Boşananlar yardımınıza ihtiyacım var

Allah yardımcın olsun . Daha yeni evlisin ve başına neler gelmiş çok zor . Ailesi de destek olmak zorunda tabi ki evi kapatalım ne demektir ya oğlunun emanetisiniz sonuçta . Eşini seviyorsan ailenin evine git eşini bekle ama belli ki güvenini sarsmış ki boşanmak istiyosun . Allah yardımcın olsun en zararsiz şekilde bu süreci atlatabilirsin inşallah

Allah yardımcın olsun . Daha yeni evlisin ve başına neler gelmiş çok zor . Ailesi de destek olmak zorunda tabi ki evi kapatalım ne demektir ya oğlunun emanetisiniz sonuçta . Eşini seviyorsan ailenin evine git eşini bekle ama belli ki güvenini sarsmış ki boşanmak istiyosun . Allah yardımcın olsun en zararsiz şekilde bu süreci atlatabilirsin inşallah
Hay Allah razı olsun demek istediğim bu maddiyatı geçtim manevi destek sıfır

Neden sürekli saldırı halindesiniz? Size buraya yazmaktansa adliyeye gidip öğrenmenin daha kolay çözüm olduğunu söyledim, adliyedeki insanlar daha tecrübelidir değil mi? Sizi daha iyi yönlendirebilir.

Ayrıca kimse size bir şey yapmak zorunda değil kusura bakmayın. Bu yaşa kadar kendinizi geliştirmeden kocaya güvenerek iş yaparsanız, sonuçlarına katlanırsınız hepsi bu. Eğer kendinizi geliştirdiyseniz de zaten ne yapmanız gerektiğini çözebilirsiniz, kocanızın ailesinden yardım bekleyeceğinize, kızlarının kocası hapse girmiş bir başına bilmediği şehirde kalmış olan ailenizden yardım beklemeniz gerek.
NErden biliyorsun kendimi geliştirmediğimi eğitim durumumu başıma gelenleri ne biliyosun
Kendi ailemle ilgili durumlarımı biliyormusunda ortada kalmış kızlarına sahip cıksınlar diyorsun geleceğin kayınvalidesi yorum yapma senlik bi durum yok boşanma sürecini bilenlere sordum ben adliyeye gitmeyi biliyorum bilenlere sordum senin adliyeye git demen konuyla alakasız yuvana dön

Severek evlendik istdan başka şehre geldik çek senetteen aranması çıkmış bi anda cezaevine girdi ailesi geldi illa ailenin yanına git evi kapatalım diye baskı yaptılar habire kiramda 850 tl onu ödiyemezlermiş hepsininde durumu var bnde esime dedim ağladı zırladı kendi ailemin durumu yok ceyiz için borç yaptılar zaten bnde boşanma kararı aldım esyaları satım bari elime para olsun dedim kaynana olcak omu almış esyaları satamaz diye haber yollamış 2 aydır 5 krş destek yok bi altın kolyem vardı onu bile aldılar belki kaçarım diye bu kadar manyakla uğrasmak istemiyorum boşanıp ailemin yanına dönmek istiyorum

Manevi destek isteyene bakın, eşi cezaevinde kendisi kira ödeme eşya kolye derdine düşmüş. Psikolojiniz bozulmuş anlaşıldığı kadarıyla, hayatta başarılar, umarım profesyonel destek alabilirsiniz.

Arkadaşlar sadece süreçle ilgili bilgi almak adına yazdım ben buraya adliyeye git yada ortada kaldın
Manevi destek isteyene bakın, eşi cezaevinde kendisi kira ödeme eşya kolye derdine düşmüş. Psikolojiniz bozulmuş anlaşıldığı kadarıyla, hayatta başarılar, umarım profesyonel destek alabilirsiniz.
Byy kaynana

