• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanan-boşanabilen kadınlar sizi çok kıskanıyorum .

İyi de aşk ve tutku hep ilk günkü gibi kalmaz ki ben öyle düşünüyorum Yani ilk günkü gibi sevişemez ki insanlar bir süre sonra ten tene alışır spontan monoton hale gelir Bana sorarsanız önceki konunuzda da yazdıkları gibi çocuklarınızı düşünün eğer tekrar evlenmeyi düşünmüyorsanız boşandıktan sonra bence bir gözden geçirin bakın arkadaşınız bile böyle söylemiş yani sizi tanıyan biri bile bu şekilde yorumlamış ama eğer gerçekten hiç istemiyorsanız boşanmanın size çok daha iyi geleceğini düşünüyorsanız boşanın Ben yine de kurtarılabilir mi tarafındayım hastalık diyorsunuz belki bu sebeple de bir şeyler olmuyor olabilir ya belki canı istemiyordur ya olabilir yani insanız sonuçta bir yaştan sonra ereksiyon olamıyor olabilir bilmiyorum ya önceki konumuzla ne yazıyorlarsa ben hepsine katılıyorum ama burada hep boşan demişler ben hiç katılmıyorum ama tabi sizin kararınız kimse bir şey diyemez
Kadın mutlu değil, eş olarak görmüyor.Zorla mi bir arada dursun?Yani sizin elinize ne geçecek, ebeveyni misiniz? İstemiyorsa istemiyordur sevdirmek için bin tane şey aramaya gerek yok,bazen bir tek sebep te ayrilmasi için yeterli oluyor.

Sen bana yazıp duruyorsun cinselliği çok seviyorum cinsel hayatım çok iyi diye bana ne kardeşim senin cinsel hayatından ya Allah Allah herkese cinsel hayatını anlatıyorsun burada konuların görünüyor orada onları gizle bari milleti gazlıyosun zevk alıyorsun değil mi elinde Çekirdek kola sana öyle bir şey yaparım ki aklın hayalin durur
Yapsana kız bi görelim, çok merak ettim 🤣

Ayrıca ben ne yapman gerektiğini biliyorum
Konu açarkende biliyordum sadece başlıkta dan yazdığım gibi cesur bi kadın olamadım

Canım kendim yaaaa diyip bitiremedim bu evliliği
Çocukları düşündüm düzeni düşündüm ailemi düşündüm onu düşündüm
Her adımda birşey çıktı.
Kavga etmeyin valla konu buraya kdr gelir diye de düşünmedim hiç

Sizi hatırladım, görümce konunuzdan. Konunuzun içeriği gereği ne kadar ince düşünceli demiştim görüyorum ki bu ince düşünceniz herkese karşı varmış bitmesi gereken evliliği bile bitiremiyorsunuz.

Sevişmediğim adamı sevmiyorumdur bunun ötesi berisi yok, bitmesi gerekir benim için.
Sizin için ne gerekir bilmiyorum ama hakkınız da hayırlısı olsun demek için geldim aslında.
Mutlu olduğunuz bi hayatı hakediyorsunuz herkes gibi.

Çocuklarıma hamile kaldığım günü biliyorum . Çünkü o ay bi kere yaptık . İlkini isteyerek 3 sene sonra yaptık ikincisinde de istemeden hamıle kaldım. Spiral kaymış . 10 aylık idi ilk kızım. Ayda 1 kere ile hamile kaldım .
Az olunca da biliyorsun günleri :)
Hayy maşllah.demek 2 güne 1 cinsellik falan olsa 10, 12 çocuklu ninelerimiz gibi olacakmişsin. Ulen ne üreme sistemi var be millette.

Sizi hatırladım, görümce konunuzdan. Konunuzun içeriği gereği ne kadar ince düşünceli demiştim görüyorum ki bu ince düşünceniz herkese karşı varmış bitmesi gereken evliliği bile bitiremiyorsunuz.

Sevişmediğim adamı sevmiyorumdur bunun ötesi berisi yok, bitmesi gerekir benim için.
Sizin için ne gerekir bilmiyorum ama hakkınız da hayırlısı olsun demek için geldim aslında.
Mutlu olduğunuz bi hayatı hakediyorsunuz herkes gibi.
Maşallah hafızanıza :)

Teşekkür ederim

Mune Mune valla kusura bakmayın ikili polemik yasak diyorsunuz da şu tiplere zamanında müdahale etseniz keşke. Insan gibi yazıyoruz hakaret ediyor bizim elimiz armut mu toplasın yani lafı yiyip susup oturacak miyiz?
Merhaba,
size cevap verirken hepinize yazmış olayım, biz de sizler gibi hastalanabilen, kendine ve ailesine zaman ayırmak isteyen, eviyle alışverişiyle ilgilenen, uykusu gelen, yemek yiyen keyif yapmak isteyen canlılarız.

7/24 sitede olamayız, ki böyle bir zorunluluğumuzda yok, sizler kendi otokontrolünüzü sağlamalısınız, ki topikte üslubu bozanlar konu sahibi değil dolayısıyla aslında direkt muhataplarınız da değil, ayrıca konu sahiplerine bdvye özel konudan üye yasaklama özelliği ekledik, sizlere bireysel olarak rahatsız olduğunuz kişiler için göz ardı et butonu özelliği koyduk, bunları kullanabilirsiniz kullanabilirdiniz.

Lafı yiyip oturacak mıyız diyorsunuz? Genel olarak yazıyorum, seviyesiz mesajlara aynı tonda cevap vermeyi kendinize yakıştırıyor musunuz?
Sosyal hayatınızda hiçbir yeri olmayan, bir kullanıcı adından ibaret kişileri sekme kapatarak yok saymak daha iyi değil mi?
Yine genel olarak yazıyorum, sonra KK’de seviye düştü diyorsunuz, seviyeyi belirleyecek olan kişiler sizlersiniz.
Küfür edeni, hakaret edeni, haddini bilmeyeni muhatap almazsanız ya kendine çekidüzen vermek zorunda kalır ya da üyelik iptali yapmak zorunda kalır, hiçbirini yapmadı mı? Biz zaten ağzından küfür eksik olmayanlara, forum huzurunu bozmaya devam edenlere, kurallara uymamakta ısrarcı olanlara imtiyaz kullanıp üyelik iptali yapıyoruz.

Var var da diğer üyeliğini iptal edip bu üyeliği aldığından kurallara aykırı değildi bir üyeliği kapatıp diğerini açması ama ortalık karışmış.
Yok olduğunu düşündüren bişey dedi sonra ben de rapor ettim.

Back
X