Bence anneci olması, eşini ikinci planda tutması, kavgaları vs gidip akrabalarına bile anlatması yeterince geçerli bir boşanma sebebi. Siz boşanmak istiyorum dediğinizde hatasını anlayıp, en azından düşünüp bir çaba bile göstermemesi, hemen kabul etmesi bile aslında bu evliliğin bitmesi için bir sebep. Adam size değer verseydi, kendini haklı bile görse en azından hemen kestirip atmazdı. Böyle ömür geçmez. Evet belki ihanet, şiddet vs yok (yazmamışsınız) ama huzur da yok. Bir evde huzur yoksa o evliliği sürdürmenin manası da yok. Böyle düşünmeniz de çok normal. Kimse boşanmak için evlenmez. Kendi ayaklarınızın üstünde duruyorsunuz, belli güçlü bir kadınsınız. Bunlara eyvallah deyip susup otursanız evet belki devam edecekti bu evlilik ama hayat zindan olacaktı size. Huzursuz, mutsuz günler yaşayacaktınız. Yanlış anlaşılmasın, hemen bir ilişki veya evlilik düşünün demiyorum elbette ama bu adamla devam ederseniz, yaşayabileceğiniz güzel günleri; hatta belki bir ilişkiyi kaybetmiş olacaksınız. Daha 28 yaşındaymışsınız, hayatınızın baharındasınız. Ben böyle sağlam durup, eyvallahı olmayan, boşanma kararı alabilen kadınların önünde saygıyla eğiliyorum. Güzel günler sizin olsun...