Boşandığın adamın ailesiyle görüşmek..

sadece huzur istiyorum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Mart 2020
236
93
13
40
Kızlar bu kadar kısa sürede fazlaca konu açtığım için bana kızmayın lütfen.içimde sönmeyen bir ateş var.eski konularımı okuyanlar bilir adam boşanma davası açtı boşandık.
Evlilik birliği içindeyken bu adam kavgalarımızı gider ailesine anlatır dedikodumu yapardı.bana da derdi hakknı helal et anlattım diye ben de haram olsun derdim tabiki.birinde demişti ki ben onların ileri gitmesine izin vermiyorum.bazen ileri gidiyorlar yooo sadece huzur istiyorum öyle değil o kadar da değil diyordum diyor.
Her kavgamızı ailesine anlattığı için ailesi de boşan diye desteklediler bunu.ve bana da dediler ki yine aynı gelinimizsin gel git görüşelim falan dediler.ben de boşandık ama kaç aydır görüşüyordum onlarla.burdaki yazılanlardna sonra direkt kestim iletişimi ama.adama da mesaj attım boşandık artık ailenle görüşmek istemiyorum iletirsin uygun bir üslupla dedim.o da aramış sonra mesaj atmış ne olduki falan diye.bişey olmadı dedim.boşandık artık görüşmek istemiyorum dedim.o da cevap yazmadı.
Şimdi size sorum onun ailesi tarafından olaylara bakarsanız en küçüğünden en yaşlısına....
Sizce onlarla görüşmem veya görüşmemem nasıl bir izlenim uyandırır?
Bir de bişey daha özellikle sormak istiyorum.ablasına gitmiştim 2 hafta oluyor.laf açıldı ablasının kocası diyor ki ben ona bir kapalı bayan öğretmen bulmuştum da istemedi diyor.yani onu alsaydı böyle olmazdı gibisinden.peki sizce burda yazık etti kendine seninle evlenmekle gibi bir anlam da çıkmıyor mu?
Bir de boşandığım adam tarafından bakarsak olaya benim onun ailesiyle görüşmem nasıl bir imaj uyandırır? Görüşmemem nasıl bir imaj uyandırır?

Son düzenleme:
Siz saygınızı esirgemeyip gittiğiniz halde ‘kapalı bayan’ bulduklarını söyleyecek kadar patavatsızlar. Siz çok değerlisiniz, muhattap olmayın lütfen. Ha özel bireysel olarak sevip arkadaş olduklarınız varsa onda siz daha iyi bilirsiniz. Karşı taraf da sizi arkadaş olarak görüyorsa, onun için eski eş değilseniz, görüşün

Görüşmemekte haklısınız. Ailenin tavırları hiç olgun değil. Bir kere ta o zamanlar, eşiniz her kavgayı onlara anlattığında her evde bunların olabileceğini, bunların sizin özel hayatınız olduğunu ve sürekli gelip kendilerine anlatmaması gerektiğini söylemelilerdi. Ama bunu yapacaklarına desteklemişler bir de boşanma konusunda sanki tüm sorun sizden kaynaklı gibi. Bir de ben ona zamanında kapalı bayan öğretmen bulmuştum falan ne demek ya, çok ayıp. Bence görüşmeyin, hiç gereği yok. Bayramda seyranda arasanız yeter.

bana da derdi hakknı helal et anlattım
Nasıl bir yuzsuzluktur o maşallah...
Sizce onlarla görüşmem veya görüşmemem nasıl bir izlenim uyandırır?
Boşanmışsın gitmiş gitmiş oğullarını gazlayacaklarina seni de oğullarını da karşılarına alıp "bu evliliği siz kurdunuz siz devam ettireceksiniz, bize aksettirmeyin" diyeceklerdi...
Boşver izlenimin canı cehenneme
2 hafta oluyor.laf açıldı ablasının kocası diyor ki ben ona bir kapalı bayan öğretmen bulmuştum da istemedi diyor.yani onu alsaydı böyle olmazdı gibisinden.peki sizce burda yazık etti kendine seninle
Nasıl bir rahatliktir bunu söylemek...
Sen ailesiyle daha ne diye görüştün hoş ben onu da anlamış değilim..
Uzak dur şunlardan bozma dengeni

Onlar boşandıktan sonra size görüşelim dediler mi neden adama mesaj attınız?Zaten öncesinde iyi degilmissiniz ki evliliğiniz bitmiş neden ablasına gittiniz?Boşanmışsınız bu saatten gorusseniz yâda gorusmeseniz kimin umrunda olur?Tekrar barismak mi istiyorsunuz neden hala ailesinin yâda ex eşin dediği sizin için önemli?

Yahu sizin aklınız başınızda mı?

Millet evliyken bile görüşmüyor eş ailesi ile. Siz BOŞANMIŞSINIZ hala soruyorsunuz

Siz boşanmanın ne olduğunu düşünüyorsunuz?

Çok saçma görüşmek. İnsanlar evli oldugu kocasının ailesiyle bile görüşmek istemiyorken siz hiç bir zorunluluğunuz olmadığı halde görüşüyorsunuz. Zaten oğulları yeni birini bulunca onlar sizle görüşmek istemeyecekti o zaman daha çok kırılacaktınız sizin bitirmeniz daha iyi olur.

Cidden o ailede seni uzmeyen hep arkanda duran kisiler vardiysa onlarla konusmanda yada gorusmende sakinca yok ama evlerine gitme disarda bi kafede vs bulus sonucta sen bir evliligi bitirdin ve iyi yada kotu bi ailen olmustu bir anda onlardan kopman zor olacaktır meraba meraba olmanda sakinca yok bnce

Eşiniz yeniden evlenirse sizi de nişana filan çağıracaklar mı?

Çeyiz düzmeye yardım edecek misiniz?

Allahım bu ne genişlik

Bu konudan ban yiyeceğim sanırım. Tutamıyorum kendimi.
Nikâh sahidi bile olur hatta bu iş sadıçlığa kadar varır..

Görüşmeye devam edilebilir cocuk varsa cocuk yoksa görüşmem ben ne yapayım onları ve de dedikodumu yapmislarken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…