Beni anlayan biri çıktı şükür buradakiler kaynanamdan beter senin içinde zordur normalde ben çalışan biriydim bu durumlardanmıdır nedir elim kolum kalkmıyo ev berbat halde tv karsısında boş boş oturuyorum ailemede yüzüm yok yani kim boşanmak ister ama elimde değil biz nişanlıyken instagramdan kadınla konuşmuş cezaevinde telefonu verince karıştırdım onuda yakaladım o boşanma davasında işime yararmı bide ailesi bana sahip çıkmak zorunda değilmi sonuçta yeni evlendim bi avukata sordum nikahın var ve oğulları hapiste olup sana piskolojik şiddet uyguladıkları için onlarıda davana ekleyebilirsin demişti

El kol kalkmamasini anlıyorum travmadan bende oyleydim 6 ay ve profesyonel yardım aldım psikiyatrdan. Zamanla geçiyor sonra adını bile hatirlamiyorsunuz.
Hukuki sürecin nasıl ilerleyeceğini herşeyiyle sorun adliyeye gidin. Oradaki dilekçe yazan kişiler bile çok güzel akıllar veriyor senelerce boyle olaylar gorduklerinden. Herşeyi anlatın durumu. Ona gore dilekçe yazdirirsiniz. Ayrıca eşinizin ailesi hukuki acıdan bakmak zorunda mi bilemicem ama tabi ki vicdanen ve insanlik olarak yanınız da olmalari gerekir.
Ne demek hemen evi kapat ? Sonuçta ogullariyla evlenmissiniz sizde onların kızı olmuşsunuz yani. Hemen sizi başlarından atmaya calismislar para gitmesin diye.
Es aileleri asla yanda olmayı bırak bir arayıp hal hatır bile sormazlar. Biliyorum.
O nedenle size psikolojik şiddet uyguladilarsa onları da ekleyin tabi. Hakkinizi arayın.

El kol kalkmamasini anlıyorum travmadan bende oyleydim 6 ay ve profesyonel yardım aldım psikiyatrdan. Zamanla geçiyor sonra adını bile hatirlamiyorsunuz.
Hukuki sürecin nasıl ilerleyeceğini herşeyiyle sorun adliyeye gidin. Oradaki dilekçe yazan kişiler bile çok güzel akıllar veriyor senelerce boyle olaylar gorduklerinden. Herşeyi anlatın durumu. Ona gore dilekçe yazdirirsiniz. Ayrıca eşinizin ailesi hukuki acıdan bakmak zorunda mi bilemicem ama tabi ki vicdanen ve insanlik olarak yanınız da olmalari gerekir.
Ne demek hemen evi kapat ? Sonuçta ogullariyla evlenmissiniz sizde onların kızı olmuşsunuz yani. Hemen sizi başlarından atmaya calismislar para gitmesin diye.
Es aileleri asla yanda olmayı bırak bir arayıp hal hatır bile sormazlar. Biliyorum.
O nedenle size psikolojik şiddet uyguladilarsa onları da ekleyin tabi. Hakkinizi arayın.
Evet bir tek abisinin hanımı destek oldu yasadıklarıma şok oldu daha ilk hafta kayınpeder evi kapatmaya geldi demediki bu kadar esya üstün basın ne olucak hayvan gibi muamele gördüm resmen esimin yattığı yerde 3 saatlik yol sabahın altısında otobüslerle yollara düşüyorum demiyolarki kız gidiyo ediyo tek dedikleri git ist ailenle yasa çıkınca kurarız ev e bnm babam demiycekmi oyuncakmı bu gel git yapıyosunuz 3 aylık geline sahip cıkmadınız diye haklı olarak kim bir daha verir kızını

Evet bir tek abisinin hanımı destek oldu yasadıklarıma şok oldu daha ilk hafta kayınpeder evi kapatmaya geldi demediki bu kadar esya üstün basın ne olucak hayvan gibi muamele gördüm resmen esimin yattığı yerde 3 saatlik yol sabahın altısında otobüslerle yollara düşüyorum demiyolarki kız gidiyo ediyo tek dedikleri git ist ailenle yasa çıkınca kurarız ev e bnm babam demiycekmi oyuncakmı bu gel git yapıyosunuz 3 aylık geline sahip cıkmadınız diye haklı olarak kim bir daha verir kızını
Kesinlikle. Aile bir kere vicdansız o belli. Ne olursa olsun vicdanlı olsalar size herşeyi geçtim hal hatır sorarlar. Daha 3 ay olmuş
Ama değil 3 ay 3 gün bile olsa umursamayan insanlar var. cok seviyor gibi gorunseler bile yalan bir cogu. O nedenle siz kendinizi sağlama alın. Detayları bilmiyoruz. Aileniz sizi kabul de ediyor çekmeyin kimseyi derim. Ama eşinizle konuştunuz mi boşanma konusunu o ne diyor?

