Boşananlar yardım lütfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet benm bildiğimi sandığım çoğu şey yanlışmış aslında ailesi hakkındada kendisi hakkında çok yanılmışım arkamda asla durmayacak ve asla güvenmemem gereken insanlarmış onlar zaten diyorum ya kafamda bitti geri dönüşü yok çok netim. Bi zamanlar çok aşık olduğum ve emek verdiğim zamanımı verdiğim insanın bi anda canavara dönüşmesi beni üzüyor eski halini özledim galiba

Herşey aslina döner ben niye camurlasmadim ben niye yalanlara iftiralar a siginmadim 3 kuruşluk menfaat için bildiğim inandığım tüm degerlerin aksine davranmadim..kadın olarak çok omurgali durdum.g.tumun korkusuna yalana dolana sapmadim. öyle bir durumum da yoktu çünkü.dilerim herkes hakettiğini yaşar. ..

Evet bazen kadınlar evlilikte erkek duruşu sergiliyo ve delikanlılık ne demek göstermek zorunda kalıyo böyle işte eşim dediği kişilere 👍

Anladım umarım çok zorlamaz sizi benimki direk kabul etti dünden razıymış
Valla benimki her kavgada suç bastırmak için “bitti boşanıyoruz defol” diyodu. Ben sürekli sakinleşmesini bekleyip çözüm bulmaya çalışıyodum. Sonra şarjım bitti, hiçbişeyin değişmediğini gördüm ve ben istedim.

Evet haklısınız çok büyük bi hayal kırıklığı oldu psikolojik yardımız bizler değil onlar alsa kabullenseler .. umarım yakın zamanda atlatırız
Valla kendimi artık bi yabancı gibi hissediyordum bi iletişimimiz yoktu kavgalar hariç emirlerine fikirlerine itaat ettiğim için bazen karşı çıksamda zorbalıkla olduruyordu herşeyi hayatım çocuğum işim evime alıcağım bardağa kadar ailesi karar veriyordu pazar hariç hergün yemek yeme diye gidip yatmaya evimize gidiyorduk sebepte belli masraf olmasın erzak almayın boşuna çocuğu almaya gelmişken yemeğide burda yiyin 11 de eve git çocuğu uyut tabiki insan işten gelince dus almak birileri çocuğumla nasıl ilgilencegimi söylemeden oyun oynamak sofra kurmak eşimle çay içmek tv karşısında uzanmak istedim hafta sonları annenlere gidelim tercih ama olmadı ne sevgiyi ne evliliğimi hissedemiyordum

Merhabalar herkese 🤗
Daha önce konu açmıştım eşimle şiddetli geçimsizlik sonucu ayrıldık ve sınava hazırlandığımdan bahsetmiştim. O dönemler çok kırgındım ama iyi günlerimmiş galiba sonrasında çıkan dedikoduların dost kazıklarının haddi hesabı yok 🙌 gecenin bu saati oturdum düşünüp duruyorum ve buraya yazmaya karar verdim bana iyi geliyosunuz verdiğiniz tavsiyeler gerçekten merhem gibi ❤️
Üç gün sonra boşanma davamız var be aylar sonra ilk defa göreceğim onu bunun stresi bi yana adını koyamadığım garip hisler hakim... Boşanma konusunda mantıken kafamda soru işareti yok kesinlkle onsuz daha sağlıklı bi hayat süreceğime eminim ama şimdiye kadar görmezden geldiğim sevgim sıkıştırıyor beni en azından son defa sarılabilseydim diyorum kendi kendime bi yanımda "saçmalama kızım o sana neler yaşattı" diyor. Havalarda duygusallaştırdı galiba bilemiyorm ama çok çaresiz hissediyorm bugünlerde sınavımda kötü geçti açıkçası karamsarlaştım. Başka bir kadınla evlenirse üzülür müyüm soruları geliyo aklıma... Çocukları olursa .. (bebek istiyorduk biz bu kararı aldıktan bir hafta sonra ayrıldık)
Bi yandan kendimi sorguluyorm acaba sevgimi çok belli edemedim mi çünkü onu sevdiğime inanmıyordu, belli etsem bu kadar asi olur muydu bana karşı onu bu hale getiren sevgisiz davranışlarım mıydı... Artık geri dönüşü yok biliyorum ama aklımdaki sorular ne uyutuyor ne yemek yediriyor kolayca ağlayan biri değilim ama abartısız söylüyorm iki gndür aralıksız ağlıyorum özlediğimi hissediyorum.. bu hisler boşanma arefesnde herkeste oluyor mu yoksa geçici mi 😔 bizm evliliğimiz kafamda bitti dönüşü yok dediğim gibi ama onuda özlüyorum işte bu çok kötü 😔😔
Bu arada biz şiddetli geçimsizlik yüzünden boşanıyoruz eşim anormal bi insan psikoloğa gidelim dedm kabul etmedi şiddet sonucunda evi terk ettim.
Sanki konu tekrarı önceden de buna benzer bir konu vardı. 4 gün önce :deli:
Boşan geç biten bitti.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X