Boşanan , boşanma sürecinde olan var mı ?

buralardayız :) sağlam durmaya çalışıyoruz :44:

Çiğdem,ben size soruyorum ama son günlerde ben iyi değilim ya:(Herşey çok anlamsız geliyor.Hiçbirşeye inancım kalmadı,hiçkimseye güvenim kalmadı.Güçlü olmaktan o kadar yoruldum ki...3 aydır iyiydim,şurada 15-20 gün kaldı.Moralim çok bozuk.:50:

Çiğdem,ben size soruyorum ama son günlerde ben iyi değilim ya:(Herşey çok anlamsız geliyor.Hiçbirşeye inancım kalmadı,hiçkimseye güvenim kalmadı.Güçlü olmaktan o kadar yoruldum ki...3 aydır iyiydim,şurada 15-20 gün kaldı.Moralim çok bozuk.:50:

neyin var neden karamsarlığa düştün....

merhaba iyi bayramlar arkadaşlar bende buradayım.benim 16 ay olmuş.uzunca bir süre olmasına ragmen hala şu kanayan yaram dinmedi.bayramında etkisi var galiba.Arkadaşlar gerçekten zor bir süreç ben hala atlatamadım.Allah hepimize güç kuvvet versin.tamamen geçmiyor hafifliyor.başlarda çok kötüydüm sürekli ağlıyordum.şimdi daha iyiyim ama bi yanım eksik işte....

şimdiki hayatınız nasıl?inş.güzeldir ne zaman geçecek?ne zaman bitecek?Tekrar mutlu olabilecek miyiz?

Allah mutluluğunuzu bozmasın.ne güzel Anneliği tadmışsınız.bende ANNE olmak istiyorum.ama şuan çok uzak geliyo...

arkadaşlar kızgınlıklar geçiyor mu peki,
canınızı yakan insanları belli bir süre sonra affedebiliyor musunuz?
ben hiç affedemeyeceğim galiba...
affetmeden hayata devam edilemezmiş.:44:

arkadaşlar kızgınlıklar geçiyor mu peki,
canınızı yakan insanları belli bir süre sonra affedebiliyor musunuz?
ben hiç affedemeyeceğim galiba...
affetmeden hayata devam edilemezmiş.:44:

canım affetmesen de bi süre sonra unutuyosun artık aklına bile gelmez oluyo o insan.

benim aklıma geliyor aklıma geldikçe de bana bunları yaşattığı için sinir oluyorum affedemiyorum bende

Umarım bu zor günleri geride bırakırız arkadaşlar.Benimde eşimden ayrı yaşayalı 5 ay oldu.Fakat daha ilk duruşma günü belli değil.Maddi manevi tazminat istemli boşanma davası açtım.Tebligat ellerine geçmemiş daha.5 aylık süre zarfındada ne eşim olucak şahısla nede ailesiyle görüşmedim.Aramadılarda zaten.Davayı ben açmak zorunda kaldım.Sanırım sancılı bir süreç olucak.Şimdiden strese girdim...

Benimde 16 ay oldu.çok zor günler geçirdim.inşallah atlatırız arkadaşlar benim durumumda olan herkese Allah kolaylık versin

canım bayağı bir uğraştan sonra boşandım ben...
şu an içimdeki tek şey boşluk...
garibim yani bir de şunu farkettim davayı gözümde çok büyütmüşüm.
boşuna kendini heder etme, nasılsa her şey olacağına varıyor.

Back
X