Bİde bana yok altın peşine düşmüşsün eşya peşine düşmüssün yazmış biri kayınpeder bütün altınlarımı alıp avukata verdi bi kolye kaldı onu bile aldı onlar kendini düşünüyoda ben enayimiyim benimde kendimi kurtarmam lazım millet bilmeden konuşuyo

Kesinlikle. Aile bir kere vicdansız o belli. Ne olursa olsun vicdanlı olsalar size herşeyi geçtim hal hatır sorarlar. Daha 3 ay olmuş
Ama değil 3 ay 3 gün bile olsa umursamayan insanlar var. cok seviyor gibi gorunseler bile yalan bir cogu. O nedenle siz kendinizi sağlama alın. Detayları bilmiyoruz. Aileniz sizi kabul de ediyor çekmeyin kimseyi derim. Ama eşinizle konuştunuz mi boşanma konusunu o ne diyor?
[/QUOT
Ağlıyor üzülüyor ama haklısın diyo 26 sında gel yüzyüze konuşalım diyo görüşte

Bİde bana yok altın peşine düşmüşsün eşya peşine düşmüssün yazmış biri kayınpeder bütün altınlarımı alıp avukata verdi bi kolye kaldı onu bile aldı onlar kendini düşünüyoda ben enayimiyim benimde kendimi kurtarmam lazım millet bilmeden konuşuyo
Basina gelmeyen anlamaz. Özelllikle kısa evlilikler çok büyük hayal kırıklığı ve travma. Psikologlar bile böyle diyor. Uzun sürede insnalar birbirlerinden bikiyor ama kısa sürede daha hiç bişey yaşamadan ayrılmak büyük hayal kırıklığı. Zor süreç zor durum ama inanın geçiyor adlarını bile hatirlamiyorsunuz.

Basina gelmeyen anlamaz. Özelllikle kısa evlilikler çok büyük hayal kırıklığı ve travma. Psikologlar bile böyle diyor. Uzun sürede insnalar birbirlerinden bikiyor ama kısa sürede daha hiç bişey yaşamadan ayrılmak büyük hayal kırıklığı. Zor süreç zor durum ama inanın geçiyor adlarını bile hatirlamiyorsunuz.
Umarım hafızamı sildirmek istiyorum o derece berbat bi aile

26 sina kadar bekleyin bence. Son kez konusun onuda anlamak lazım. Ama evlilgnizde kısa sure de olsa hic baska sorunlar yasadkniz mi eşiniz size karşı nasıldı ? Bunları da düşünün. Zaten bu olay olmasaydı da ayrılık olurdu gibi bir düşünce geçti mi hiç aklınızdan ?
Çok iyi düşünün aileniz de konusun saklamayın. Ona gore karar verin derim.

Allah yardimcin olsun basa gelmeden kimse bilemez neler yasadiginizi. Zor bir sürec bosanmak sizin gercekten istediginiz adimmi onu düsünün. Ev sizin sonucta eger evi bosalt cik diyorlarsa satacaksinizda cikacaksiniz o evden tabii ki. Evdeni esyalari kimseyi dinlemeden satisa cikartin. Daha sonra ister bosanirsiniz ister esinizi beklersiniz. Hukuki sürec hakkinda bilgi veremiyorum ama yasadiginizi siz biliyorsunuz o yüzden bir isin ucundan tutmaya bakin. Satin herseyi.

