boşanan bayanlar yardım

fatosgul91

Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2015
82
21
33
arkadaşlar artık dayanma gücüm yok kendime olan inancımın ve özgüvenimin yerine gelmesi için boşanmak zorundayım çünkü eşim huyundan vazgeçmiyor her akşam dşarda aynı yatakta iki yabancıyız aynı evde iki uzaktan arkadaş..zaten doğudayım ulaşımda yok hep evde tek başımayım sıkıldım bunaldım konuşmayı unuttum desem yeridir ailemin yanına gideceğim annemle açık açık konuştum sıcak bakmadı ama babam boşanırsan gel kızım dedi artık sabredemiyorum yalnızlığa tahammülüm yok ..bu süreci nasıl atlattınız hayatınızın düzene girmesi ne kadar zaman aldı ..bir de ben nafaka felan istemeyeceğim aramızda hç bağ kalsın istemiyorum sizce doğru mu ..çok mutsuzum lütfen yardım

neden erken yaaşta evleniyosunuz anlamıyorum ki.Okulu bitirdinmi bi mesleğe sahipmisin yada çalışabilckmisin bunu düşün öle nafaka işini iste veya isteme.Mutsuzsan ve dayanamıyosan bitmesi en iisi olur.zamanla alışırsın.Unutulmayacak kimse yok hayatta

Canim bnm guclu ol.Allah yardimcin olsun.Asla birilerine muhtac degiliz bunu dusun, atlatirsin Allahin izniyle.cocugun yoksa bence de nafaka alma.Yani bu bnm fikrim bn olsam almazdim
Beni bu kdr mutsuz eden birinden.
Etraf baskisi vs dusunmemeye calis , kendine guven.
Bu snn hayatin ve bir kere dunyaya geliyoruz, kimseyi ilgilendirmez.
Maalesef hayatta bazen hak etmedigimiz seyler yasayabiliyoruz

öğretmenim atanamadım işsizliğim yüzünden eşim ve çevresi beni sürekli küçük düşürücü şeyler yaptılar özsayımı yitirdim psikolojim bozuldu :KK43: bir de evde hep tekim biri eve girecek bişey yapacak diye panik atak oldum dayanamıyorum :KK43:

Canim bnm guclu ol.Allah yardimcin olsun.Asla birilerine muhtac degiliz bunu dusun, atlatirsin Allahin izniyle.cocugun yoksa bence de nafaka alma.Yani bu bnm fikrim bn olsam almazdim
Beni bu kdr mutsuz eden birinden.
Etraf baskisi vs dusunmemeye calis , kendine guven.
Bu snn hayatin ve bir kere dunyaya geliyoruz, kimseyi ilgilendirmez.
Maalesef hayatta bazen hak etmedigimiz seyler yasayabiliyoruz
tşk ederim haklısınız daha yaşım genç ankaraya gideceğim orda iş imkanım olur kesinlikle hiç bir bağ kalmasın aramızda istiyorum kendimi kötü hissettiren herşeyi unutmak istiyorum :KK43:

öğretmenim atanamadım işsizliğim yüzünden eşim ve çevresi beni sürekli küçük düşürücü şeyler yaptılar özsayımı yitirdim psikolojim bozuldu :KK43: bir de evde hep tekim biri eve girecek bişey yapacak diye panik atak oldum dayanamıyorum :KK43:
tmm ne güzel kpssye çalış bu arada özel kolejlere başvur.Neden mutsuz olduğun yerde durasın ki.

