Boşancam dayanamıyorum

Cocuk yoksa bırak dweim sana bnmde evliliğimde aynı sorunlar var ama bnm cocugum var ona dayabamam ayrılsam bmada vermez sen daha fazla hayatı kendinede onada zehir etme
Dilekçem hazır zaten düşünmek istedim biraz ama gün geçtikçe aramızın daha da kötüye gitmesi ufak bir sorundan küfürlere hakaretlere hatta arabada cinnet geçirmelere dahi varması artık son noktaya geldiğimize ve bitmesi gerektiğine inandırıyor beni

Daha iki yılda boşanma lafını ağzınıza almayın. Kimsenin evliliği dört dörtlük değil. Çaba gösterin. İkiniz de çaba gösterin. İkinizde evin herifi olmaya çalışmayın. Bazen sen alttan albazen o alttan alsın. Terapist konusunda tatlı dille kabul ettirmeye çalışın.

Genelde evlilikler iki üç yıl içinde rayına oturur derler o zamana kadar da çok kavga edilir tartışılır ....her evlilik ayni değil tabi....çünkü her iki tarafta baskın karakter olmak kendi sözü geçsin ister evlilikte . ..sonuçta iki farklı insan aynı evin içinde yaşamaya başlıyor doğal olarak bu süreç herkeste kolay olmuyor büyük bir sorun yok şiddet aldatma gibi aile terapisine gitmenizi tavsiye ederim tartışmalarda yeri gelir siz yeri gelir eşiniz susmali alttan almalı evlilik sadece aynı yatağı evi paylaşmak değildir pazara markete beraber gidin giyim alışverişine vs...birbirinizin zevklerini sorun ....piknige gidin pazar kahvaltilarini dışarda yapın. ...oncelikle siz biraz daha sakin olun alttan almaya çalışın o bunu görünce oda değişmeye çalışır belki boşanmayi herkes kolay saniyor mahkeme süreci aile tepkileri insanların bakış açıları ne kadar takmasanizda bir yerde canınızı sıkabiliyor sonra maddi manevi sıkıntıları her yönden düşünmek lazım

Daha iki yılda boşanma lafını ağzınıza almayın. Kimsenin evliliği dört dörtlük değil. Çaba gösterin. İkiniz de çaba gösterin. İkinizde evin herifi olmaya çalışmayın. Bazen sen alttan albazen o alttan alsın. Terapist konusunda tatlı dille kabul ettirmeye çalışın.
Mesele işte konuşmak konuşabilmek biz bunu yapamıyoruz ki,birbirimiz yokmuş gibi davranıyoruz iki taraf da gururlu..ben ben demek Dogru değil bu durumlarda biliyorum ama daha önceleri ben çok alttan altım gururumu hiçe sayıp gittim yAnına.ama bu defa gidemem gitmek de istemiyorum hep benim yaklaşmama güveniyor çünkü,ben en son basit bir meseleden küfür yedim üstelik sırf küfür konusundan dolayı daha önce evi terketmiş iken bunu hiçe sayıp gidip konuşmam adım atmam ne kadar doğru olur ki

Genelde evlilikler iki üç yıl içinde rayına oturur derler o zamana kadar da çok kavga edilir tartışılır ....her evlilik ayni değil tabi....çünkü her iki tarafta baskın karakter olmak kendi sözü geçsin ister evlilikte . ..sonuçta iki farklı insan aynı evin içinde yaşamaya başlıyor doğal olarak bu süreç herkeste kolay olmuyor büyük bir sorun yok şiddet aldatma gibi aile terapisine gitmenizi tavsiye ederim tartışmalarda yeri gelir siz yeri gelir eşiniz susmali alttan almalı evlilik sadece aynı yatağı evi paylaşmak değildir pazara markete beraber gidin giyim alışverişine vs...birbirinizin zevklerini sorun ....piknige gidin pazar kahvaltilarini dışarda yapın. ...oncelikle siz biraz daha sakin olun alttan almaya çalışın o bunu görünce oda değişmeye çalışır belki boşanmayi herkes kolay saniyor mahkeme süreci aile tepkileri insanların bakış açıları ne kadar takmasanizda bir yerde canınızı sıkabiliyor sonra maddi manevi sıkıntıları her yönden düşünmek lazım
Haklısınız çok kişi de öyle diyor evliliğin oturması için birz zaman gerekli diye..ama o zaman içerisinde biz daha çok uzaklaştık birbirimizden..koptuk adeta..terapist konusuna kesin bir cevapla YOk demişti daha önce..daha ne kadar ısrar edebilirim ki üstelik kendisi de çözmek için yaklaşmıyor iken..ben anladığım kadarıyla eşim benim gücümden ve kendisine itaat etmememden rahatsız dün araçta iken basit bir konudan çıkan şiddetli bir kavga sırasında bunu bana hissettirdi beni değiştirmeye çalışıyor ben buyum napayım

