Calisiyorum özel bir kurumda öğretmenim kursa da gidiyorum elimden geldiğince.Zihnin sana oyun oynuyor. Böyle düşünüp hissetmen normal, çalışıyor musun, dışarı çık, ķursa git kafanı dağıt zamanla haklı olduğunu gördükçe bu hislerin geçecek.
Bu bir süreç ve geçecek. Hiç bir kadın ortada sebep yokken boşanmak istemez. Çaba sarf etmemesi bile senin vicdan azabı cekmemen için bir işaret.Hanımlar merhaba daha önceki konularımda da hep boşanma konusunu açmıştım.Eşim ailesine çok düşkün anneci biriydi. En büyük problem kavga ettiğimizde bunları ailesine akrabalarına anlatıyordu. Annesinin benim hakkımda ettigi lafları duydum esimse sinirlendirmjssiniz soylenmistir dedi savunmadı beni ben de bu laflar üzerine bayramda gitmedim, beni bayramda tek bıraktı. Bayramda gitmedim diye dolmuş sekilde geldi aileme alisacaksın gibi laflar etti ben de ayrılmak istediğimi söyledim. Karşı tarafta hiçbir çaba da olmadı zaten ayrilmamk için. Lakin sorum şudur sanki çok büyük bir problem yokmus gibi hisler geliyor bazen sizin de kendinizi sucladiginiz zamanlar oldu mu ben bunu istemiyorum ama düşünceler ister istemez aklıma geliyor bu durumdan kurtulmak istiyorum..
Canım bosanmasaydin başka dertler seni bambaşka yoracakti, kafanı dinle hayatına bakBoşandım 23 ünde ama böyle fikirlerin gelmesi beni çok yoruyor. Çok teşekkür ederim
Hepsi geçecek. Hayat karşına güzellikler çıkarsın.Calisiyorum özel bir kurumda öğretmenim kursa da gidiyorum elimden geldiğince.
Evet 2 aydır bekliyorum duruşma gününü ve şimdiden toparlandım bile. Hemen bir işe girdim ehliyet sınavına yazıldım en kısa sürede de üniversitemi tamamlıycam.2 gün mü oldu ? Sevindim adınıza. Kurtuldunuz. Aman boşverin hiçbir erkek bulunmaz hint kumaşı değil.
Ne olacaktı ya Kibir li kendini beğenmiş sevgisiz ilgisiz annesinin ağzına bakan bir kocayla ömür mü geçer somut birşey olmasına gerek yok bir erkek evlendide annesinden hala boşanamadıysa o evlilik yürümez inşallah yürür desemde yürümez. Kimse iki nikahla yapamaz anladın mı. Örnek olarak kuma olanları varsay. İllaki kumalardan biri mutsuzdur neden biri daha baskındır ve o daha çok sevilir daha çok değer görür. Dışarıdan mutlu görende hayatının güzel gittiğini sanar ama aslında o hayat yaşamıyor cehennemi yaşıyor. Sizin gibi geri kafalı insanlarda mutsuz kalmaya mahkum olur. Dinimizi de katma ben gayette dinini bilen abdestinde namazında bir insanım ayetleri hadisleri ben senden daha iyi bilirim. Umarım Allahın kadınların değer görmesi gerektiğini söylediğini biliyorsundur. Bir diğer ek olarak ta boşanmak haram değil Allahın sevmediği bir helal dir. Mecbur kalmadıkça boşanmamızı istemez. Ama kadın mecbur çünkü eğer bir evlilikte mutsuzsan sonuçu aldatılmayla biter iyi sandığı kötü hisler asla peşini bırakmaz bir kadın değer görmek ister sevildiğini hissetmek ister. Ama tabi sizin karnınız tok üstünüz giyinikse o size yeter siz sakın boşanmayın. Bir kadının mutlu olması için sevgi sözcüğü yeter kadına naptın bugün dese o ona dünyaları verir. Ama siz alışmışsınız bu duruma galiba o yüzden size abartı gelmiş. Ama kusura da bakmayın önceden kadın değerliydi eğer çok yaşını almış biriysen iz eskiyle yeniyi bir tutmayın. Önce kadın gidecek diye ödleri sıdan erkekler vardı ama şimdi o erkekler yok ablacım o yüzden ne derseniz deyin kadın en iyisini yapmış. Bundan sonra da İNŞALLAH hayatı daha güzel olur.İnşallah maşallah dilinizden düşmüyor yuva yıkmak için Allah'ın adını ağzına alma. Dini kendi kötü amellerine ortak etme. Kadın somut bir şey yok demiş ayrılmaya teşvik etmişsin.