Kadin konu acmis birsey danisiyor.Neden surekli elestirip saldiriyorsunuz?
Konuyu anlamamissiniz.Kadinin derdi kolye falan degil.Ayrica illa birsey yazmak , yargi dagitmak zorunda da degilsin.Beyenmediysen basliktan cikarsin bu kadar basit.

Benim anlamadığım, eşinizin ailesi size yardım etmek zorunda mı? Evde siz oturuyorsanız kirasını da elbet siz ödeyeceksiniz. Bir de sürekli tezcanlılıkla hukuki yardım istiyorsunuz burası hukuki forum sitesi gibi, yardım etmeyenlere de kızıyorsunuz.

Senelerce hukuk fakültesinde okuyup, bu işten ekmek yiyen insanlar elbette sizden ücret alarak işlem yapabilirler. Siz kendiniz halletmek istiyorsanız illa, bunu adliyeye giderek öğrenmek daha mantıklı.

Çalışmayayım, herkes bana yardım etsin, ailesi para versin, insanlar bilgi versin, ben hiç bir şey yapmayım kafasıyla yardım beklemeyi de asla kaldıramazdım.

Konu sahibiyle daha once bir sorun mu yasadiniz? Bu gerginliginizin kaynagi nedir?
Konu sahibi sizden bu konuda yardim veya gorus istememis.Eger sorusuyla ilgili cevabin varsa yaz.Yoksa fikirlelerini yorumlarini bence kendine sakla.Insanlarin ne cektigini ne yasadigini bilmeden hamaset edebiyati yapmayin.Destek olmayacaksan kostek de olma bence.

Konu sahibiyle daha once bir sorun mu yasadiniz? Bu gerginliginizin kaynagi nedir?
Konu sahibi sizden bu konuda yardim veya gorus istememis.Eger sorusuyla ilgili cevabin varsa yaz.Yoksa fikirlelerini yorumlarini bence kendine sakla.Insanlarin ne cektigini ne yasadigini bilmeden hamaset edebiyati yapmayin.Destek olmayacaksan kostek de olma bence.
Ay Ağzın bal yesin eskiden bu site böyle değildi yardım amaçlı insanlar birbirine eleştirmeden yorum yapardı iki seferdir post açıyorum vır vır anca aşırı mutsuz kadınlar salmış bu siteyi bn neler yasıyorum bu yargı dağıtanlar yerimde olsa iki kelimeyi bi araya getiremez yada belki yasıyo sinmiş herkezin suyuna gitmeyi öğrenmişler ama ben haklıyım mevzu çalışmak yada kolye falan değil mevzu haksızlık inş atlatırım şu sürecide baska isteğim yok

Ay Ağzın bal yesin eskiden bu site böyle değildi yardım amaçlı insanlar birbirine eleştirmeden yorum yapardı iki seferdir post açıyorum vır vır anca aşırı mutsuz kadınlar salmış bu siteyi bn neler yasıyorum bu yargı dağıtanlar yerimde olsa iki kelimeyi bi araya getiremez yada belki yasıyo sinmiş herkezin suyuna gitmeyi öğrenmişler ama ben haklıyım mevzu çalışmak yada kolye falan değil mevzu haksızlık inş atlatırım şu sürecide baska isteğim yok
Eşinden neden boşanmak istiyorsun ki.. ailesi böyle davrandıysa hiç görüşme bu saatten sonra.. Daha ucuz bi ev bulup taşınabilirdin birde iş bulurdun.. uzun değilse cezası beklerdin eşini...maddiyatin yoksa eşine söylerdin iş bulana kadar ev kira konusunda yardımcı olacak bi arkadaş eş dost yardım alırdın.. iş bulup düze çıkınca öderdin

Merhaba arkadaslar ben boşanma davası açıcam ama avukatsız olsa oluyormu birde param yok dilekçe 500 tl dediler varmı aslı bu işin bi yardım edin bana eşim hapiste yeni evlendik temmuzda ne yapmam lazım dava için
Anlaşmalı ise dilekçeyi kendinde yazarsın. Bir tek harç yatırırsın o da bir şey tutmuyor pul parası kararı elden teslim alırsan o parayı da geri alırsın

Back
X