Kendisinin bana karşı sevecen ve ilgili olduğu zamanlarda ben zaten ona değer verip yüceltir egosunu okşardım onun..ama artık bunları görmediğim hatta tartışma sonrasında gözüme sokarcasına ben yokmuşum gibi davrandığı için bu sert ve asi yönüm ortaya çıkıyor benim de..böyle bir tutuma karşı ne kdr yumuşak olabilirim ki ben

Ayrıca Benimle ilgili değer verdiği tek bişey yok fazlasıyla bencil..ki böyle bir insana tahammül edemem ben eskiden herşeyini sorar dinlerdim karşılıksız bir şekilde ilgilenirdim onunla ama evlendiğinizden beri bu yok benimle ilgilenmeyen bana sair tek birşeyi sormayan merak etmeyen ilgilenmeyen birini ben niye sorayım ki diye düşünerek.herşwy ondan sonra başladı zaten.sonrasında ortak hiçbişey yapmamaya kadar vardı bu durum

Ayrıca Benimle ilgili değer verdiği tek bişey yok fazlasıyla bencil..ki böyle bir insana tahammül edemem ben eskiden herşeyini sorar dinlerdim karşılıksız bir şekilde ilgilenirdim onunla ama evlendiğinizden beri bu yok benimle ilgilenmeyen bana sair tek birşeyi sormayan merak etmeyen ilgilenmeyen birini ben niye sorayım ki diye düşünerek.herşwy ondan sonra başladı zaten.sonrasında ortak hiçbişey yapmamaya kadar vardı bu durum
O zaman açık açık konuşun esinizle bu şekilde devam ederse bu evliliği bitirecegini ama bitmesini istemedigini karşılıklı bu evliliği kurtaracaginizi söyleyin ...ben elimden geleni yaptım en azından sonrasında pişman olacağım birsey yok dersin...

çocugun yok ve keskinlikle anlaşamıyorsanm bende boşanırdım , canına yazık

Canim yirtip atmasi Yok saymasi sevdigindendir. Ama inan dogru iletisim herseyi cozer. Sen once bir karar verip duygularını tartmalisin. Bu adami seviyormusun hersey eskisi gibi olsa onunka yaslanmak ister misin buna karar verdikten sonra al karsina konus noluyoruz bu halden mutlu degilim ve seninde hayal ettigin bu degildi biliyorum falan gibi dal konuya bence. Bi terapiste gitmeyi onerebilirsin adim atarsa eger. Toplanirrr herseyy bende bunun gibi buhranli bir donem gecirmistim ve suan hala beraberiz yani

Sevgi varsa karşılıklı oturup konuşun, terapiste de gidilmeli belkide..

Yoksa bi şey kalmamış bu evlikte, daha fazla yıpranmanın alemi yok..

konuyu okumadım da başlıktan yola çıkıyorum boşan gitsin be yahu şu forumda biride mutluluktan sarhoşum desin :dua::eğlence: ah ah nerdeee mutlular tabi niye konu acsinlar hayırlı evlilikler herkese :KK68::KK68: not (evli değilim)

konuyu okumadım da başlıktan yola çıkıyorum boşan gitsin be yahu şu forumda biride mutluluktan sarhoşum desin :dua::eğlence: ah ah nerdeee mutlular tabi niye konu acsinlar hayırlı evlilikler herkese :KK68::KK68: not (evli değilim)
Mutluluktan sarhoşum, iyiki doğru adamla evlenmişim.. :)

Back
X