• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanan yada vazgeçenlere sorum var

Degisken0

Guru
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2012
899
684
303
Merhaba
Ben bu hafta bi cesaretle hep ertelediğim boşanma davamı açtım. Eşimin ilgisiz tavırları ,sürekli elindeki o telefonu ,kavgalarındaki tutarsızlık,ailesinin istekleri üst üste geldi çok defa vazgeçmiştim.
Aynı evde yaşamaya devam ediyoruz.. Çocuğumız var.davayı açtığım gün eve gelmedi. Ertesi gün mecbur geldi .ikimizde seviyoruz . Ayrılacağım için onu artık kocam gibi göremeyeceğim için daha kibar davrandım o da bana öyleydi . Yeni tanışmışız gibi,şimdi davamdan vazgeçersem yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum.sanırım 1..5 ay sürer herhalde açılması. Kafam çok karışık. Aynı evde yaşıyoruz iyiyiz de bi haftadır.diyemiyorum eşyalarını al git diye.
" sen bana böyle davranırsan ben hep iyi olurum " diyor.
Sadece ailesi yüzünden bile boşanılabilinir aslında.
Git desemmi yada böyle devam etsem mi mahkeme yi ileri tarihe atabilirmiyim??

Tamam sen ona iyi olacaksın da o da garanti verebiliyor mu şikayet ettiğin şeyleri sana bir daha yaşatmayacağına. Sonuçta evlilikte bir denge var hep sen taviz verirsen yürümez ki.

anlaşabilseydiniz boşanma aşamasına gelmezdiniz ki
eşiniz sizi suçluyor , sen böyle olsan ben de iyi olurdum diye
sizin o davranışlarınıza sebep olan eşiniz değil miydi, eşiniz iyi olsaydı da siz de hep iyi davransaydınız?
aranızda yaşananları konularınızı bilmiyorum
madem ki kafanız karıştı öncelikle eşinizi evden gönderin
sonra herşeyden uzaklaşıp bu boşanma durumuna gelinmesinde kimin hatası daha çok onları düşünün, kendinizi haksız buluyorsanız bir kez daha düşünün barışmayı

Boşanmak o kadar kolay değil. Eğer ikinizinde duzeltebileceginiz birşeyler varsa bosanmayın. Neden boşandığinızı bilmiyorum ama evladınız var. Ikinizde birbirinizi seviyorsanız bunu kendinize yapmayın.

Bende boşanıyorum sizi anlıyorum. Ama sonra keşke dememek icin elinizden geleni yapın.
Cekismeli bosaniyorsanız benim davamı 5 ay sonraya verdiler buda aklınızda bulunsun

Tamam sen ona iyi olacaksın da o da garanti verebiliyor mu şikayet ettiğin şeyleri sana bir daha yaşatmayacağına. Sonuçta evlilikte bir denge var hep sen taviz verirsen yürümez ki.
Sen bana güleryüzlü ol biz herşeyi başarırız diyor. Benim için bu evden çıkmamız lazım huzurumuz için. Onu kabul etmiyor. Kendi evimizden kurulu düzenimizden çıkamayız diyor.
İşi yüzünden onu sadece 3 saat uyanık görebiliyorum. O üç saatte bulaşık bile yıkamıyorum onla oturayım diye. Böyle böyle ufak şeyler. Derdim oda benimle olmayı bu kadar istesin. Ama evli olunca böyle olmuyor demekki.

Sen bana güleryüzlü ol biz herşeyi başarırız diyor. Benim için bu evden çıkmamız lazım huzurumuz için. Onu kabul etmiyor. Kendi evimizden kurulu düzenimizden çıkamayız diyor.
İşi yüzünden onu sadece 3 saat uyanık görebiliyorum. O üç saatte bulaşık bile yıkamıyorum onla oturayım diye. Böyle böyle ufak şeyler. Derdim oda benimle olmayı bu kadar istesin. Ama evli olunca böyle olmuyor demekki.
Seninde güler yüzlü olabilmek için karşılık görmen lazım ama. Aile apartmanında falan mı oturuyorsunuz?

anlaşabilseydiniz boşanma aşamasına gelmezdiniz ki
eşiniz sizi suçluyor , sen böyle olsan ben de iyi olurdum diye
sizin o davranışlarınıza sebep olan eşiniz değil miydi, eşiniz iyi olsaydı da siz de hep iyi davransaydınız?
aranızda yaşananları konularınızı bilmiyorum
madem ki kafanız karıştı öncelikle eşinizi evden gönderin
sonra herşeyden uzaklaşıp bu boşanma durumuna gelinmesinde kimin hatası daha çok onları düşünün, kendinizi haksız buluyorsanız bir kez daha düşünün barışmayı

