Bosanan arkadaslardan destek:(

Eskiden bosanan kizini eve getiren anne baba çocuk veya çocukları babasına bırakırlardı. Bu durum oldugu için erkek kolay kolay bosanamazdi. Cocuklara nasil bakacagim diye. Kadinin da tekrar evlenmeye şansı yuksek olurdu. Biraz gaddarca gorunuyor ama bana dogru geliyor. Sizin durumunuzda da eşiniz cocuklarinin kendisine ayakbagi olmayacağını bildiği için bu kadar rahat davranıyor.
Haklisin Tum erkekler boledir bosandiktan sonra onlarin ikinci bi sanslari olcak ama kadinlarin ole degil cocuklri icin yalniz savasacaklr

Bende aynı durumdayım biliyorsunuz boşansam belki huzurlu olacağım. Boşanmasam ne olacak ama aynı şeyler devam edecek. İki çocukla tekrardan evlenmekte tabiki zor. Ama ben boşanacağım sanırım benim sorunlarım farklı.

Konu sahibi esinizle yataginizi ayirmissiniz ayni evin icinde ayri odalarda yasiyorsunuz bir paylasiminiz olmadigi icin birbirinize karsi tavirlisiniz.herkesin evliligi cokta guzel gitmiyor sahsen benim oyle.ama bir dokunus bir gulumseme bir teselli bir tatli dil evliligi guzellestirebilir.ben esime soguk tavirli olsam o da bana ayni olur daha da kotuye gider birbirimizi goresimiz gelmez.evlilik oyle kendi kendine duzelmez bakim onarim şart.benim dusuncem adim atmaniz karsilikli olarak ve evliliginizi kurtarmaniz eskiyi de bugune getirmemeniz ders almaniz.

Hic sabrimiz klmadi ayni yatagi bile paylasamiyoruz uzun zamandir en ufak bi konu kavgaya donusuyor nasil toparlyacgimi bilmiyorum cok denedim ama bikc gun guzel oluyor sonra eskiye donuyoruz okadar tukettikki hersyi
Siz bir adım atın ve aynı yatağı paylaşmaya başlayın, sizden gelen adım onuda fedakarlığa zorlar...

Eski konularınızdan birinde film önerisi istemissiniz, romantik film izlerken eşime yeniden aşık oluyorum demissiniz...mesela böyle bir adımla da başlayabilirsiniz....

Siz bir adım atın ve aynı yatağı paylaşmaya başlayın, sizden gelen adım onuda fedakarlığa zorlar...

Eski konularınızdan birinde film önerisi istemissiniz, romantik film izlerken eşime yeniden aşık oluyorum demissiniz...mesela böyle bir adımla da başlayabilirsiniz....
Keske o gunlere donebilsemm ama ole tukenmisizki icimden gelmiyo yapamiyorum cok denedim ole yabanci geliyomi gece uyaninca gordugumde sicriyorum psklojim iice bozuldu yani yasadiklarimiz birbirimizden ole uzaklastirdiki tutunacak bi yer bulamiyorum

Plan program yapın dışarıda gezin. Gurur yapmayın iki çocuğunuz var. Süslenin, parfümler sikin.... Ben o kadar fazla şey yaşadım ki yuvam yıkılmasın diye çok direndim ama olmadı. Bir evlilikte yaşanabilecek bütün olumsuzlukları yaşadım. Ona rağmen hep eşime destek oldum, affedici oldum ama adam olmadı o başka. Boşanma evraklarını imzallattım. Ama sizin eşinizin bağımlılıkları yoksa, kötü huyu suyu yoksa emek verin bence.

Ayni yatagi paylasmiyoruz o odadaysa ben farkli yerde bi evin icinde birbirmizden habersiz yasiyoruz goruyoruz ama konusmuyoruz gerek olmadikca konustugumuzda hep tartisiyoruz cocuklar icin bir aradayiz
Kac senelik evlisiniz ne kadardir boyle ayri yasiyorsunuz? Esinize sevginiz bitti mi onu sevmediginizi mi dusunuyorsunuz? sevgi bitti diyebiliyorsaniz ayni hayati yasamanin bir anlami yok bana gore.

Bir sene sonra kendi actigim konuya denk geldim olmayinca olmuyormus bosandim arkadaslar nasil oldugumu bilmiyorum hala kendimde degilim 13 senemi 16 dk da cope attim geldim.bosandiktan sonra herkesmi bole oldu yasadigim hissettiklerim normalmi bilmiyorum ama canim cok yaniyo srekli agliyorum

Mrb arkadaslar 7 yasinda ikiz cocuk annesiyim arafta kaldim ne yapcagimi bilmiyorum fikirlerinize ihtiyacim var.bitmis bi evliligim var kurtarilmasi zor ama bu zamana kadar cocuklar icin devam etmek zorunda kaldigimkari koca olarak yasamayi birakali cok oldu bi evin icinde iki arkadastanda yabanciyiz her yolu denedik ama bizden olmuyor sabrim tukendi dava acmak uzereyiz. onla dewam edersem bni nasil bi hayat bekliyor biliyorum ama bittiginde beni ve cocuklarimi neyin bekledigini bilmiyorumyapabilcekmiyim cocuklarima yetisebilcekmiyim yetebilcekmiyim ???kafamda birsru deli sorular?bosanan bayanlarin yardimlarina fikirlerine ihtiyacim var...​

