Boşananlar yardım edebilir mi

_g_h_b91

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2013
422
205
103
33
7 yıllık evlilik ve 3 yıllık sevgililik yaşadığım eşim bir anda benden boşanma kararı aldı saydığı sebepler boşanmayı gerektirmeycek nedenler ama artık onda bitmişim.
Şuan kendimi çok kötü hissediyorum birde oğlum var ama ne birini görmek ne biriyle konuşmak ne yemek yemek istemiyorum hayattan kopmuş gibiyim sanki hiçbişey bidaha yolunda gitmeyecek ben hiçbi zaman mutlu olamıycakmışım gibi hissediyorum şuan çalışmıyorum da iş bakıyorum ama çalışmaktan da korkuyorum sanki başaramıycam gibi kısacası hayattan soğudum oğlum olmasa ölsem daha iyi diyorum
Nasıl atlatıcam ben bu durumu daha önce boşanıp bu durumları yaşayıp sonra mutlu olabilen varmı ??

Dünyanın sonu gibi yazmışsın. Oğlunla birlikte pek tabide güzel bir düzen kurabilirsin. Mesleğiniz var mı ?

Dünyanın sonu gibi yazmışsın. Oğlunla birlikte pek tabide güzel bir düzen kurabilirsin. Mesleğiniz var mı ?
Dünyanın sonu olmadığını biliyorum ama duygusal olarak kendime hakim olamıyorum lisans işletme mezunuyum ama çalışma tecrübem yok

tek yapmanız gereken oğlunuz ve kendiniz için güçlü kalmak.
şu an çalışmıyor olmanız maddi açıdan Belki biraz zorlayabilir ama boşandığınız takdirde eşinizden Çocuğunuz için nafaka kalacaksınız Tabii ki de bu ne kadar yeterli olur bilmiyorum ancak anne babanızın yanına kısa süreliğine yerleşip iş bulup çalışmaya başladığımızda Kendi Ayakları üzerinde durabileceginizi düşünüyorum.
anneniz çocuğunuza bakar mı bakabilecek durumda mı bilmiyorum Daha sonra ayrı eve çıkarsınız oğlunuza yanınıza alıp biraz birikim yaptıktan sonra. Anladığım kadarıyla sizde sevgide bitmemiş esinize karsi. Ama bu dünyanın sonu değil psikolojik olarak süreç zor ilerleyecek sizin için ama güçlü kalmak zorundasın hem kendiniz hem de olduğunuz için

Şuan ailemin yanındayım zaten burda kalıyorum annem oğlumada bakar ben iş bulursam psikolojik olarak kendimi toparlamam en zoru sanırım

Şimdi dünyanın sonu gibi geliyor ama emin olun daha iyi hissettiğiniz zamanlar gelecek.
Hiçbir duygu kalıcı değil, inanın bana.
Hatta iyiki boşanmışım diyeceksiniz. 7 değil belki 17 yıllık evliyken böyle birşey söyleyecekti bilemiyoruz. O yüzden önünüz için planlar yapın, bu planlarla kendinizi motive etmeye çalışın. Boşanma ile baş etme yollarını araştrın, bir sürü kitap göreceksiniz. evet bir kayıp yaşıyorsunuz şu an bunun yasını tutmanız çok normal, ama o yası çok sürdürmemeye çalışın lütfen. Umarım güzel atlatırsınız bu süreci

Bence umrunuzda olmasın .

dünyanın sonu değil canım öyle gözüküyor ilk başlarda öyle oluyorsun hatta nefes alamıyor gibi birşey oluyorsun ama sonra sonra kurtulduğunu farkediyorsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…