- 15 Şubat 2020
- 82
- 58
- 88
- 36
- Konu Sahibi Challenging
-
ÖğretmenimMesleğiniz?
Anlayamadım hocam, aileniz başka şehirde siz boşanmadan sonra/dolayı şuan bulunduğunuz ilden ailenizin yanına tayin olma hakkınız olup olmadığını mı soruyorsunuz?Boşanma evresindeyim.Henüz dava açmadım ama açacağım yakın zamanda.Eş özrü atamasında bulunduğum ile geldim ama davayı açınca ailemin ikamet ettiği ile yerleşeceğim.Bu durumda bulunduğum ile tayin hakkım var mı ? Bilgisi olan lütfen paylaşsın
Aynen.Biraz karışık anlatmış olabilirim afedersinizAnlayamadım hocam, aileniz başka şehirde siz boşanmadan sonra/dolayı şuan bulunduğunuz ilden ailenizin yanına tayin olma hakkınız olup olmadığını mı soruyorsunuz?
Evet tam olarak böyle. Özür grubu kapsamında olmadığı için durumunuz, il dışı tayinle gidebilirsiniz. Bunun için de bulunduğunuz ilde üç yılınızı tamamlamış olmanız lazım.3 sene dolmadan isteyemezsin diye biliyorum çünkü boşanma özür grubu içinde yer almıyor. Sağlık, aile birliği ve can güvenliği var sadece
Boşanma durumunda tayin hakkı yok sadece eşinizin can guvenliginizi tehdit eden davranislari varsa ve bunu belgelendirebilirseniz tayin hakkı veriliyor. Böyle bir durumunuz varsa eğer tayin dönemini de beklemenize gerek yok hatta yakın çevremde biri eşinin tehditlerini belgelendirip bakanlığa sununca hemen yaptılar tayinini.Boşanma evresindeyim.Henüz dava açmadım ama açacağım yakın zamanda.Eş özrü atamasında bulunduğum ile geldim ama davayı açınca ailemin ikamet ettiği ile yerleşeceğim.Bu durumda bulunduğum ile tayin hakkım var mı ? Bilgisi olan lütfen paylaşsın
Mesajlar var tehdit içerikli.Ama 3 ay öncesine ait.Onlar kanıt niteliği taşır mı acaba? Sonrasında yalvardı bir şans daha verdim ama hala aynı bir değişme yokBoşanma durumunda tayin hakkı yok sadece eşinizin can guvenliginizi tehdit eden davranislari varsa ve bunu belgelendirebilirseniz tayin hakkı veriliyor. Böyle bir durumunuz varsa eğer tayin dönemini de beklemenize gerek yok hatta yakın çevremde biri eşinin tehditlerini belgelendirip bakanlığa sununca hemen yaptılar tayinini.
Bakanligi arayip en net bilgiyi onlardan ogrenebilirsiniz.Ilce veya il mem de bilgi verebilirİl
Mesajlar var tehdit içerikli.Ama 3 ay öncesine ait.Onlar kanıt niteliği taşır mı acaba? Sonrasında yalvardı bir şans daha verdim ama hala aynı bir değişme yok
EvetZh bitince de il dışı tayin istemek için 3 yıl şartı aranıyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?