- 9 Mayıs 2019
- 565
- 326
- 33
- 31
- Konu Sahibi AslIhannnnnnnn
Amin canım benim yalnız hissetme kendini tabiki üzül ağla üzülüp ağlamazsan sıkıntı var demektir bu duygularıda yaşıyacağız mahkeme günümden bahsediyim sana biraz sakinleştirici içip gittim sanki mükemmel birinden boşanıyormuşum gibi okadar üzdüm kendimi :) salona almalarını bekliyoruz kapıda eski eşim 2 nci el araba ilanlarına bakıyor beklerken ben ise sakinleştiriciyle gülmeye çalışıyorum mutlu görünmeye çalışıyorum 5 kuruş para etmez bir adam için kendimi nekadar üzmüşüm okadar çabaladımki aynı senin gibi ama inan deymiyor benim eşimden boşanmam kurtuluşumdu biliyormusun teşekkür bile ettim beni o hayattan kurtardığın için teşekkür ederim dedim sakın kendini yalnız hissetme düşünmemeye çalış Allah bir kapıyı kapatıyor açtığı kapıları bir görsen görcen bekle ben ne yaşamışım diyeceksin bırak o pubg oynasın kafasını duvarlara vura vura oynucak pubgu bir ay sonra bu sözümü unutma :)Sana mutluluklar diliyorum arkadasim demek ki yalniz degilim kilometrelerce uzaklardan hic tanimadan boyle destek verilebiliyor cok tesekkur ediyorum sesimi duyup bna cvp verdiginiz icin Rabbim bizm gbi kadinlarin karsisina bundan sonra iyi insanlar cikarsin ❤![]()