Boşanan bayanlar

latino

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2008
23
1
86
İstanbul
Yaklaşık 5 ay önce ayrıldım eşimden.Keşke daha farklı olabilseydi herşey.Ben sevgime onca kez incinmelerime rağmen
hep sahip çıktım ama eşim bir kere bile bu ilişkimİze sahip çıkmadı.Ailesi tam bir sorundu.Sevgisini hiç göstermedi ne sevdiğini
anlayabildim nede sevmediğini.Bu ilişkide hep ben verici taraf oldum çok yıprandım ve şimdi boşandım.Ne hayeller kuruyorsun neler neler,ama sevgine kıymet veren hastalığında yanında olmayan,en zor gününde ne oldu canım diye sormayan bir eşten istediğim bir hayat arkadaşıydı.Çok şey istemişim sanırım.bencilce hep bana diyen insanla nekadar sürebilir ki...kalbim kırıklarla dolu...

Allah sabır versin, zaman herşeyin ilacı

eski konularınıza baktım
aldatılma konusunda 2 senelik evliyim demişsiniz
öpüşmeyen erkek konusunda 9 senelik
her ikisi de 2012 de açılmış

ne kadar evli kaldınız tam olarak?

gecmis olsun, ama uzulmeyin, en azindan boyle bir insanla hayatinizi paylasmak zorunda degilsiniz artik. ben hic bosanmadigim icin sizin acinizi anlayamasam da hayal edebiliyorum ama anlasilan cok daha kotu hissediyorsunuz. ama artik kendi kendinize, hicbir fedakarlik yapmadan, istediginizi yapabilirsiniz. deneyimleriniz sayesinde sizi cok daha iyi anlayacak ve sevecek birini bulup yeni ve cok daha iyi birisini sevebilirsiniz. hatta iliskilere ara verip, keyfinize bakip, kendi isteklerinize daha fazla zaman ve para ayirabilirsiniz. yani basiniza gelen sanssizlik bosanmak degil, boyle bir adamla bu kadar zaman gecirmis olmak aslinda ve artik ozgursunuz! belki halen seviyorsunuz ama emin olun, buna devam etseydiniz cok daha yipranirdiniz(ki yiprandiginizi da soyluyorsunuz).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…