Bosanan arkadaslardan destek:(

aycank

Guru
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2008
1.275
47
318
Ankara
Mrb arkadaslar 7 yasinda ikiz cocuk annesiyim arafta kaldim ne yapcagimi bilmiyorum fikirlerinize ihtiyacim var.bitmis bi evliligim var kurtarilmasi zor ama bu zamana kadar cocuklar icin devam etmek zorunda kaldigimkari koca olarak yasamayi birakali cok oldu bi evin icinde iki arkadastanda yabanciyiz her yolu denedik ama bizden olmuyor sabrim tukendi dava acmak uzereyiz. onla dewam edersem bni nasil bi hayat bekliyor biliyorum ama bittiginde beni ve cocuklarimi neyin bekledigini bilmiyorumyapabilcekmiyim cocuklarima yetisebilcekmiyim yetebilcekmiyim ???kafamda birsru deli sorular?bosanan bayanlarin yardimlarina fikirlerine ihtiyacim var...

...

Son düzenleme:
Bende zor bi süreçten geçiyorum umarım en doğru kararı verirsiniz...aynı ev içinde yabancı gibi nasıl oluyor canım yani oluru var mı nasıl yapıyorsunuz mesela..eşim de bu teklifle geldi de o yüzden soruyorum..

Ayni yatagi paylasmiyoruz o odadaysa ben farkli yerde bi evin icinde birbirmizden habersiz yasiyoruz goruyoruz ama konusmuyoruz gerek olmadikca konustugumuzda hep tartisiyoruz cocuklar icin bir aradayiz

ca
Mrb arkadaslar 7 yasinda ikiz cocuk annesiyim arafta kaldim ne yapcagimi bilmiyorum fikirlerinize ihtiyacim var.bitmis bi evliligim var kurtarilmasi zor ama bu zamana kadar cocuklar icin devam etmek zorunda kaldigimkari koca olarak yasamayi birakali cok oldu bi evin icinde iki arkadastanda yabanciyiz her yolu denedik ama bizden olmuyor sabrim tukendi dava acmak uzereyiz. onla dewam edersem bni nasil bi hayat bekliyor biliyorum ama bittiginde beni ve cocuklarimi neyin bekledigini bilmiyorumyapabilcekmiyim cocuklarima yetisebilcekmiyim yetebilcekmiyim ???kafamda birsru deli sorular?bosanan bayanlarin yardimlarina fikirlerine ihtiyacim var
calisiyor musunuz

eger esinin maddi olarak eve katkisi varsa ben bir sure daha dayanirdim . ufaktan biraz birikim yapardim hakkinda hayirlisi olsun

Boşansan da kredi borcunu birlikte ödersiniz. Ya da ev satılır. Ayrıca çocuklara nafaka vermek zorunda eşiniz. Bir avukatla görüşün bunları bence.

Herseyi ayrintisiyla dusunuyorum rabbim bana bi cikis yapisi acsin diye dua ediyorum en dogrusunu bna gostersin diye cocuklarimin ne sucu var diye kendimi durduruyorumtek basina iki cocuk altindan kalabilcekmiyim bilmiyorum

Canim hayırlısı olsun hakkinda inşallah öncelikle .
Biz iki calisandik ev aldık , araba aldık kredileri vardi . Sürekli kit kanaat geçiriyoruz derdi eski esim.
Meğerse paramızın bir kismini ailesine veriyordu , zaten faturaları doğalgazı biz veriyorduk .
Neyse ayrıldım ev aldim kredisini veriyorum maaşım fazlasıyla yetiyor , eşyaları bastan aldim onların taksidi var , giderim fazla ama çok sukur allahım yardim ediyor bu arada ogretmenim .
İstediğimi alıyorum , istediğim yere gidiyorum , mizmizindan, suratsizligindan , tukenmisliginden kurtuldum .
O yine ayni terane ben neyse ki ozledigim hayatına tekrar kavustum .
Düzelir diye bekledim ne o ne ailesi çırpınadı çünkü çocuğumuz olmuyordu ve sebebinin ben olduğunu zannediyorlar halbuki eşimin sperm sayisi yok denecek kadar azdı .
Ben hem evliliğimin hem de cocugumun olmayışı derdinden kurtuldum .
Bu dünyaya bir kere geliyoruz değmiyor bu kalitemizler icin mücadele etmek

Hiç evlilik terapistine gittiniz mi? İkizler çok yormuştur belki sizi. Belkide hep birbirinizden sevgi ilgi beklediğiniz için böyle olmuşsunuzdur.

Biz iki calisandik ev aldık , araba aldık kredileri vardi . Sürekli kit kanaat geçiriyoruz derdi eski esim.
Meğerse paramızın bir kismini ailesine veriyordu , zaten faturaları doğalgazı biz veriyorduk .
Neyse ayrıldım ev aldim kredisini veriyorum maaşım fazlasıyla yetiyor , eşyaları bastan aldim onların taksidi var , giderim fazla ama çok sukur allahım yardim ediyor bu arada ogretmenim .
İstediğimi alıyorum , istediğim yere gidiyorum , mizmizindan, suratsizligindan , tukenmisliginden kurtuldum .
Düzelir diye bekledim ne o ne ailesi çırpınadı çünkü çocuğumuz olmuyordu ve sebebinin ben olduğunu zannediyorlar halbuki eşimin sperm sayisi yok denecek kadar azdı .
Cocuklarim olmasa inan bir dakika bile dusunup bi omur gecirmek istedigim bi adam degil 7 sene once bosansaydm inan suan senin gibi yasardim hayatimi senin adina cok sevindim bu arada

Hiç evlilik terapistine gittiniz mi? İkizler çok yormuştur belki sizi. Belkide hep birbirinizden sevgi ilgi beklediğiniz için böyle olmuşsunuzdur.
Evet cocuklar cok yordu ozellikle beni bi kriz gibiydi ama bu krizi iyi yonetemedik artik sevgi saygi umudm inancm kalmadi

Cocuk

Cocuk problemini soylememeniz cok erdemli bir davranis tebrik ediyorum sizi
tesekkur ederim , küçük bir ilçede oturuyordu oraya gelin gitmiş herkes onu tanıyordu , utanmasın diye basi dik gezsin diye bütün problem bendeymis gibi davrandim tabi ailesine de söylemedim sıkıntıyı .
Neyse değmeyen bir adam ve aile:)))

tesekkur ederim , küçük bir ilçede oturuyordu oraya gelin gitmiş herkes onu tanıyordu , utanmasın diye basi dik gezsin diye bütün problem bendeymis gibi davrandim tabi ailesine de söylemedim sıkıntıyı .
Neyse değmeyen bir adam ve aile:)))
Benim cocuklrimda tedaviyle oldu bende kimseye demedim tedavyle oldgunu sirf sormasinlar diye prblm kimde diye gzli herkesden hbrsz ikiz mis dedim herkese ama bukadr ince dusunen bizler simdi diyorum degdimi??

Ben böyle bir evliliğe şahidim, çocuklar normal buyumuyor.
Kesinlikle psikolojik sorunları oluyor.

Ekonomik gücünüz varsa çocuklar için bosanmaniz en iyisi.

Onlar arada kaliyorlar ister istwmez

Back
X