Boşanan kadınlar ya da boşanma aşamasındakiler güç istiyorum lütfen...

Sürekli gizli saklı işler yapan, temizligi yemeği beğenmeyen, şiddet uygulayan, canı nasıl isterse öyle davranan bir insandı. Beni hayatına sokmak istemedi daha doğrusu maddi manevi. Bir an olur aşkım canım cicim, iki dakika sonra aptal, gerizekalı derdi. Ayrılınca da ağlamalar, sızlamalar, ozurler. Bu ayrıldığımda hiç özür dilemedi. Çünkü beni delirtip hakaret mesajlarim oldu son dönem. Bal kaymak oldu bu onun için. Ağlayıp barışalım demesinin de amacı varmış. 4.5 yaşında dünya tatlısı bir oğlum var benimde. Mis gibi evimde yaşıyorum. Ara ara "neden ben ?" diye düşünüp kendimi uzsemde , mesgalelerimi artırıp düşünme fırsatı bırakmıyorum kendime. Gelecek adına da bana bile bile eziyet eden birinin yanında olmaktansa, yalnızlık derdiyle uğraşmak daha cazip diye düşünüyorum.
Tıpkı benim eşim gibiymiş!.. Şu an sinirlerim boşalıyor. Aşk evliliğiydi. O da ben de çok sevdik diyorum ve kahroluyorum nasıl da başardı bizi bu hale getirmeye diye!... Bile bile eziyet eden ve bundan zevk alan bir yapısı var. Huzursuzluktan beslenir gibi. Dayanamıyorum.... Zor olsa da boşanma fikrini kabullenmeliyim ben de...

3 yaşındaki ikizlerime rağmen boşandım.. 8aydır ayrıydık. İstanbulu terkedip ailemin yanına döndüm. Çalışıyorum da.. çocukları da kreşe verdim.
Karar aşaması zor ama "iyi ki" diyeceksin sonrasında.. ki bizim evliliğimizde kavga gürültü tartışma hakaret de yoktu.. eşim açtı davayı dişi karakter değilsin diye..
4 4lük insan yok. Ailesi barışmamız için dua ediyor. Ama ben aynı filmi iki kez izlemem,gurursuz da değilim.. seviyorum belki ama ondan bana eş cocuklara baba olmazmış..
Pişman mıyım? Asla.. bilseydim hiç çekmezdim, bunca yıl çekmez ben davayı açardım
Neyse ki ilk terkeden ben olmadım,içim vicdanım da rahat.. böylesi daha iyi..
Saplanıp kalma.. seni istemeyeni sen hiç isteme! Ne mutlu ki tek çocuğun var..ben ikiz çocuğa rağmen ayrıldım.. çocuklar da büyüyor bir şekilde..
Ha buarada medenice ayrıldık biz.. küs değiliz. Oturup konuşadabiliriz.. ama eş olarak aynı evde olmuyordu,böylesi herkes için daha iyi oldu..
Gücünü topla,fevri karar verme,iyi düşün.. olmuyorsa da zorlama fazla!!! Sevgi bitince saygı da kalmıyor tartışmalar başlıyor...
Sizin adınıza da hayırlısı olsun. Kararım fevri mi bilmiyorum ama çaresizlikten başka bir şey değil. Eşimin en ufak düzelme çabası yok! Aksine alkol yoktu hayatında şimdi her gece içer oldu. Bağırması, hakareti.... Ben evden çıkmasam ondan mutlusu olmaz ama ben de öyle değilim. Öyle olsaydım da bir şey bulurdu gerçi. Boşanmayı istemediğini biliyorum ama ben birkaç gündür boşanma konusuna değinince kavgalardan sonra o da karar senin moduna dönüyor içince anlaşılan. Hiç bilmiyorum ama kalbim sızlıyor artık yaşadıklarımdan... Çok zor durumda hissediyorum kendimi.

Bugün konuşacağım. Aslında konuşmak bile gereksiz... Alsın eşyalarını gitsin. Dün gece inliyordu alkolden dolayı. Kendine de bize de yazık etti. Alkolden önce de kötüydü zaten. Sorunlar iyice arttı. Sorsanız ben hatalıyımdır kesin :) Evlenmeden önceki kızlık soyadımı yazmış dün bir de mesajlaşırsan sayın ... zzz gibi. Ne yapmaya çalıştığını ya bilmiyor ya da şuursuz!..

Back
X