- 7 Haziran 2019
- 2.459
- 3.456
- 83
- Konu Sahibi sadece huzur istiyorum
Ayrılmışsınız ne gerek var yinede görüşmeye evliliğiniz bitmiş bu insanlarla görüşerek daha çok psikolojinizi bozmayın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi benim düşündüğüm önemli ama adamın açısından bakarsak onun ailesiyle görüşmem adamın işine gelir mi?Ya saçmakama ne işin var artık o aileyle birde gidip gitmemem nasıl iznlenim yaratır demişsin sen ne düşünüyorsun sen önemli olan sensin millet değil
Ailesiyle görüşmeseydin saçma sapan laflarını dert ediyor olmazdın şimdi. Demek ki görüşmemek daha iyi. Eski eşinde uyanacak imajı da düşünmeyin ne uyanırsa uyansın ne fark eder neden bu kadar umursuyorsunuz? Zamanında uyanması gereken konulara uyanmamış adam şimdi neye uyanırsa uyansın boşver. Senin kocan yok, yok senin kocan.Kızlar bu kadar kısa sürede fazlaca konu açtığım için bana kızmayın lütfen.içimde sönmeyen bir ateş var.eski konularımı okuyanlar bilir adam boşanma davası açtı boşandık.
Evlilik birliği içindeyken bu adam kavgalarımızı gider ailesine anlatır dedikodumu yapardı.bana da derdi hakknı helal et anlattım diye ben de haram olsun derdim tabiki.birinde demişti ki ben onların ileri gitmesine izin vermiyorum.bazen ileri gidiyorlar yooo sadece huzur istiyorum öyle değil o kadar da değil diyordum diyor.
Her kavgamızı ailesine anlattığı için ailesi de boşan diye desteklediler bunu.ve bana da dediler ki yine aynı gelinimizsin gel git görüşelim falan dediler.ben de boşandık ama kaç aydır görüşüyordum onlarla.burdaki yazılanlardna sonra direkt kestim iletişimi ama.adama da mesaj attım boşandık artık ailenle görüşmek istemiyorum iletirsin uygun bir üslupla dedim.o da aramış sonra mesaj atmış ne olduki falan diye.bişey olmadı dedim.boşandık artık görüşmek istemiyorum dedim.o da cevap yazmadı.
Şimdi size sorum onun ailesi tarafından olaylara bakarsanız en küçüğünden en yaşlısına....
Sizce onlarla görüşmem veya görüşmemem nasıl bir izlenim uyandırır?
Bir de bişey daha özellikle sormak istiyorum.ablasına gitmiştim 2 hafta oluyor.laf açıldı ablasının kocası diyor ki ben ona bir kapalı bayan öğretmen bulmuştum da istemedi diyor.yani onu alsaydı böyle olmazdı gibisinden.peki sizce burda yazık etti kendine seninle evlenmekle gibi bir anlam da çıkmıyor mu?
Bir de boşandığım adam tarafından bakarsak olaya benim onun ailesiyle görüşmem nasıl bir imaj uyandırır? Görüşmemem nasıl bir imaj uyandırır?
Görüşmeyin. Ne işiniz var ki goruseceksiniz? Ancak kırılıp dökülürsunuz. Silin tüm numaraları, hesaplardan çıkarın.Kızlar bu kadar kısa sürede fazlaca konu açtığım için bana kızmayın lütfen.içimde sönmeyen bir ateş var.eski konularımı okuyanlar bilir adam boşanma davası açtı boşandık.
Evlilik birliği içindeyken bu adam kavgalarımızı gider ailesine anlatır dedikodumu yapardı.bana da derdi hakknı helal et anlattım diye ben de haram olsun derdim tabiki.birinde demişti ki ben onların ileri gitmesine izin vermiyorum.bazen ileri gidiyorlar yooo sadece huzur istiyorum öyle değil o kadar da değil diyordum diyor.
Her kavgamızı ailesine anlattığı için ailesi de boşan diye desteklediler bunu.ve bana da dediler ki yine aynı gelinimizsin gel git görüşelim falan dediler.ben de boşandık ama kaç aydır görüşüyordum onlarla.burdaki yazılanlardna sonra direkt kestim iletişimi ama.adama da mesaj attım boşandık artık ailenle görüşmek istemiyorum iletirsin uygun bir üslupla dedim.o da aramış sonra mesaj atmış ne olduki falan diye.bişey olmadı dedim.boşandık artık görüşmek istemiyorum dedim.o da cevap yazmadı.
Şimdi size sorum onun ailesi tarafından olaylara bakarsanız en küçüğünden en yaşlısına....
Bir de bişey daha özellikle sormak istiyorum.ablasına gitmiştim 2 hafta oluyor.laf açıldı ablasının kocası diyor ki ben ona bir kapalı bayan öğretmen bulmuştum da istemedi diyor.yani onu alsaydı böyle olmazdı gibisinden.peki sizce burda yazık etti kendine seninle evlenmekle gibi bir anlam da çıkmıyor mu?
Bir de boşandığım adam tarafından bakarsak olaya benim onun ailesiyle görüşmem nasıl bir imaj uyandırır? Görüşmemem nasıl bir imaj uyandırır?
