- Konu Sahibi Evlat Kokusu
-
çocuğun velayetinin aldatmayla falan pek ilgisi yok, çocuğun yaşına ve maddi olanaklara göre tespit edilir. Hiç bir hakim de siz aldatmış bile olsanız 3 yaşındaki çocuğu babaya vermez.Merhaba K.K Şimdi kafamda bazı sorular var boşanınca 3 yaşındaki çocuk anneyemi veriliyor Eşinizin Facebook aramasında bir sürü saçma sapan kadının olması delil sayılıyor mu bir kadına yollamış olduğu mesaj var elimde bu delil sayılıyor mu delil konusundaki amacım mahkemeye bunları sunup çocuğumu alabilmek için Çünkü ilk derdim çocuğumu almak bildiğim duyduğum şeyler var ama elimde delil yok Avukat için çok masraf gerekiyor mu yardımcı olursanız teşekkür ederim
Ay çok güzel yazdınızçocuğun velayetinin aldatmayla falan pek ilgisi yok, çocuğun yaşına ve maddi olanaklara göre tespit edilir. Hiç bir hakim de siz aldatmış bile olsanız 3 yaşındaki çocuğu babaya vermez.
ve uydurmuyorum yani işyerimden bir erkek arkadaşımın eşi kendisini aldattı. Başka bir erkekle dudaktan öpüşürken bir fotosu hakime sunulduğu halde çocuklarının ikisini de anneye verdiler.Ay çok güzel yazdınız
ve uydurmuyorum yani işyerimden bir erkek arkadaşımın eşi kendisini aldattı. Başka bir erkekle dudaktan öpüşürken bir fotosu hakime sunulduğu halde çocuklarının ikisini de anneye verdiler.
çocukların biri 3 yaşındaydı biri 11-12 falandı, büyük kız çocuktu ona sormuşlar o da annesini istemiş. Küçük de zaten anne bakımına muhtaç diye vermişler. Babası istemişti ama vermediler.o nasıl olmuş ki acaba, çok mu küçüktü cocuklar? belki baba istememistir
çocukların biri 3 yaşındaydı biri 11-12 falandı, büyük kız çocuktu ona sormuşlar o da annesini istemiş. Küçük de zaten anne bakımına muhtaç diye vermişler. Babası istemişti ama vermediler.
aynen işte aldatmayı çocuklardan bağımsız bir hareket olarak görüyolar mahkemede.. aslında doğru da yapıyolar bence sonuçta aldatılan kişi eş oluyo çocuklar değil..anladım simdi araştırdım ben de, kadın aldatsa bile velayeti alabiliyormus gerçekten. evlilikte kusurlu sayılıyormus ama anne olarak bakımını ustlenebiliyormus. ben şaşırdım açıkçası buna
aynen işte aldatmayı çocuklardan bağımsız bir hareket olarak görüyolar mahkemede.. aslında doğru da yapıyolar bence sonuçta aldatılan kişi eş oluyo çocuklar değil..
Ay nasıl bir kadınmışve uydurmuyorum yani işyerimden bir erkek arkadaşımın eşi kendisini aldattı. Başka bir erkekle dudaktan öpüşürken bir fotosu hakime sunulduğu halde çocuklarının ikisini de anneye verdiler.
Eşim ona yanaşmıyor kimerhaba en basiti anlaşmalı boşanmak , diğer şekilde uzuyor ve bildiğim kadarı ile çocuk anneye veriliyor ,
Delil lazım elimde mesaj dışında bişey yokÇocuk küçük olduğu için anneye verilir
Eşine tazminat davası açabilirsin
Daha ne olsunDelil lazım elimde mesaj dışında bişey yok
valla iyi bir rol model olmadığı kesin ama çocukların da böyle bişeyden haberi olduğunu sanmıyorum zaten, yani benim gördüğüm (büyük kızı şu an 20 yaşında) çok efendi hanım hanımcık bir kız ara sıra yanımıza geliyor üniversitede okuyor.. Kadın aldattı maldattı ama fena yetiştirmedi gibi çocukları.. insanlar hata yapabilir sonuçta, bu onun her zaman çok kötü biri olduğunun kanıtı değildir bana göre.. Bazı insanlar ikili ilişkilerde başarısız olabilir ama hayatın genelinde başarılı olabilirlerevet o açıdan bakıldığında bana da mantikli geliyor. her eşini aldatan çocuğuna kötü annelik edecek diye birşey yok ama, ne kadar doğru rol model olur orası tartışılır.
keske herkes anne baba olmanın sorumlulugunu taşıyabilse, eğer başkalarıyla olmak istiyorlarsa da boşandıktan sonra yapabilseler bunu.
ve uydurmuyorum yani işyerimden bir erkek arkadaşımın eşi kendisini aldattı. Başka bir erkekle dudaktan öpüşürken bir fotosu hakime sunulduğu halde çocuklarının ikisini de anneye verdiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?