremeyiz gibi geldi. İşler biraz karışık, çözülemeyecek değil ama karışık. Avukatınızı değiştirin bu 1, yeni avukatınız temyiz başvuru yapsın bu 2, temyiz kararı büyük olasılık lehinize olacaktır. Dosya tekrar görüşülmek üzere yerel mahkemeye gönderilir. Avukatınız da ayrıca hakimin reddi talebinde bulunsun.
CrazyMother'ın söylediklerini yapın konu sahibesi.

eşimin ailesinin maddi durumu aşırı iyi ve bu yüzden her avukata güvenemiyorum ne yapmalı bu konuda

Yalan beyanda bulunmak memuriyetten atılma sebebi değildir.
Sizin ilk yapmanız gereken yeni bir avukat tutmak

Gerekçeli karar bi buçuk ay sonra gelecek diyo avukatım ben bu sürede yapacağım birşey var mı ruhsat aldıktan sonra olmayan arabayı Nasıl satayım

Back
X