Ben sizi anlıyorum.tek istediğim onun da canının yanması hepsi bu.Cikardigim sonuç şu,
-sen bu adam sana geri dönsün,burnu sürtülsün istiyorsun.
-iyi gorunmek icin,kendini unutturmamak icin,hem de iclerinde olup haberlerini almak icin gorusuyorsun
-bu sayede birisi cikip da onca olana ragmen aramizi duzeltir belki diye..
-belki pisman olur da geri döner diye bekliyorsun..
Yani sen hala seviyorsun onu, kaybetmek belki de agirina giden.. yada kendini gucsuz,yapamazmis gibi hissediyorsun. Ailen de destek olmuyor sanirim.
Bu dusuncelerle bogusup duruyorsun.
Olmaz' ı oldurmaya calismaktan vazgec!
Dönse de degismez bu adam.
Hem geri gelse tekrar ayni yastiga bas koyabilecek misin? Olmamis gibi yasayabilecek misin? Hersey ilk gunku gibi olur mu saniyorsun? Peki adamin zerre uzulmediginin,keyifte oldugunun farkinda misin?
Sen boyle gidersen bu adam seni daha ezer.ama o da biraz gururluysa ve bıkmissa zaten gelmez.
Onun gelmesini beklemektense yeni ufuklara yelken aç.. cunku adam sevmiyor. Boyle devam ettigin surece kendini aciz gosterip kucuk dusuruyorsun.
Bu yorumlarina ne diyelim ki simdi?
Evet boyle ilgilenmiyormus,sogumus gibi davran geri döner mi diyelim?
Gorusmemeniz gerektigini, sen boyle yaptikca onlarin kendini aklamaya calistigini soylemistim.
O ne der bu ne dusunur,dogru yolda miyim, boyle kiymete biner miyim, adam muhabbeti kestim diye kafasina dank eder mi diye dusunup bir umut işıgi doguyor icine.
Uzgunum ama hayal alemindesin, bu isin geri dönusu yok.. seven adam mahkemeye itiraz ederdi,gelmezdi,temyize giderdi... kendini kandırma kuzum,vazgec bu sevdadan. Bosanmissin bitmis gitmis.
Hayat zor,acın taze anliyorum. Ama uzak dur bunlarin sulalesinden. Gorme,taşın,uzaklas mumkunse.. seni ilgilendirmez artik onlar ve onlarin dusundukleri..
Sizin kendi hayatınız yok mu? Hâlâ ne onun bunun gönlünü görmeye çalışıyorsunuz.Kızlar bu kadar kısa sürede fazlaca konu açtığım için bana kızmayın lütfen.içimde sönmeyen bir ateş var.eski konularımı okuyanlar bilir adam boşanma davası açtı boşandık.
Görüşme sebebim arada çocuk var ya aslında içten içe beni kaybettiği için üzülmesi için görüşüyordum onlarlaAilesiyle görüşme sebebiniz nedir? Eski eşinizden bağımsız olarak çok iyi dost oldunuz, birlikte balığa çıkıp, kahve içmeye gidiyor, ne bileyim gezip tozuyor musunuz? Hani her ilişkiyi bir kalıba sokmaya gerek yok, eski eş ailesiyle görüşülmez diye net bir kanun da olamaz bence ama bu görüşmenin mantıklı sebepleri olmalı. Aranızda böyle bir bağ yoksa, sadece arada hal hatır sormak için uğrama amaçlı gidiyorsanız, gitmeyin.
Yok canım asla görüşmem görüşmem asla.ama bu zamana kadar çok mu hata yaptım diye düşünüyorum.ne bilim.kızlar özür dilerim hepinizden tek tek hiç iyi değilim.oturdum ağlıyorum.ya sadece onun pişman olmasını istiyorum.zor mu bu ladar zor mu onun da içinin yanmasıDiğer konunuz da herkes uzun uzun yazdı ve siz hala görüşsem nasıl olur görüşmesem nasıl olur onların gözünde diyorsunuz![]()
Diğer konunuz da da yazdım, böyle yaparak kendinizi tüketiyorsunuz. Yazık ediyorsunuz gerçekten. Profesyonel destek almanız lazım çünkü biz ne desek yardımcı olamayacağız öyle görünüyor.Yok canım asla görüşmem görüşmem asla.ama bu zamana kadar çok mu hata yaptım diye düşünüyorum.ne bilim.kızlar özür dilerim hepinizden tek tek hiç iyi değilim.oturdum ağlıyorum.ya sadece onun pişman olmasını istiyorum.zor mu bu ladar zor mu onun da içinin yanması
İlk mesajınızda çocuğunuzdan bahsetmemiştiniz sanırım ya da ben kaçırdım. Ama bu hiçbir şeyi değiştirmez. Sonuçta babasının çocuğunuzu alabileceği günler belli değil mi? O aldığında görüyorlardır zaten torunlarını, yeğenlerini. Sizlik bir durum yok ki. Ha çok sevdiğiniz, dost bildiğiniz insanlarsa, görüşmeyince özlüyorsanız, orası sizin bileceğiniz iş tabi.Görüşme sebebim arada çocuk var ya aslında içten içe beni kaybettiği için üzülmesi için görüşüyordum onlarla