Boşananiyorum

Bunu bana suan da 10 arkadaşım yazdı beni hiç tanımayan ve konunun ne olduğunu bilmeyen birisi böyle hisetmesı beni sasirti ama ben kararliyim sadece çok Üzgünüm gecicegine inanıyorum inanmak istiyorum bir yol çizmek istiyorum oğlumla

Çok istiyorum geçmesini sizde teni karar verdiğinizde kendinizi haklı görmenize rağmen acaba yanlismi yapıyorum endisesine düşünüp mu dün geceden beri acaba yanlış mı yapıyorum sorusu beni delirtiyor

Acaba yanlis mi yapiyorum sorusu varsa bosanma sureciniz sancili olacaktir ya da belki bosanmayacaksiniz. Cocugunuz konusunda endiseleriniz var ve cok haklisiniz ama o zaman bosanmazsaniz sizinki evlilik degil cocuk icin babasiyla birarada yasamak olacak bu mantikli mi? Bosanmayacaksaniz esinizle de iliskinizi duzeltmenin yollarini aramalisiniz. Hakkinizda hayirlisi olsun.

Çok teşekkür ederim çok haklı sebeplerim var çok düşündüm çok sonra bi anda çıktım evden eşim beni öyle bir hale getirdi ki çok ürkek haldeyim hiç birşeyi beceremem aslında bir nevi by hayatta bende varım demek istiyorum ama çok korkuyorum ben 2 senedir bunu isteyip plan yaptım söyle yaparım falan filan diye ama o özgüven sorunu var ya sanki bıtmis durumda gibi hisediyorum kendimi böyle olacağını dusunmemistim şiddet görmedim ama psikolojik şiddet diye birşey varmış bunu öğrendim insanı yerle bir edermiş onu öğrendim şimdide çok korkuyorum

Ben de bosandiğımda duygusal siddet denilen seyin ne oldugunu öğrendim. O kadar sinsi bir sey ki bu. Fiziksel siddet gibi degil gozle gorülmuyor. Disardakiler onun size cok iyi davrandigini soyluyor. Ama eş sürekli sizin kendi basiniza birsey yapamayacaginizi altan alta mesajlarla beyninize kodlamaya calisiyor.

Ben ozguveni yuksek biriyimdir boyle olmak zorunda birakti hayat beni ancak bosandigimdaki halim dipti. Iki yilda toparladim kendimi. Uzerinden cok zaman gecti şu an her turlu zorluga ragmen iyiyim, kendime guveniyorum.

Bizde cocuk olmadigi icin kafam o konuda rahat. Benim dusunmem gereken bosandigim gunden beri hep ekonomik sıkıntı oldu.

Ozgüven oturup ben harikayim demekle olmuyor, yavas yavas hayata karisip biseyler basardiginizi gordukce guveniniz yerine geliyor.

Ben bosandigima hic pisman olmadim ki hala da hayatimda kimse yok aradan yillar gecti. Ama ben sevmedigim bir adamla ayni evde yasayamazdim. Su an en azindan hayallerim var ama evliyken tam olarak kapana kisilmis gibi hissediyordum.

Anlaşılan 1 yıl dan önce biraz zor toparlanicam evet çok tehlikeli bir şiddet türü sürekli bireylerden şikayet eden bir adam var evde çalışmak istiyorum çocuk küçük diyo birsey oluyo evde oturuyon aksama kadar bana sarıyor diyo is bak sen kendine diyo is bakıyorum daha erken degilmi diyo temizlik yapıyorum kapıları silmemisin böyle temizlikmi olur diyo 150 m2 ev temizliyorum yaptığın bir supurge degilmi diyo bi tsort almak istiyorum sen bunu alcanda napcan bütün gün evdesin zaten diyo komsularim var onlar boş insan sen onlara uyma hayalleri ev hanımı olmak diyo daha aklıma gelen 1000 tane şey var yazamadığım artık ne yapsam begenilmez durumda çocuk düşer sen ne biçim annesin sen evde bu çocuğa bakmak için oturuyosun yoksa git çalış para lazım diyen bir adam nefes alamiyodum artık annemin evindeyim ve ailem hala buraya yazdıklarımı bilmiyo anlatamıyorum bana kızıyolar ufacık şey için yuva mi yıkılır
Bende kendi düzenimi kurmak istiyorum 1 yıl sabredip daha güzel günlerin hayalini kurucam ama içimdeki şu acı beni korkutuyor o eve dönmek ten korkuyorum affetmejten korkuyorum

Kardeş 3 5 ay içinde herşey güzel olacak. Tavsiyem psikologa gidip destek al. Işe yarıyor. ne güzel ailen destek sana. Onu bulamayanlar da var. Çocuğa takılma. 1 ay sonra burasını benimser ev mev demez. Sen bir an once kendini toparla ve davani ac geciktirmeden.

Yaa çok enterasan ama destek almam için maddi güce ihtiyacım var ailemden isteyemem çok acayip geliyo cocuga bezi falan ben alıyorum annem kızıyor ama isteyemem is bulmam lazım inş düzene gircem hersey

Affetmek mümkünse yani bunu yapacak duygusal yogunlugun ve dayanacak gucun varsa tabii ki affetmeyi denemek lazim cunku cocugunuz var ve bosanmak kolay olmamali.

Ancak affetmek kendi yetersizligindense yani bagimli kisilik yapindan o zaman donersen yasayacaklarini bastan kabullenmen gerekiyor.

