boşananlar kervanına katılacağım galiba

Başkaları gibi koca delisi olup 15 sene bekleyipde onursuz ezik bir kadın olacağınıza hak edeni hemen ilk firsatta boşayacaksınız.
Ama önce arkadaslarinda dedigi gibi sertifikanızı alın, biraz birikim yapın ondan sonra boşanın

Keske Turkiyede ayrilan kadina devlet maas baglasa
Tabikide kontrollu
Ben devlet maasi alirken okula gittim, bebegimide krese koydum cok cuzi bi fiyata. Okul bitince sure veriyolar is bulman icin ise girincede parayi kesiyolar
Keske Boyle bise olsada sizin gibi zor durumda olan hanimlar faydalanabilse

hayatta yapamayacağım bir şey dediğiniz, şu an bile zor hazmediyorum yaşadıklarımı ki kadınlar neler yaşıyor.
keşke, ama ülkemizin şartları...

hayatta yapamayacağım bir şey dediğiniz, şu an bile zor hazmediyorum yaşadıklarımı ki kadınlar neler yaşıyor.

keşke, ama ülkemizin şartları...
Siz yapmazsınız ona şüphem yokda, size biri yazmışya benimde yorumunu beğenmedigim, mesleği olmasına rağmen 15 sene beklemiş boşanmak için ona atifda bulundum.
Hayır birde sırf size yazdığı yorumunu beğenmedim diye çok zoruna gitmiş anlaşılan ki, iki ayrı günde yaptığım iki ayrı konudaki yorumlarımı bulup beğenmedi peş peşe hemen sonrasında =)

Çokta umrumdaydı sadece komik geldi bana ezikliğini gösteriyor =)

Son düzenleme:
haklısınız, çocuğu geliri bahane edersem bi 15 yıl da ben beklerim. önemli olan zoru başarmak benim için

haklısınız, çocuğu geliri bahane edersem bi 15 yıl da ben beklerim. önemli olan zoru başarmak benim için
Insallah başarırsınız hayırlısıyla
Zor bir durum oldugunu biliyorum, bende o yollardan geçtim asla kendimi ezdirmedim.
Zaman değişti artık boşanmalar eskisi gibi yadırganmıyor.
Ehliyetiniz varsa sürücü öğretmenliği yapsanız nasıl olur?
insallah sizde o adamdan kurtulup cocugunuzla birlikte kendinize huzurlu bir düzen kurarsınız

İstedikten sonra başaramayacağın hiç bir şey yok. Çok güçlü bir kadınsın boşansan da dimdik durursun ayaklarının üzerinde. Bebeğini böyle bir ortamda büyütmen çok sağlıksız zaten

Çocugunuzu bırakacagınız kısıye çok dıkkat edın .Hatta kucukse bıraz daha evcılık oynayın.Sertıfıkanızı alın ayaklarınızın uzerınde durun .Sonradan guzel bır sekılde boşanın .Şu an beklemenız en mantıklısı .

şu an beklemedeyim zaten
Yolun açık olsun
teşekkür ederim güzel dilekleriniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…