- 19 Ağustos 2014
- 6
- 1
- 1
- 42
- Konu Sahibi atesbocegi83
-
tabiki mutlu olması beni memnun ediyor bu kadar kolay kabullenmesini garipsiyorum. Bu durumdan mutsuz olmasını istemem asla ama
Çocuğunuzun sizi bırakacağını ya da size sevgisinin azalacağını düşünmeyin,ana gibi yar bağdat gibi diyar olmaz demişler..Arkadaşlar merhaba
Aranıza yeni katıldım. Yaklaşık 3 yıl önce boşandım. Eski eşimde tekrar evlenmek üzere. Bi oğlum var ve babasının yeniden evleniyor olmasından dolayı çok mutlu görünüyor ve hep orada kalmak istiyor. Yeni evleneceği kadının da çocuğu var ve onunla zaman geçirmekten çok memnun görünüyor. Bu durumdan bende ister istemez rahatsız ve mutsuzum. Benim gibi yaşamış olanlar varmıdır ki
tabiki oğlum mutlu olduğu için bende mutluyum benim için herşeyden önce onun mutluluğu. ayrıca oğlumla keyifli ve eğlenceli zamanlar geçiriyoruz ilişkilerimizde gayet iyi şükür. sadece birkaç haftadır tanıması ve bu kadar çabuk kabullenmesi garip geliyor. çünkü çocuklar bu olaylara daha zor alışırlar bu beni kaygılandırıyor diğer taraftan bakınca da tabiki bu güzel bişey; kabullenmemiş olsa mutsuz olup üzülecek. ayrıca eski eşimin evleneceği kişininde çocuğu var ve onunla zaman geçirmek mi hoşuna gidiyor yoksa onlar babasının yanında kalıyor diye bırakmak mı istemiyor henüz anlayamadım. bakalım zaman gösterecek teşekkür ederim tavsiyeleriniz için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?