- Konu Sahibi Prensescann
Şimdi neler yaşayanlar var sana rahat batıyor diyenlerle dolacak burası dayak kumar karı kız yok diye iyi demek değildir zaten normali bunlardır göğe çıkarmaya gerek yok yeni hayatını düşünerek vakit kaybetme şimdi de çok farklı bir hayatın yok zaten bir boşan sonra belki kurslara gidersin çok yalnızlık çekerin diyorsan evinin bir odasını ünili bir kıza kiraya verebilirsin kimseye hesap vermene aile üyelerinden biriyle yaşamana gerek yok ben bunu yapmayı düşünüyorum değil yaptım oldu bitti de ağırlığını koy kimse müdehale edemez artı sosyal hayatın olmasa da birileriyle vakit geçirmesen de en azından kafan rahat oturursun yalnızlık çok güzel şeydir ben bayılırımMerhabalar ben henüz boşanmadım ama boşanma sonrasından korkmasam çoktan boşanırdım , hemen kaynaşabilen ve de çok sosyal bir değilim , ailem de biraz dağınık herkes kendi derdinde bireysel takılıyorlar , babam Yok annem hep hasta be bekar iki Kardeile kalıyor , ben boşanırsam annemgille yaşamak istemiyorum , ama aşırı da yalnız kalırım diye korkuyorum , neler yapıp nasıl be kimlerle vakit geçirirsiniz ? çalışıyorum ama iş yerindekilerle iş harici görüşmelerimiz olmuyor, eşim olcak kişi ile bir kaç haftada bi pikniğe gidiyoruz , dışarı çıkarız vs sosyalliğüm bundna ibaret , artık pikniğe vs gidecek kadar bile içimden onal bişey yapmak gelmiyor , boşanmak istiyorum ama sonrasında beni neler bekliyor korkuyorum. Bu evlilik için çabalamaktan da çok yoruldum dayak ki kumar karı kız yok ama sürekli tartışıyoruz , asıl öğrenmek isteidğim yeni hayatlarınıza nasıl adapte oldunuz ? Sosyallikleriniz neyden oluşuyor ? Çocuk yok ben de