- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.892
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herşey nasip kısmet bence birinin kusuru olarak bakmamak gerek. Bi tanıdığımin kocasında 1 tane bile sperm yoktu inan. Ameliyatla sperm toplayıp dondurdular aşılama yaptılar. Bize sebepsiz infertilite teşhisi konmuştu herseyimiz normaldi ama 2 asilamamiz da başarısız oldu. Onların ise ilk aşılamada tuttu ikiz bekliyor şu an. Çok şükür Rabbim bize de verdi ama demek istediğim bu bebek işleri zaten mucize. Onu da bir sekilde baba yaparlardı. Sen kendine yeni bir yol çizmissin yeni bir hayata başlamışsın. Hep kader bence hayırlısı buymuştesekkur ederim , küçük bir ilçede oturuyordu oraya gelin gitmiş herkes onu tanıyordu , utanmasın diye basi dik gezsin diye bütün problem bendeymis gibi davrandim tabi ailesine de söylemedim sıkıntıyı .
Neyse değmeyen bir adam ve aile:)))
Evlenmiş mı yeniden, haberiniz var mı?Canim hayırlısı olsun hakkinda inşallah öncelikle .
Biz iki calisandik ev aldık , araba aldık kredileri vardi . Sürekli kit kanaat geçiriyoruz derdi eski esim.
Meğerse paramızın bir kismini ailesine veriyordu , zaten faturaları doğalgazı biz veriyorduk .
Neyse ayrıldım ev aldim kredisini veriyorum maaşım fazlasıyla yetiyor , eşyaları bastan aldim onların taksidi var , giderim fazla ama çok sukur allahım yardim ediyor bu arada ogretmenim .
İstediğimi alıyorum , istediğim yere gidiyorum , mizmizindan, suratsizligindan , tukenmisliginden kurtuldum .
O yine ayni terane ben neyse ki ozledigim hayatına tekrar kavustum .
Düzelir diye bekledim ne o ne ailesi çırpınadı çünkü çocuğumuz olmuyordu ve sebebinin ben olduğunu zannediyorlar halbuki eşimin sperm sayisi yok denecek kadar azdı .
Ben hem evliliğimin hem de cocugumun olmayışı derdinden kurtuldum .
Bu dünyaya bir kere geliyoruz değmiyor bu kalitemizler icin mücadele etmek
ben zaten bir spermin can verdiğini biliyorum , söylemek istediğim allah can vermeyince istediğin kadar sağlıklı ol işe yaramaz . Sadece ne kadar cirpindigimi söylemek istedim , yine de her şeyin en güzelini yüce mevlam bilir :))Herşey nasip kısmet bence birinin kusuru olarak bakmamak gerek. Bi tanıdığımin kocasında 1 tane bile sperm yoktu inan. Ameliyatla sperm toplayıp dondurdular aşılama yaptılar. Bize sebepsiz infertilite teşhisi konmuştu herseyimiz normaldi ama 2 asilamamiz da başarısız oldu. Onların ise ilk aşılamada tuttu ikiz bekliyor şu an. Çok şükür Rabbim bize de verdi ama demek istediğim bu bebek işleri zaten mucize. Onu da bir sekilde baba yaparlardı. Sen kendine yeni bir yol çizmissin yeni bir hayata başlamışsın. Hep kader bence hayırlısı buymuş
ekimde ayrıldım , ayrı sehire taşındım ondan haber alacagim bütün yolu kapattım .orda yakin okullarda çalışıyorduk arkadaşlarımız birbirlerini tanır ama sagolsunlar hic bir bilgi vermezler , ben de memnunum bu konuda , neyse evlenmedi daha kötü haber tez yayılır :))Evlenmiş mı yeniden, haberiniz var mı?
Çocuğunuzun olmama nedenini saklamış olmaniz ailesini hemen harekete gecirmistir, evlensin de oğlumuz, çocuğu olsun diye...
ekimde ayrıldım , ayrı sehire taşındım ondan haber alacagim bütün yolu kapattım .orda yakin okullarda çalışıyorduk arkadaşlarımız birbirlerini tanır ama sagolsunlar hic bir bilgi vermezler , ben de memnunum bu konuda , neyse evlenmedi daha kötü haber tez yayılır :))
ailesi bütün problem bende diye biliyorlardı ayrılmasını cani gönülden istiyorlardı .
Ben memleketime her gittiğimde beni çok seven adamın tavrı değişiyordu . Saniye başı arayan adam agresif oluyordu .
Yani bitirmek aile icin önemliydi ve bitirdiler .
Eski konularınızı okudum ve dedim ki siz bu evliligi isterseniz kurtarırsınız... Sizde ve eşinizde tükenmişlik sendromu var gibi...Mrb arkadaslar 7 yasinda ikiz cocuk annesiyim arafta kaldim ne yapcagimi bilmiyorum fikirlerinize ihtiyacim var.bitmis bi evliligim var kurtarilmasi zor ama bu zamana kadar cocuklar icin devam etmek zorunda kaldigimkari koca olarak yasamayi birakali cok oldu bi evin icinde iki arkadastanda yabanciyiz her yolu denedik ama bizden olmuyor sabrim tukendi dava acmak uzereyiz. onla dewam edersem bni nasil bi hayat bekliyor biliyorum ama bittiginde beni ve cocuklarimi neyin bekledigini bilmiyorumyapabilcekmiyim cocuklarima yetisebilcekmiyim yetebilcekmiyim ???kafamda birsru deli sorular?bosanan bayanlarin yardimlarina fikirlerine ihtiyacim var
Annem hep der "iyilikten maraz doğar" diye...ekimde ayrıldım , ayrı sehire taşındım ondan haber alacagim bütün yolu kapattım .orda yakin okullarda çalışıyorduk arkadaşlarımız birbirlerini tanır ama sagolsunlar hic bir bilgi vermezler , ben de memnunum bu konuda , neyse evlenmedi daha kötü haber tez yayılır :))
ailesi bütün problem bende diye biliyorlardı ayrılmasını cani gönülden istiyorlardı .