Yanliz bu çok büyük bir problem birey olamamış bir eş yani aslında onun bir ailesi var siz sadece onun ailesine düşman gelmişsiniz gibi bu evlilik hiç olmamış çünkü başında eşiniz zaten bir birey olmadigi icin bir aile kurmamış ayrılmanız sizin için en doğrusu böyle ömür gecmezHanımlar merhaba daha önceki konularımda da hep boşanma konusunu açmıştım.Eşim ailesine çok düşkün anneci biriydi. En büyük problem kavga ettiğimizde bunları ailesine akrabalarına anlatıyordu. Annesinin benim hakkımda ettigi lafları duydum esimse sinirlendirmjssiniz soylenmistir dedi savunmadı beni ben de bu laflar üzerine bayramda gitmedim, beni bayramda tek bıraktı. Bayramda gitmedim diye dolmuş sekilde geldi aileme alisacaksın gibi laflar etti ben de ayrılmak istediğimi söyledim. Karşı tarafta hiçbir çaba da olmadı zaten ayrilmamk için. Lakin sorum şudur sanki çok büyük bir problem yokmus gibi hisler geliyor bazen sizin de kendinizi sucladiginiz zamanlar oldu mu ben bunu istemiyorum ama düşünceler ister istemez aklıma geliyor bu durumdan kurtulmak istiyorum..
Evliliğiniz yolunda giden bir evlilik olsaydı emin olun bu raddeye gelmezdi, iyi ve güzel birşeyin içinde olsaydınız zaten toz konduramazdınız..Biz de eşimle zaman zaman kavga ettik, kırıldık, kızdık vs.. Ama ailelerimize yansımadı, bilgileri olmadı..zamanla kendi aramızda çözmeyi, önemsiz şeyleri büyütmemeyi öğrendik ve bence evliliğimizin en iyi versiyonuna yaklaştık diye düşünüyorum. Çünkü amacımız yıkıcı değil aksine yapıcı olmak üzerine kuruluydu.. Kıssadan hisse; yapıcı olmak isteyen insan herşeyi ailesini/etrafına yaymazdı..Hanımlar merhaba daha önceki konularımda da hep boşanma konusunu açmıştım.Eşim ailesine çok düşkün anneci biriydi. En büyük problem kavga ettiğimizde bunları ailesine akrabalarına anlatıyordu. Annesinin benim hakkımda ettigi lafları duydum esimse sinirlendirmjssiniz soylenmistir dedi savunmadı beni ben de bu laflar üzerine bayramda gitmedim, beni bayramda tek bıraktı. Bayramda gitmedim diye dolmuş sekilde geldi aileme alisacaksın gibi laflar etti ben de ayrılmak istediğimi söyledim. Karşı tarafta hiçbir çaba da olmadı zaten ayrilmamk için. Lakin sorum şudur sanki çok büyük bir problem yokmus gibi hisler geliyor bazen sizin de kendinizi sucladiginiz zamanlar oldu mu ben bunu istemiyorum ama düşünceler ister istemez aklıma geliyor bu durumdan kurtulmak istiyorum..
Çok sevindim adınıza güzel yollarınız olsun inşallahEvet 2 aydır bekliyorum duruşma gününü ve şimdiden toparlandım bile. Hemen bir işe girdim ehliyet sınavına yazıldım en kısa sürede de üniversitemi tamamlıycam.
Kendinizi salmak yerine toplamayı seçmişsiniz, tebrik ederimEvet 2 aydır bekliyorum duruşma gününü ve şimdiden toparlandım bile. Hemen bir işe girdim ehliyet sınavına yazıldım en kısa sürede de üniversitemi tamamlıycam.
2 çocuğum için bunu yapmalıyım ben bir kadından ziyade anneyim hem onların iyiliği için hemde kendi iyiliğim için bunu yapmalıyımKendinizi salmak yerine toplamayı seçmişsiniz, tebrik ederim
Amin inşallah hepimizin güzel yolları olur inşallahÇok sevindim adınıza güzel yollarınız olsun inşallah
Ayyy erkeğin gevşek ağızlısı hiç çekilmiyor nerden biliyorum diye sormayın. +1 benim boşanma nedenlerim arasında vardı bu.Hanımlar merhaba daha önceki konularımda da hep boşanma konusunu açmıştım.Eşim ailesine çok düşkün anneci biriydi. En büyük problem kavga ettiğimizde bunları ailesine akrabalarına anlatıyordu. Annesinin benim hakkımda ettigi lafları duydum esimse sinirlendirmjssiniz soylenmistir dedi savunmadı beni ben de bu laflar üzerine bayramda gitmedim, beni bayramda tek bıraktı. Bayramda gitmedim diye dolmuş sekilde geldi aileme alisacaksın gibi laflar etti ben de ayrılmak istediğimi söyledim. Karşı tarafta hiçbir çaba da olmadı zaten ayrilmamk için. Lakin sorum şudur sanki çok büyük bir problem yokmus gibi hisler geliyor bazen sizin de kendinizi sucladiginiz zamanlar oldu mu ben bunu istemiyorum ama düşünceler ister istemez aklıma geliyor bu durumdan kurtulmak istiyorum..