...
Merhaba ben bosandim maddi olarak zorluk oluyor rabbim bi şekilde yardım ediyor size tavsiyem şimdiden internetten kulanmadiginiz bütün urunleri satışa çıkarın damlaya damlaya göl oluyor.rabbim sizinde benimde butun bayanlarinda hayirlisiyla rızkını talihini sansini bereketini herzaman acik etsin kimsenin bi lirasina muhtac bırakmasın

Merhaba ben bosandim maddi olarak zorluk oluyor rabbim bi şekilde yardım ediyor size tavsiyem şimdiden internetten kulanmadiginiz bütün urunleri satışa çıkarın damlaya damlaya göl oluyor.rabbim sizinde benimde butun bayanlarinda hayirlisiyla rızkını talihini sansini bereketini herzaman acik etsin kimsenin bi lirasina muhtac bırakmasın
Bosandiktn ne kdr sure sonra toparlandn cnm yani ruhsal olarak ilk zamanlarini nasil atlattin?

Mrb arkadaslar 7 yasinda ikiz cocuk annesiyim arafta kaldim ne yapcagimi bilmiyorum fikirlerinize ihtiyacim var.bitmis bi evliligim var kurtarilmasi zor ama bu zamana kadar cocuklar icin devam etmek zorunda kaldigimkari koca olarak yasamayi birakali cok oldu bi evin icinde iki arkadastanda yabanciyiz her yolu denedik ama bizden olmuyor sabrim tukendi dava acmak uzereyiz. onla dewam edersem bni nasil bi hayat bekliyor biliyorum ama bittiginde beni ve cocuklarimi neyin bekledigini bilmiyorumyapabilcekmiyim cocuklarima yetisebilcekmiyim yetebilcekmiyim ???kafamda birsru deli sorular?bosanan bayanlarin yardimlarina fikirlerine ihtiyacim var...

...
Artık evlılık değil ezıyetse her yolu denedıysen yapacak bısey yok.Ayrıca ıstersen her seyı yaparsın

Artık evlılık değil ezıyetse her yolu denedıysen yapacak bısey yok.Ayrıca ıstersen her seyı yaparsın
Bosandim canim ama bu sureci simdi nasil atlatacagimi bilmiyorum cok uzuluyorum neye uzuldugumu bile bilmeden korkuyorum sudan cikmis balik gibiyim ne yaoacagimi bilmiyorum

Ne kadar oldu boşanalı, nerde yaşıyorsunuz en çok neden üzüldünüz pişmanlık mı var

Arkadasim iki cocukla bosanmak kolay degil ama o cocuklarin birbirinin suratina bakmayan ana babayla yasmaasi da saglikli degil oyle ruhsuz ev olmaz . Bosanmadan once mutttlaka bi cift terapisine gidin . iki tane ayni anda dogmus cocuk kolay mi biznbi tanryle zor basa cikip adamlari zor idare ediyoruz . belli ki siz de esiniz de yorulmussunuz birbirinizin sevdiginiz ozellklerini unutmussunuz . gittiginiz terapist severek evlendiyseniz ya da birbirinizi seviyorsaniz bunu ortaya cikaracak . Ha sevgi bitmistir ortada nefret vardir derim ki bosanin yurumez .ama bence bi deneyin terapistler bile ortada ahlaksizlik aldatma kumar icki yoksa hemen bosanmaya karsilar cunku eslerin azalan ya da unutulmus sevgisi gun yuzune cikarilabiliyor boyle kurtarilmis cook evlilik var . Hakkinizda her seyin en hayirilisinin olmasini dilerim .

Yeni bosandim canim yeni oldugu icnmi canm yaniyo pismanmiyim onuda bilmiyorum tum hislerim birbirine karisti ayirt edemiyorum
Eşin boşanmak istedi mi nasıl oldu süreç. Çok yeniymiş daha bence zaman geçtikçe acın azalacak

Bosandiktn ne kdr sure sonra toparlandn cnm yani ruhsal olarak ilk zamanlarini nasil atlattin?

Canım benim çok uzun hikaye ilk yıllardan itibaren pişmandım çıkış bulamadım düzelir dedim ailem olsun dedim iyice tepede çıktı uzaklaştırma şikayet takıntisinı artırdı bosandik kendime nafaka istemedim çocuklara mecburi cüzi bişey nelerim nelerim gitti ınan hiç gözümde yok huzur istiyor insan.çocukları bahane edip bi süre daha kalmak istedi o süre bitmedi ben bos durmadim internetten biseyler satıyorum parami biriktirdim 5-10 güne evden gidecek bana muhtaç olacaksınız yalvaracaksin vs diyo 😂 ben paramı biriktirdim şükür hesabıma göre 1 lirasına muhtaç olmuycagiz rabbimde ne ona ne başkasına muhtaç etmesin ömrüm boyunca 🙏 maddi olarak toparlandiktan sonrada küçük bi şehir de annem cocuklarla yaşamayı düşünüyorum ( yillar once ben kucukken babam annemi bosayıp bizi dimdizlak bıraktığında kenarda paranın olmasının kurtarıcı olduğunu öğrendim) yükün ağır ama içinde bi huzur bi mutluluk anlatmamam
onemini anladim) sana tavsiyem bi birikimin olsun öyle bosan. ınan çocuklar herşeyi hissediyor anne mutluysa çocuklarda mutlu...

Back
X