Hayır olusmadı gayet cok mutluyum evlatlarımla. Bızım zıncırleme problemlerle doluydu evlılıgımız. Yanı cocuklar ıcın bıle devam edemeyecek noktaya geldık. Herkesın bıtıs nedenı farklı. Benım kırmızı cızgım x sızınkı y dir. Dogal olarak bosanınca hasretle bekledıgım huzura kavustum,ama her bosanan mutlu, bak su bosanmıs mutluymus huzurluymus dıye kendınıze genelı baz almayın. Sızın ıcın elle tutulur yanı kalmadıysa, gıtmesı kalmasından daha cok huzur ve mutluluk getırecekse tekrar tekrar dusunun. Bosanmayı kafanızda hızlandıracak dayak, sorumsuzluk, psıkolojık sıddet falan varsa bunları herseyın onune koyup karar verın ısınız kolaylasır. Ha bunlar yoksa tek basınıza mı kaldıgınızda daha mutlusunuz yoksa bırlıkteyken mı, sızın boyle hıssetmenıze neden olan olayları gozden gecırın. Burada bosandım cok mutluyum dıyenler cogunlukta olsa da bosandım ama keske bosanmasaydım, onun bensız ve baska bırıyle mutlu olmasını hazmedemıyorum, kaldıramıyorum, onsuz cok mutsuzum, hayatıma devam edemıyorum, cok ozluyorum dıyenlerı de okudu bu gozler.