Eşim ayrılmayalım olaylar büyümesin diye evi terk etmiyordu. Onu gönderebilmem için bu davayı açmam gerekiyordu. Ciddi olduğumu anlaması için.eskiye göre daha iyi. Dilinin kemiği yok kavga ettiğimizde etmediği hakaret kalmıyor.mahkeme açılana kadar deneyelim dedim.hala düşünüyormusun bolanmayı dedi.nerden bilebilirim ki aynı şeyleri yaşamayacağımızı dedim

Boşanmak o kadar kolay değil. Eğer ikinizinde duzeltebileceginiz birşeyler varsa bosanmayın. Neden boşandığinızı bilmiyorum ama evladınız var. Ikinizde birbirinizi seviyorsanız bunu kendinize yapmayın.

Bende boşanıyorum sizi anlıyorum. Ama sonra keşke dememek icin elinizden geleni yapın.
Cekismeli bosaniyorsanız benim davamı 5 ay sonraya verdiler buda aklınızda bulunsun
Eşim biliyor ki ben onu seviyorum o yüzden ayrılcağıma inanmıyor. Hala sen benimsin hiç ayrılabilirmisin mutlu olurmusun diyor.ben onun beni sevdiğini sadece böyle ayrılık zamanında görüyorum
Çekilmeli evet. Evliliğin temekden sarsılması olarak açmıltım.Siz ilk başvurdunuz ilk mahkemeyimi 5 ay sonraya cerdi? Şehir neresiydi? Benim izmir . Burasıda yoğunluktan ileri atar gerhalde

Biz 10 yıldır birlikteyiz. Bunun yarısı evliliğimiz işte. Ben eskisi gibi sevgili olduğumuz gibi sevip sayalım istiyorum birbirimizi. Benim hatam yok değil. Kafamın dikine gidiyorum hep. Ama bu durumda kavga hakaret küfür değilde karşılıklı konuşalım istiyorum. O bağırmaktan konuşamıyor. Bende ufak çocuğum var diye tamam sus deyip başka odaya geçiyorum.
En rahatsız edici hareketi "hayır" demesi. Ne desem ona uymuyorsa hayırdır. Katı kuralcı. Ben istesem de kabul etmez.dışardan herkes eşinin ruhu yaşlı diyor. Halbuki ikimizde 28 yaşındayız.

Ben artık sevmiyorum sanıyordum. Kokusu bile batıyordu.eli sürekli telefonda diye bende onun glbi yapıyordum.az konuşuyoduk.düzeltelim diyede çabam yoktu doğrusu.Kendi kendime onu yükselttim şimdi gözümde. Bi kere ayrılmıştık mahkemeye verememiştim o zaman anneme gitmiştim.(şimdi gidemem ) o zaman içerisinde 1 hafta üzüldüm. Çok ağlamAdım bile.sonra 2 hafta kadar gayet normaldim.evime geri döndüğümde yine onu görünce eridim:(

Ikiniz de seviyorsunuz belli. Adam da bosanma davasina ragmen evden gitmiyorsa.. belki ciddiyetinizin farkina vardigi icin kotu huylarini torpuler. Dayak ihanet yoksa bircok sey duzene girebilir
Siz neden evden cikmak istiyorsunuz

Eşim biliyor ki ben onu seviyorum o yüzden ayrılcağıma inanmıyor. Hala sen benimsin hiç ayrılabilirmisin mutlu olurmusun diyor.ben onun beni sevdiğini sadece böyle ayrılık zamanında görüyorum
Çekilmeli evet. Evliliğin temekden sarsılması olarak açmıltım.Siz ilk başvurdunuz ilk mahkemeyimi 5 ay sonraya cerdi? Şehir neresiydi? Benim izmir . Burasıda yoğunluktan ileri atar gerhalde

Evet ilk mahkemeyi 5 ay sonraya verdi. İstanbuldayım. Martta olucak kısmetse. Allah hakkında hayırlısını versin. Çok zor bir süreç

Dayak ihanet yok. Sadece haftada en az 1 kere tartışıroz. O zaman çığrından çıkar eşyalara zarar verir. Ağır şeyler söyler.
Evlerimiz ailesiyle çok yakın diye çıkmak istiyorum. Ev bnm ailemin evi. Kiraya verip merkezi bi yerde burdan yarımsaat uzak bi ilçede yaşayalım istiyorum.çünkü herşeyi eşimden istiyorlar. Emir veriyolar o da ikiletmeden yapıyır.ben istediğimde de tam tersi.

Back
X