Boşandığın adamın ailesiyle görüşmek..

Boşandigin adamı da sil

Ailesini de sil

Ne imajı ne uygunluğu ya

Lütfen kızma bu sayede gözüm açılıyor kusura bakma canım sinirlendirdiysem de
Yok kuzum ben böyle lafın ardını arkasını düşünmeyen lafını bilmeyen insanlara sinirleniyorum. Yuvan yıkılsın diye oğlunu destekleyen boşandıktan sonra da hala saygıdan ödün vermeyip görüşen üstüne üstlük de seni almış onu alsa böyle olmazdı diyen insanların şeytan görsün yüzünü valla. Daha bir de resti çekmek yerine mesaj atıp ailene izah et konuşmayacağım demişsin en başta ortalığı karıştıran laf taşıyan adama

Yani şimdi siz hamile misiniz çocuğunuz var mı? Bunlar ın cevabı hayırsa şahsen ben yolda görsem yolumu değiştirirdim ne görüşmesi?

Galiba eşinizin sizden önce de bir evliliği olmuş, o gelin görüşmüyor demişsiniz bence haklı kimse görüşmez.

Yarın bi gün belki yeni bir yuva evlilik kuracaksınız eski eşin ailesinde ne geziyorsunuz? Hayatınıza bakın zaten sizin arkanızdan olan olmuş gıybetler dönmüş eşinizi durdurmak yerine yuvanız bozulsun diye desteklemişler size iyi davrandıklarını düşünüyosanız bile davranmıyorlardır kim bilir neler diyorlar arkanızdan. Bırakın görüşmeyin asla ama asla.

Ben mesela sevgilimin ailesiyle şuan için iyiyim severler beni bazı noktalarda oğullarını değil beni haklı bulurlar belki AMA ciddi bi durumda ben el kızı o onların oğlu olacaktır eminim ki, doğrusu da bu. Kimse kendi oğluna kötü demez kötü görmez

Adamı bosamizsin ailesinden bir yardım felan mi görüyorsun onlara muhtacmisin sana önerim mahkeme çocukları görmeleri için ne karar verdiyse uy sen alisinden hickimseyle görüşme.kendilerini bı halt sanicaklar seni suçlu ilan edecekler.

Ben eşimi istiyordum o beni istemedi mecbur kaldım boşanmaya
Seni istemeyeni sen de isteme boşver unut artık önüne bak hayat devsm ediyor sen böyle yaptikca kıymetin olmayacak sen gorusmemeyi istemelisin artık

İşte onların bolan diye destekleme nedenleri bizim büyük kavgalarımıza şahit olmalarıydı

Boşan diye destekleme nedenleri büyük kavgalarımıza şahit olmuş olmalarıydı canım

Boşan diye destekleme nedenleri büyük kavgalarımıza şahit olmuş olmalarıydı canım
Yine bence asla görüşmemelisiniz . Ben mesela daha önce evlenmiş ayrılmış biriyle evlenecek olsam sonra onun eski eşinin AİLESİYLE hala görüştüğünü duysam asla devam etmem düşünmem bile öyle iş mi olur?

Biliyorum şuan yeni boşandın acın çok taze ama hayat devam edecek. Muhtemelen gençsin hayatının sonuna kadar tek başına olmayacaksın birileri girecek hayatına. Bu adamın ailesini kendine niye köstek ediyorsun?

Ayrıca ne kadar kötü kavgalar da olsa aldatma şiddet olmadıkça bir insan oğlunun boşanmasını istemez istememeli bence büyük de konuşmak istemem ama bir yuva kolay kurulmuyor

Biz burada ne yazarsak yazalım sen yine kafanın dikine gidip tersini yapacaksın. Önceki konularında da hep aynısını yaptın. Adam ayrilmasa seninle sen yine evli kalacaktın. Kim bilir kaç kere adama yalvarmışsındır, burada ayaklarına kapandığını zaten kendin anlatmıştın.

Benim görümcem 2 çocuğa rağmen eski eşinin ailesinden 1 sinekle bile görüşmüyor. Ablam da bir donem ayrı yaşadı dava actilar hatta sonra cocuklarin hatrina tekrar birlestiler su anda iyiler cok sukur ama kac yil oldu hala esiyle beraber olduğu halde ailesinden 1 kaynı ve onun eşi hariç hiç kimseyle görüşmüyor 5 görümcesi 3 kaynı var baya kalabalık aileler hemde
Birde çok klişe bir söz var kralına yol vermişim soytarılarıyla uğraşamam diye çok bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…