- Emoji Skoru
- -138
- Puanlar
- 28
Arkadslarım şuan çok büyük bir maduriyet yaşamatayım ne olur bana yardımcı olun bana akıl verin beynim durdu düşünemiyorum sanki ben eski eşim tarafından hamileyken terk edildim eski eşim bana kızıma hamileyken boşanma davsı actı üc yıl süren boşanma davam 2019 yılındı bitti anlaşmalı boşandık ben kendime nafaka istemedim kadın olarak çocuğuma da 400 lira teklif etti kabul ettim benden boşanır boşanmaz başka bir kadınla evlendi bende kızım 4 yasına geldikten sonra bir evlilik yaptım o günden sonra eski eşim kızımı bi kaç kez gördü aylık çok az miktarlarda nafaka yatırdı geçen yıl 3500 nafakyı bile zorla aldık zor ikna ettik kızımın öz babasını ondan önce 1500 yatırdı ondan önceki yıl 800 yatırdı ondan önce 500 yatırdı ama hiç aramadı ara sıra gördü oda benim cagırmalarmla geldi şimdiki eşim ikinci evliliğim asgari ücretli calısan onunda bir çocuğu var eski evliliğinden ve bi tanede bizim kızımız oldu kirada yaşıyoruz evimizi zor gecindiryor haliylede kızıma faydası dokunamıyor bende eski evlilimden olan kızıma bakmada zorlandıgım için eski eşime nafaka artırım davası actım dava iki ayda sonucalnadı ve eski eşimin 2 tane evi çıktı üzerinde tapulu birde arabası var artı 2025 yılı boyunca 81 bin TL maaş almıs tabi bu rakam 2026 yılında fazla oluyor ve hiç bir resmi borcu kredisinde çıkmadı kendi kendine dilekçesinde kardeşlerime ev borcum var demiş kanıt bile sunmamaıs hayali bir borç üretmiş bu şartlar altında hakim geçmişteki 400 tl nafakayı baz alarak 4 bin yaptım tamam gidebilirsiniz dedi ve resmen bizi mahkemeden kovar gibi harekette bulundu şaştım kaldım 7 8 tane avukatla konuştum dava açmadan önce hepsi aynı şeyi söyledi bu sartlar altında en az 8 bin en fazla 15 bin alırsın çocuğuna dediler dava bittikten sonra bu avukaların hepsini tekrar aradım ama benim avukatımda dahil hiç kimse mantılılı bir acıklama yapamadı nasıl olur bu asgari ücretli bile 4 bin ödüyor dediler biz istinfa tasıdık ama istinaf uzun sürüyor ve ben bu süre içerisinde bu çocuğa nasıl bakıcam bilemedim neden bu şekilde oldu ben napmalıyım bilmiyorum