Öncelikle ben evli değilim ve senden daha gencim bu bir. İkincisi ileri kafalı olan sen kaç dil bilip kaç üniversitesi bitirdin ki bana geri kafalı diyorsun? Kendini haklı çıkarmak için saçma sapan şeyler yazmaya gerek yok embesil seniNe olacaktı ya Kibir li kendini beğenmiş sevgisiz ilgisiz annesinin ağzına bakan bir kocayla ömür mü geçer somut birşey olmasına gerek yok bir erkek evlendide annesinden hala boşanamadıysa o evlilik yürümez inşallah yürür desemde yürümez. Kimse iki nikahla yapamaz anladın mı. Örnek olarak kuma olanları varsay. İllaki kumalardan biri mutsuzdur neden biri daha baskındır ve o daha çok sevilir daha çok değer görür. Dışarıdan mutlu görende hayatının güzel gittiğini sanar ama aslında o hayat yaşamıyor cehennemi yaşıyor. Sizin gibi geri kafalı insanlarda mutsuz kalmaya mahkum olur. Dinimizi de katma ben gayette dinini bilen abdestinde namazında bir insanım ayetleri hadisleri ben senden daha iyi bilirim. Umarım Allahın kadınların değer görmesi gerektiğini söylediğini biliyorsundur. Bir diğer ek olarak ta boşanmak haram değil Allahın sevmediği bir helal dir. Mecbur kalmadıkça boşanmamızı istemez. Ama kadın mecbur çünkü eğer bir evlilikte mutsuzsan sonuçu aldatılmayla biter iyi sandığı kötü hisler asla peşini bırakmaz bir kadın değer görmek ister sevildiğini hissetmek ister. Ama tabi sizin karnınız tok üstünüz giyinikse o size yeter siz sakın boşanmayın. Bir kadının mutlu olması için sevgi sözcüğü yeter kadına naptın bugün dese o ona dünyaları verir. Ama siz alışmışsınız bu duruma galiba o yüzden size abartı gelmiş. Ama kusura da bakmayın önceden kadın değerliydi eğer çok yaşını almış biriysen iz eskiyle yeniyi bir tutmayın. Önce kadın gidecek diye ödleri sıdan erkekler vardı ama şimdi o erkekler yok ablacım o yüzden ne derseniz deyin kadın en iyisini yapmış. Bundan sonra da İNŞALLAH hayatı daha güzel olur.
Edebinle konuş evli değilsen ne demeye her halta yorum yapıyorsun evli değilsen bir kadının neden boşandığını nerden anlayacaksın söylesene dil bilmen senin gelişmeni sağlayamamış maalesef benim eski eşimde 2 dil biliyor Du İngilizce ve almanca hatta turizm ciydi ama maalesef senin gibi bir kafa yapısı vardı o yüzden de kaybetti. İnsanları bildiği dile ve okuduğu okula göre yargılamandan zaten benden kaç kaç yaş küçük olduğu belli ediyor olgun biri olsaydın karşındaki kişiyi okuduğu okula ve konuştuğu dile bağlamazdın. Neyse tekrar ban yemek istemiyorum o yüzden benden uzak dursan iyi edersin.Öncelikle ben evli değilim ve senden daha gencim bu bir. İkincisi ileri kafalı olan sen kaç dil bilip kaç üniversitesi bitirdin ki bana geri kafalı diyorsun? Kendini haklı çıkarmak için saçma sapan şeyler yazmaya gerek yok embesil seni
Ne kadar terbiyesizsiniz banada hakaret edin iyi para oluyor mahkemede bekliyorumÖncelikle ben evli değilim ve senden daha gencim bu bir. İkincisi ileri kafalı olan sen kaç dil bilip kaç üniversitesi bitirdin ki bana geri kafalı diyorsun? Kendini haklı çıkarmak için saçma sapan şeyler yazmaya gerek yok embesil seni
Mune üyeye bakabilirmisiniz konusamiyorÖncelikle ben evli değilim ve senden daha gencim bu bir. İkincisi ileri kafalı olan sen kaç dil bilip kaç üniversitesi bitirdin ki bana geri kafalı diyorsun? Kendini haklı çıkarmak için saçma sapan şeyler yazmaya gerek yok embesil seni
Haksizsiniz .Konu sahibi çocuk değil elinden tutup bı yere götüren yok hiç kimse sizin gibi düşünüp yazmak zorunda değil yuva yıkan o saldırdığınız üye değil kendinize gelin nerenin baş kesenisiniz siz.Dini kim neye alet ediyor dini bu kadar bilenin dili üslubu böyle olmaz kendinize gelin birimiz hepimiz için kimseyi böyle asagilayamazsinizİnşallah maşallah dilinizden düşmüyor yuva yıkmak için Allah'ın adını ağzına alma. Dini kendi kötü amellerine ortak etme. Kadın somut bir şey yok demiş ayrılmaya teşvik etmişsin.
Kendisi forumun has geçimsizlerindendir takma kafaya. Hep böyle gelir kendi kendine kavga çıkarır ve banlanır.Haksizsiniz .Konu sahibi çocuk değil elinden tutup bı yere götüren yok hiç kimse sizin gibi düşünüp yazmak zorunda değil yuva yıkan o saldırdığınız üye değil kendinize gelin nerenin baş kesenisiniz siz.Dini kim neye alet ediyor dini bu kadar bilenin dili üslubu böyle olmaz kendinize gelin birimiz hepimiz için kimseyi böyle asagilayamazsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?