Bencede canim ben normalde asla bosan demem kolay kolay ama en ufak bir bag , calismamana ragmen nafaka bile istemeyecek seviyeye geldiysen bosver.mutlu olmaya bak ve hayata yeniden basla.Asla olumsuz dusunme

Tabiki de zorlu bir süreç tabi bunda yaşın,durumun etkisi de çok fazla.Ama bildiğim bir şey var ki sıkıntının uzunluğu belli değilse de sonunda geçiyor.:KK50:

arkadaşlar artık dayanma gücüm yok kendime olan inancımın ve özgüvenimin yerine gelmesi için boşanmak zorundayım çünkü eşim huyundan vazgeçmiyor her akşam dşarda aynı yatakta iki yabancıyız aynı evde iki uzaktan arkadaş..zaten doğudayım ulaşımda yok hep evde tek başımayım sıkıldım bunaldım konuşmayı unuttum desem yeridir ailemin yanına gideceğim annemle açık açık konuştum sıcak bakmadı ama babam boşanırsan gel kızım dedi artık sabredemiyorum yalnızlığa tahammülüm yok ..bu süreci nasıl atlattınız hayatınızın düzene girmesi ne kadar zaman aldı ..bir de ben nafaka felan istemeyeceğim aramızda hç bağ kalsın istemiyorum sizce doğru mu ..çok mutsuzum lütfen yardım
sonuna kadar deneyip cabaladiysan, pisman olmazsn insaAllah.. ailen de arkandaymis madem..
mutsuz bi evliliktense, bazen bosanmak yeğdir.. duzelmeyecegine inaniyorsan, birakacaksin mecbur..
ben de nafaka talep etmedim, cocuk yoksa caiz degilmis dinen, zaten de istemiyodum onun bsyini.. bosver sen de cocugun yoksa..
cendereden cikinca, huzuru tadinca, hic de zor olmuyo atlatmak.. Allah'a sigin.. hakkinda hayirlisi..

8 ay içinde bitti benim
6 ay ayrı yaşadık ben bekledim düzelir geri gelir diye tabi olmadı
sonrasında 2 ayda bitti zaten anlaşmalıya ikna etmek için baya uğraştım ama sonunda oldu
bir daha da hiç haber almadım
bunun ilk 7 ayı çok zor geçti
sonraki 1 ayda artık bitsin de kurtulayım diyordum bıkmıştım
boşandığımız günden beri hiç üzüldüğümü hatırlamıyorum
toplam 7 ayda atlattım diyebiliriz

tşkler ben hiç üzülmüyorum hissiz biri oldum artık ne yazıkki iş bulunca işe vereceğim kendimi düşünmeyeceğim hiç bişey

Allah yardimcin olsun hakkında hayırlısı neyse o olsun. Huzursuzluk çok kötü .esinnin bu olanlarla ilgili bir düşüncesi var mı? Mesela seni neden yalnız bırakıyor sevgi mi yok bir sebebi olmalı

8 ay içinde bitti benim
6 ay ayrı yaşadık ben bekledim düzelir geri gelir diye tabi olmadı
sonrasında 2 ayda bitti zaten anlaşmalıya ikna etmek için baya uğraştım ama sonunda oldu
bir daha da hiç haber almadım
bunun ilk 7 ayı çok zor geçti
sonraki 1 ayda artık bitsin de kurtulayım diyordum bıkmıştım
boşandığımız günden beri hiç üzüldüğümü hatırlamıyorum
toplam 7 ayda atlattım diyebiliriz

CANIM ÖNCELİKLE HAKKINDA HAYRLISI OLSUN.. AYRILDIKTAN SONRA HİÇ SOSYAL HESABINI TAKİP ETTİN Mİ ÇÜNKÜ BEN BUNU TAKINTI HALİNE GETRDİM YOLU VAR MI BUNUN (NİŞANLIMDAN AYRILDIM 2 AYA YAKLASTI)

tşkler ben hiç üzülmüyorum hissiz biri oldum artık ne yazıkki iş bulunca işe vereceğim kendimi düşünmeyeceğim hiç bişey

ben de öyle yaptım :) ekim gibiydi kendimi bir kaptırdım işe güce, üstüme ek iş bile aldım. çok yoğun bir programım var ve hiç aklıma gelmemeye başladı bir bakmışım umrumda bile değil. telefon numarasını bile unuttum ezbere bilirdim oysa ki

