Aldatılmadsn şüpheleniyorum bir önceki konumda da var.Ayrıca benimle cinsel olarak ilgisiz olması,Üslup sorunu filan.Hamilrlikten sonra evliliğimiz çok yıprandıEvliliginiz neden bitiyor cok özel değilse?
Bende bunu soracaktımEvliliginiz neden bitiyor cok özel değilse?
Aldatılmadsn şüpheleniyorum bir önceki konumda da var.Ayrıca benimle cinsel olarak ilgisiz olması,Üslup sorunu filan.Hamilrlikten sonra evliliğimiz çok yıprandı
İstesiğiniz yerden ev tutarsınız. Ona neymiş. Çok istiyorsa kendisi size yakın ev tutsun. Yok mecbursun vs ne biçim laflarmış onlar. Olmazsa annenizle falan oturun. Çocuğu göreceği zaman sadece annenizle muhattap olsun. Siz evde yokken annenizle görsün ve gitsin. İstersen fizan da ev tut. Madem iyi bir eş olamadı iyi bir baba olsunMerhaba kızlar,
2 yıllık evliliğimi noktalama aşamasındayım.dört aylık bebeğim var.Eşim boşansak bile bebeği görmeye evine gelirim diyo çünkü anne sütü alıyo benim de olmam gerek diye sanırım,dışarda da hep beraber vakit geçirmemiz gerekir ve zaten tutacağın ev bana yakın olmalı diyor arada çocuk olduğu sürece Görüşmek zorundayız filan.Ben çok kızgınım ona çocukla arasına girmem ama boşandıktan sonra benimle muhatap Olmasını istemiyorum.Çünkü minik yavrum onun vurdumduymazlığı ve bir takım hataları Yüzünden parçalanmış aile çocuğu olacak ben de yarım kalmış Olacağım.Aslında seviyordum kendisini,zaman geçince öfkem geçer de üzülürsem diye korkuyorum.Görmeyim unutayım gitsin istiyorum.Çocuğum için elbetteki Görüşmek iyi olur ama o kadar iradeli olabilecek miyim bilemiyorum.
Siz nasıl yapıyorsunuz boşanmış hanımlar ? Nasıl yapıcam ben
Denemedik.Sevgisi yok bana bunu kimse düzeltmezAz cok hatırlıyorum gibi. Evlilik terapisi denemişmiydiniz? Kesin bitiyor yani.
Lohusalık zor olmayacakken zor hale getirdi,sütün yok çocuk aç cümleleri Ateşli kavgalara sebep oldu mesela.Ama bunlar unutulurdu,esas kırgınlığım aldatıldığıma dair bazı işaretler ve cinsel uzaklığı ilgisizliği.Kim olursa olsun ayrılık olayları bana hep zor gelmiştir bunu bir süreç olarak düşünüp atlatmaya çalışacağımLohusalık ve sonrası zor bir dönem. Özellikle zayıf kişiler için. Bir de zorlaştıran insanlar varsa. Üstelik kocalar zora gelince kadından daha lohusa oluyor
İyi bir kriz yönetimiyle daha iyi olacaktır inşallah. Oturup sakin kafayla bir çözüm düşünün, kimseden beklentiye girmeyin ki hayal kırıklığınız olmasın
Anlattığınız şeyleri birçok lohusa yaşıyor, o yüzden acele etmeyin diyorum. O ilk sene kavgalar, boşanmaya yeltenmeler, isteksizlik, soğukluk, uzaklaşma oluyor.Lohusalık zor olmayacakken zor hale getirdi,sütün yok çocuk aç cümleleri Ateşli kavgalara sebep oldu mesela.Ama bunlar unutulurdu,esas kırgınlığım aldatıldığıma dair bazı işaretler ve cinsel uzaklığı ilgisizliği.Kim olursa olsun ayrılık olayları bana hep zor gelmiştir bunu bir süreç olarak düşünüp atlatmaya çalışacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?