Bi kez o evden ciktigina gore demek ki bagimli degilsin yoksa cesaret edemezdin.

Bir sure kendini tartman lazim belki de.

Kardeş affetme bence böyle ömür geçmez
Sen kendin ne istiyorsan onu yap. Çevrenin affet demelerine kulak asma. Böyle adamla ancak ruh hastası olursun.
Annenlere de açıkça anlatın. Utanacak birşey yok. Evladisin sen onların. Annene anlatamazsan babana anlat.

Hayır affetmek istemiyorum sadece kendimden korkuyorum zaafim çocuğum ne bileyim korkuyorum herseyden Ailem e de o yüzden anlatamıyorum düşman olsunlar istemiyorum çocuğum var bir şekilde görüşmemiz gerekir tamamen bağları koparamam gerçi af dileyen de yok ama ☺

Manyak pislik herif! İnşallah sizden sonra tekrar evlenip bir kadının başını daha yakmaz. O size aylarca sen hiç birşeyi başaramazsini aşıladığı için tek başına mutlu olamayacağınıza, çocuğunuza yetmeyeceğinize inanıp korkuyorsunuz. Bununla 3-5 yıl daha evli kalsanız evladınızda öğrenip aynı şekilde size davranırdı bence. Onun gibi baba olmaz olsun. Öldü var sayın, önünüze bakın. Onun evine geri dönerseniz, yediğin lokma benden, hertürlü muamele sana revan şeklinde bir hayata kaldığınız yerden devam edersiniz.
Halbuki hayat ne kadar güzel. Gün batımı eşliğinde bi çay, güzel bi film yanında tost bile mutlu etmeye yetiyor insanı. Üstelik size yaşam enerjisi verecek, yoldaş olacak bir evlat da var yanınızda. Siz yeterki herkes gibi çalışınca dimdik ayaklarınız üzerinde durabileceginize inanın.

Sadece sana ve oğluna ait bir ev, kendi düzeniniz olsa ne güzel olurdu. Emin ol kendi küçük dünyanızı düzene soktuğunuzda daha güçlü ve daha iyi hissedeceksin. Şimdilik ailenle yaşamanın avantajını çalışarak, birikim yaparak kullanabilirsin. Sen işteyken çocukla ailen ilgilenebilir belki.

Kendi ayaklarının üzerinde durmaya başlayınca da hop 2 oda 1 salon ev. Oğluna güzel bir oda. Kreş masrafı da nafaka, senin maaşın vs halledilir bir şekilde. Oh mis..

Karı-koca evinden ayrılıp ailenin yanında kendini sığıntı gibi hissetmen çok normal. Tek çare: kendi ayaklarının üzerinde durabilmek. Sonra insana bir güven gelir, ulan ben neler başarıyorum, aferin bana demeye başlarsın.

Tabi bütün bunları kesin boşanma kararına dayanarak söylüyorum. Sebep nedir bilmiyorum ama eğer üzerinde emek harcamaya değecek bir evlilikse, tabi ki dene derim. Boşanmak kolay değil.

Çok istiyorum geçmesini sizde teni karar verdiğinizde kendinizi haklı görmenize rağmen acaba yanlismi yapıyorum endisesine düşünüp mu dün geceden beri acaba yanlış mı yapıyorum sorusu beni delirtiyor
Bunlarin hepsini yasadim. Yurumedigini biliyordum. Hakli oldugum taraflar vardi. Karsi taraf tum sorunlari hali altina ittiginden cozemedik. Sorunlar cozulmedi. O cozme niyetinde de degildi. Hatta sanki bitmesi icin ugrasiyordu. Ben sonuna kadar devam ettim. Bakti ben gitmiyorum, biz de o gitti. Benim gitmem icin ugrasiyordu sanirim. Ben gitmeyince o gitti. Ben hala doner umidi ile bekledim. Gelmedi. Ve bitti. Bittikten sonra bile yanlis mi yaptim dedim. Ama zaman gecince insan gercekleri daha net goruyor. Dogrusu bosanmakmis. Zaten yurutmeye niyeti olan cabalardi. Bir evliligi yurutmek isteyen cabalar. Tek tarafli olmaz caba.

Ne güzel yazmisiniz tüm hayallerim saklı bu yazıda ailem cocuguma hep bakar çok düşkün ler oglumda onlar la aşırı eğleniyor bu yönden sansliyim ama yine de burda olmaz birsüre hatta 1 2 yıl kadar burda kalmayi planlıyorum zaten şuanda eşimle ortak olan evimiz de bu piyasa şartlarına göre hemen satilmaz suan dua ettiğim tek şey biran önce is bulmak beni inanılmaz rahatlattiniz çok teşekür ederim

Benim de eşim sürekli gitmek istediğim için kızardı ben sana artık dur demicem dedi keşke önce davranışlarıyla bunu basarsaydı bende hep öyle hisettim gitmem için uğraşıyo gibi geliyordu hatta arkadaşlarım bile öyle diyodu çok kötü sıkılıyorum dava nasıl açılır onu bile bilmiyorum avukat tutmam gerekicekmi

Anlasmali bosanmaya yanasirsa bir avukata protokol hazirlat. Anlasmali cabuk bitiyor. Cekismeli bosanirsaniz uzun surebiliyor. Cekismeli de evet hakkini aramak icin bir avukata ihtiyacin olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…