• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bosananlar niye boşandı?Benimkisi ufak bir sebep mi?

Iamscorpio

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2017
16
9
1
33
Eşimin işi düzensiz hayatı sigarasi yüzünden ayrılıyorum..
Akşamüstü 4 gece 3 çalışıyor
Her gece evde yok
Sosyal hayat 0
Ve aramızda 10 yaş var çok bunaldim
1gun bile tatili yok kendi işi olmasına rağmen
Kazandığı bütün parayı iş yerine yatırıyor
Sağolsun her eksigimi alıyor ama ev yada araba yok
Bu düzensiz hayatta ben nasıl çocuk yapıcam?
Çalışmak kariyer yapmak istiyorum üni okudum
Ama onunlayken bi halt yapmıyorum
1sene çalıştım evlilik diye birşey kalmadı resmen gorusemiyorduk
Ama onun için sorun değildi
Bir araya geldiğimizde dışarda çok sıradan davranıyor
Sanırım bende aşk bitti
Ve ayriliyorum

Merhaba, söylediniz bakılırsa kararınızı vermişsiniz. Kimsenin evliliğinin aynı olmadığını kapalı kapılar ardında neler yaşandığını kimse bilemez. Bu yüzden evlilikleri ayrılma nedenlerini vs kıyaslamayın. Eğer ki siz elinizden gelen herşeyi yaptıysanız kararınızin arkasında durun. Ama degistirilebilecek şeylerle ilk başta konuşun hislerinizi düşüncelerinizi eşinize açıkça ifade edin. Baktınız birşey değişmiyor. Kararınızı arkasında durun. Herseyin hayırlısı olsun sizin için.

Eşinizle evlenirken 10 yaş farkı aşk yüzündenmi göremediniz?
Sebepler olabilir mesela hislerinizin yok olması, sevmediğiniz biriyle ömürmü geçer?

evlilik yürümüyorsa bence sebeplerin çok önemi yok.. biz alışmışız türk kadını ya dayak ver ya aldatılır vs vs sebeplerle boşanır.bir evin içinde mutsuzsan o kişiye karşı duygun ve toleransın yoksa zaten sen yürütmeye çalışsanda pek yürüyeceğini sanmıyorum

Eğer hisleriniz ona karşı olan ilginiz eşinizin size ilgisi bitmişse tabi ki devam ettirmenin kendinize eziyet etmenin bir anlamı Yok
Aşkın bittiğini söylüyorsunuz ev arkadaşı olmak yerine yolları ayırmakta doğrusu olur..
Eğer çok büyük bir sorun değilse sizin için son bir şans vererek, konuşmayı deneyebilirsiniz düzeleceğine inanıyorsanız ama kararlıysanız kimsenin durumuyla sizinki bir değil , mutlu olamadığınız yerde kendinize haksızlık etmeyin elbette..

Back
X