Boşananlar yardımınıza ihtiyacım var

Pardon da neden insanlar size baksın? Her durumu olan olmayana bakmak zorunda mı? Kendi aileniz niyw bakmıyor? Pardon durumları yoktu değil mi, sizin anlayışınıza göre durumu olan olmayana bakmak zorunda. Kıymetlinizi kaldırıp çalışmaya ne dersiniz? Kasiyer olarak bile çalışabilirsiniz yani.
Konu sahibi açıklamış iş bakıyorum diye.Şu anda gerçekten iş bulmak çok zor belki büyük şehirlerde daha kolay bulunabilir ama küçük yerde yaşıyorsa çok zor en azından zaman gerekli.Zaten eşinin ailesi ilk aylarda başlamış evi kapatalım demeye.Böle zamanlarda destek olunması gerektiğini düşünüyorum.

Konu sahibi açıklamış iş bakıyorum diye.Şu anda gerçekten iş bulmak çok zor belki büyük şehirlerde daha kolay bulunabilir ama küçük yerde yaşıyorsa çok zor en azından zaman gerekli.Zaten eşinin ailesi ilk aylarda başlamış evi kapatalım demeye.Böle zamanlarda destek olunması gerektiğini düşünüyorum.
Diğer konusunu cumartesi açmış sanırım. Orada kendimde çalışma gücü bulamıyorum, burası sadece benim değil oğullarının evi falan demiş.
Evi kapatalım ekstra masraf yapma demek istemişler. Bu imkansızlıktan inat etmeye ne gerek var? Madem erkek tarafı edecek o zaman kız tarafı da var gücüyle yardım etsin. 1.5 ay önce çok sevdiği kocasından çocuk düşünürken şimdi boşanmak istiyor. Bu da bana eşini sevmediğini düşündürüyor.

Pordon do eşonozu sovdonozu düşünmüyorum yazan var bi tane hahagafa 😂 ilkokul kulübü yemin ederim

dur bak simdi senin istedigin bekledigin yorumu yaziyorum.

nasil yaaaa, ne demek evi kapatmak. ogullarinin emanetine böyle mi davranacaklar? tabi ki kirani da verecekler mutfak masrafini da cebine harcligini da koyacaklar. böyle sey mi olur. sen onlarin namususun serefisin. var mi yaaa böyle bi dünya. ne demek babana git falan.
senin ailenin serefi haysiyeti yok mu. millet ne dicek daha cicim ayinda kizi geri yollamislar baba evine dicekler. asla kabul etme. ise girip calismak zorunda da degilsin asla. onlar sana mecbur bakacaklar.

oldu mu? yaklastim mi?

sevgilere söför nebahat

Eşinizi sevıyorsanız boşanmayın bekleyin çıkmasını gidin kendi ailenizin yanında kalın cezaevinden çıkana kadar orda bekleyin

Pordon do eşonozu sovdonozu düşünmüyorum yazan var bi tane hahagafa 😂 ilkokul kulübü yemin ederim
Valla iyiki ilkokul kulübü. En azından ilkokul kulübü üyeleri sizin gibi herşey eş ailesinden bekleyip kendi evinde yan gelip yatmıyor, kocanın başına kötü birşey geldiğinde sizin gibi kaçmıyorlar, tam tersi kocaların yardım edip arkalarında duruyorlar. Ve evet sevmiyorsunuz, sevseydiniz 1.5 ay önce çocuk yapacağımız uğruna doktorlara gittiğiniz kocanız cezaevine girdiğinde boşanmanın yollarını aramak yerine ona destek olurdunuz.

burada bu olaylar oluyor eşiniz ne diyor cezaevinden?
annesi babası ile sizi karşı karşıya bırakıp ses çıkarmıyor mu??
ne zaman çıkacağı belli mi?
belki de kısa zamanda çıkacak..
bence yapılması gereken eğer eşinizi seviyor ve devam etmek istiyorsanız ve eşiniz uzun süre çıkmayacaksa, kira ödenemiyorsa eşyaları satıp evi boşaltıp ailenizin yanına dönmek ve bir işe girmek..
kısa sürede çıkma durumu varsa evi kendi ailenizin desteği ve kendi maaşınız ile döndürmek..

hiç geçinme niyetiniz yoksa o zaman tek çare eşyayı evi boşverip ailenizin yanına dönmek.

Eşine anlat durumu.. Evi kapatalım babanın evine evine dön diyorlar ben ortada kaldım ne yapacağım diye sor. Eşin Ticaret yapmış batmış En çıkışın bir inişi her inişin bir çıkışı vardır. Ümitsizliğe kapılıp bu adam düştü diye bir tekmede sen atma. İlgi Çekici yanı Babası neden oğluna destek çıkmıyor? Hadi seni geçtik diyelim,?

Üyelere cevap vermeye gelince hakaretvari söylemlerde bulunup, bilginin bile hazırına konmak isteyen bir kişinin, aidat yazmayı bile bilmediği halde ilkokul kulübü diye dalga geçmesi gerçekten komik oluyor.

Kendi eşine sahip çıkmayıp, başkalarının kendisine sahip çıkmasını bekleyen, başta maddiyata bağlayıp eleştiri gelince hemen "MEVZU PARA DEĞİL" moduna geçmek nedir?

Konuyu hukuki yardım olarak açıp, biz ne anlarız kardeşim adliyeye git bedava anlatsınlar diyenlere de yine "Adliyeye gitmeyi ben de biliyorum" diyerek saldırmak nedir? Bir tane avukat gelsin, bedava hukuki danışmanlık yapsın diye mi bekliyorsunuz? Siz evde oturup, trilyonluk fabrikası olan kocanızı beklerken, o insanlar kalıp kalıp kitaplar okuyordu hanımefendi, yok öyle bedava hukuki hizmet.

Back
X