Ben memleketime her gittiğimde beni çok seven adamın tavrı değişiyordu . Saniye başı arayan adam agresif oluyordu .
Yani bitirmek aile icin önemliydi ve bitirdiler .
çok tesekkur ederim , eski esim biliyordu o buna rağmen bir erkek gibi arkamda durmadıysa ailesinin durması hic bir anlam ifade etmezdi benim icin , onun icin keske bilselerdi diye bir keşkem olmadı hic .Ama o zaman bu konuda yanliş yapmişsiniz. Demekki ailenin bilmesi gerekiyordu. Eger ogullarinda oldugunu bilselerdi boyle davranamayacaklardi. O zaman bu durumda bile oğullarini kabul ettigin icin senden iyisi olmayacakti onlar için. Bazi konularda çok ince dusunmemek kanaatine vardim artik mesela ben.
Ha eski eşinin ailesinin etkisinde kalip sonucun bu olmasina diyecek sözüm yok. Neyse hersey nasip bir yerde mutlu olmani dilerim çook...
aynen boyle oldu çok guzel ozetlediniz teşekkürler .Annem hep der "iyilikten maraz doğar" diye...
Siz adamin başını dik tutmak için kusurunu saklamışsınız ama ailesi sizi boşattırmak için esinizi doldurmuşta doldurmuş...
Kadınlar çok kurnazdır, esiniz anne ve kızkardeşleride sizin kotu olduğunuza eşinizi inandırmış, eşinizde zaten çocuğumda olmuyor ailemin istemediği birini neden hayatımda tutayım diye ayrılmış sizden...
Baştan bu kadar iyi niyetli olmayıpta en azindan esinizin annesini eşinizin bu kusurundan haberdar etseydiniz belkide ayrılmamış olacaktınız şimdi..
Önce fedakarlığınıza hayran kalmıştım, şimdi de inancınıza...aynen boyle oldu çok guzel ozetlediniz teşekkürler .
Bazen ne yaparsan yap her şey oluruna varıyor iste biz buna kader diyoruz .
Hic sabrimiz klmadi ayni yatagi bile paylasamiyoruz uzun zamandir en ufak bi konu kavgaya donusuyor nasil toparlyacgimi bilmiyorum cok denedim ama bikc gun guzel oluyor sonra eskiye donuyoruz okadar tukettikki hersyiEski konularınızı okudum ve dedim ki siz bu evliligi isterseniz kurtarırsınız... Sizde ve eşinizde tükenmişlik sendromu var gibi...
Kız çocuklarını babasız büyütmek çok büyük bir sıkıntı, evde baba olmayınca onun veremediği sevgiyi dışarda yabancı erkeklerde arıyorlar ve maalesef hayatları mahvolabiliyor...
İkizleriniz için bir adım atın....
Eşinize tekrar aşık olmak için neler yapabileceğinizi siz zaten biliyorsunuz...
Kus gibi degil de bu bizim yasam seklimiz oldu uzun zamandir boyle beraber cekindigimiz bir resmimiz bile yok yada bi paylasjmiz bi yere gdersek tartisip donuyoruz buyuzden gitmiyoruzda yani bunlr son donemde degil cocuklr olduktan sonra yavas yavas olan seylerKüsluk sebebiniz nedir .Cocuklar cok yorucu vede ikinizde tahammülsüz olduysaniz bir adim atıp ,şans taniyin belki pisman olmazsiniz .
8 yil var borcun bitmesine omrum curuyecek bu sekilde o olmadan da herseye yetismeye calisirkende curuyecek biliyorumHerkes kendi halinde takılıyormuş, krdinin borcunu bitirip öyle ayrılın. Boşanınca herşey size yıkılır. Bazdn mecburiyetten istemediğimz şeylere katlanıyoruz. Borçlar, çocukların okul masrafları derken Daha çok yıpranırsınız
Cnm bnm arkdşım var, eşiyle mutsuzdu boşandı iki çocuğuyla. adam evlendi gayettt mutlu yeni eşi 3. Bbklerine hamile. Arkadaşım daha çokkkk mutsuz. Sürekli sosyal medyada gizli hesaplardan onları kontrol ediyor8 yil var borcun bitmesine omrum curuyecek bu sekilde o olmadan da herseye yetismeye calisirkende curuyecek biliyorum
Kiyamamm yaaa cok zor inanCnm bnm arkdşım var, eşiyle mutsuzdu boşandı iki çocuğuyla. adam evlendi gayettt mutlu yeni eşi 3. Bbklerine hamile. Arkadaşım daha çokkkk mutsuz. Sürekli sosyal medyada gizli hesaplardan onları kontrol ediyor((( boşNınca kadının yükü kat be kat artıyor. Herkesin evinde neler var, bazıları neleri sineye çekiyor. Hiç çekemeyecek gibiysen de, kredisini ödediğiniz evi satışa çıkarıp borcu kapatıp, daha küçük ve daha ucuz bir evi borçsuz alabilirsin. Sonra da elinde kalanla yenidden değerlendirirsin vaziyeti