merhabalar 4 yaşında bir çocuğum var eşim ile resmi olarak 10 ay önce boşandım zaten ayrı yaşıyordum. onu seviyorum. onun beni sevip sevmediğinden çok emin değilim. sevse ayrı durmazdı diye düşünüyorum. oğlumun bir rahatsızlığı sonucu tekrar yakınlaştık. 3 aylık hamileyim, o istemedi ama ben bu bebeği aldıramadım. çok heyecanlı çok da mutluyum yalan değil. ailesi bilmiyor ve beni de hiçbir şekilde istemiyor zaten, görüştüğümüzden bile haberleri yok. eşim ailesinden acayip korkar çevreyi de çok önemser. duyulduğunda kıyamet kopacak tabiki o tarafta. ilk paylaştığımda aldırmamı istedi sonra tek başınasın deyip gitti. bende sadece peki dedim. sonra çıktı kendi geldi. şimdi bebek hakkında hiçbir şey konuşmuyor. ilişkimizden de konuşmuyor. geliyor bizimle vakit geçiriyor gezdiriyor o kadar. sonumuz nereye gidiyor bilmiyorum. bu bebeği Rabbim izin verirse dünyaya getireceğim, kafasında ne var bilmiyorum ne düşünüyor ne yapmaya çalışıyor. beni sevmiyor birlikteliği düşünmüyorsa neden ne halin varsa gör deyip çekip gitmedi bilmiyorum. lütfen fikirlerinizi paylaşın benimle