CANIM ÖNCELİKLE HAKKINDA HAYRLISI OLSUN.. AYRILDIKTAN SONRA HİÇ SOSYAL HESABINI TAKİP ETTİN Mİ ÇÜNKÜ BEN BUNU TAKINTI HALİNE GETRDİM YOLU VAR MI BUNUN (NİŞANLIMDAN AYRILDIM 2 AYA YAKLASTI)

8 aylık süre içinde evet baya ettim. bunun 7 ayında zaten konuşuyorduk birkaç kez de görüştük eltime kadar takip ettiğim baktığım oldu ama bunda hep zararlı çıktım onu söyleyeyim. en iyisi hiç bakmamak. son 2 ay telefonunu da sildim, kendimi işe verdim. öyle öyle numarasını bile hatırlayamıyorum şimdi. dişini biraz sıkarsan çok mutlu olacaksın. kalbinin üstünden tam anlamıyla bir öküz kalkacak

ben de öyle yaptım :) ekim gibiydi kendimi bir kaptırdım işe güce, üstüme ek iş bile aldım. çok yoğun bir programım var ve hiç aklıma gelmemeye başladı bir bakmışım umrumda bile değil. telefon numarasını bile unuttum ezbere bilirdim oysa ki

8 aylık süre içinde evet baya ettim. bunun 7 ayında zaten konuşuyorduk birkaç kez de görüştük eltime kadar takip ettiğim baktığım oldu ama bunda hep zararlı çıktım onu söyleyeyim. en iyisi hiç bakmamak. son 2 ay telefonunu da sildim, kendimi işe verdim. öyle öyle numarasını bile hatırlayamıyorum şimdi. dişini biraz sıkarsan çok mutlu olacaksın. kalbinin üstünden tam anlamıyla bir öküz kalkacak

Canim bende iki aya yaklssti deli gibi heryerden takip eduyrum cokk merak ediyrun ama bakinca cokk uzulyrum insallahta sanki hic atlatamaycgm

Canim bende iki aya yaklssti deli gibi heryerden takip eduyrum cokk merak ediyrun ama bakinca cokk uzulyrum insallahta sanki hic atlatamaycgm

normaldir merak etmen ben de koyduğu fotoğraflar nerde çekilmiş, biri var mı yok mu vs baya yazıyordum üstüne bakınca mesela eltimin hamile olduğunu öğrendim dramlara girmiştim. ama iyi ki diyorum şu an neden ayrıldınız bilmiyorum ama haklı bir sebebi olsa gerek. kendini zorlama nasılsa bir gün sıkılacaksın bakmaktan, takip etmekten, yetti diyeceksin

Valla hayat devam ediyor önüne bakıp geçmişi düşünmemeye çalışırsan zorlanmıyorsun fazla.İnsan ölüm acısına bile katlanıyor sizin sorununuz ne bilmiyorum tam olarak ama kimse kimsenin kölesi değil.Geçmiş tozdur üfle gitsin

normaldir merak etmen ben de koyduğu fotoğraflar nerde çekilmiş, biri var mı yok mu vs baya yazıyordum üstüne bakınca mesela eltimin hamile olduğunu öğrendim dramlara girmiştim. ama iyi ki diyorum şu an neden ayrıldınız bilmiyorum ama haklı bir sebebi olsa gerek. kendini zorlama nasılsa bir gün sıkılacaksın bakmaktan, takip etmekten, yetti diyeceksin

CANIM BUGUN BİRŞEY PAYLAŞMIS HAYAT SEVİNCE GÜZEL ÖNCE YARADANI SONRA ONUN BANA HEDİYESİNİ DİYE.. O KADAR ÇOKK ÜZÜLDÜM Kİİ BU TAKİP KONUSUNDA ARTIK DUR DEMELİYIM GERCEKTEN AMA ENGLE OLAMIYRUM

X