Boşanan Güçlü Kadınlardan örnek Almak istiyorum

Evlat Kokusu

Kötü Kalpli Kullarından Koru Allahım,💜
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2019
2.365
1.718
63
Alanya
Merhaba K.K Şimdi kafamda bazı sorular var boşanınca 3 yaşındaki çocuk anneyemi veriliyor Eşinizin Facebook aramasında bir sürü saçma sapan kadının olması delil sayılıyor mu bir kadına yollamış olduğu mesaj var elimde bu delil sayılıyor mu delil konusundaki amacım mahkemeye bunları sunup çocuğumu alabilmek için Çünkü ilk derdim çocuğumu almak bildiğim duyduğum şeyler var ama elimde delil yok Avukat için çok masraf gerekiyor mu yardımcı olursanız teşekkür ederim

çocuğun velayetinin aldatmayla falan pek ilgisi yok, çocuğun yaşına ve maddi olanaklara göre tespit edilir. Hiç bir hakim de siz aldatmış bile olsanız 3 yaşındaki çocuğu babaya vermez.

ve uydurmuyorum yani işyerimden bir erkek arkadaşımın eşi kendisini aldattı. Başka bir erkekle dudaktan öpüşürken bir fotosu hakime sunulduğu halde çocuklarının ikisini de anneye verdiler.

o nasıl olmuş ki acaba, çok mu küçüktü cocuklar? belki baba istememistir

anladım simdi araştırdım ben de, kadın aldatsa bile velayeti alabiliyormus gerçekten. evlilikte kusurlu sayılıyormus ama anne olarak bakımını ustlenebiliyormus. ben şaşırdım açıkçası buna

anladım simdi araştırdım ben de, kadın aldatsa bile velayeti alabiliyormus gerçekten. evlilikte kusurlu sayılıyormus ama anne olarak bakımını ustlenebiliyormus. ben şaşırdım açıkçası buna
aynen işte aldatmayı çocuklardan bağımsız bir hareket olarak görüyolar mahkemede.. aslında doğru da yapıyolar bence sonuçta aldatılan kişi eş oluyo çocuklar değil..

aynen işte aldatmayı çocuklardan bağımsız bir hareket olarak görüyolar mahkemede.. aslında doğru da yapıyolar bence sonuçta aldatılan kişi eş oluyo çocuklar değil..

evet o açıdan bakıldığında bana da mantikli geliyor. her eşini aldatan çocuğuna kötü annelik edecek diye birşey yok ama, ne kadar doğru rol model olur orası tartışılır.
keske herkes anne baba olmanın sorumlulugunu taşıyabilse, eğer başkalarıyla olmak istiyorlarsa da boşandıktan sonra yapabilseler bunu.

ve uydurmuyorum yani işyerimden bir erkek arkadaşımın eşi kendisini aldattı. Başka bir erkekle dudaktan öpüşürken bir fotosu hakime sunulduğu halde çocuklarının ikisini de anneye verdiler.
Ay nasıl bir kadınmış

Çocuk küçük olduğu için anneye verilir
Eşine tazminat davası açabilirsin

valla iyi bir rol model olmadığı kesin ama çocukların da böyle bişeyden haberi olduğunu sanmıyorum zaten, yani benim gördüğüm (büyük kızı şu an 20 yaşında) çok efendi hanım hanımcık bir kız ara sıra yanımıza geliyor üniversitede okuyor.. Kadın aldattı maldattı ama fena yetiştirmedi gibi çocukları.. insanlar hata yapabilir sonuçta, bu onun her zaman çok kötü biri olduğunun kanıtı değildir bana göre.. Bazı insanlar ikili ilişkilerde başarısız olabilir ama hayatın genelinde başarılı olabilirler

adam istedimi cocuklarini?
yani velayat icin dava actimi?

cocuklar genelde "Durumu daha stabil ve bakimda daha üstün tarafa" verilir.
kadinin kocasini altdatmasi onu kötü bir anne yapmaz- sadece evlilik kontraktini cözmeye faydasi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…