Evet Allah kimseye göstermesin zor bir durum.
Görüldüğü üzere herşey sevgi değil.
Konu sahibi seviyor ama ya eşi? Sevse aldatır mıydı?
Evet durumun içinde değiliz onun acısını hissedemeyiz.
Durumun dışındayız ve onun mantıklı düşünemediğini biliyoruz bu yönde fikir sunuyoruz.
Destek oluyoruz, aldatan adamı seviyorsan affet diye köstek olmuyoruz kısacası.
genelleme yapamam,iliski uzmani da degilim ama etrafimdaki aldatmalari su sekilde gordum..
kadin aldatiyorsa tum hucreleriyle aldatiyor,sadece durtuyle cinsel cekimle filan degil,cidden hissede hissede yapiyor bu zikkimi..
erkek aldatinca homosapien mantigiyla yapiyor bunu,mantik yok ask yok sevgi yok bi cogunda,ki ozellikle su tek gecelik rezilliklerde..dogru mu affedilir bisey mi hayir,tiksinc igrenc bisey..
kadinin dunyasi yikiliyor tabi,cocuk yoksa ne ala kapa butun duyu organlarini yoluna devam et.
ama iste o cocuk..hele ki cocuklar..ustune hamilelik..
bu kadincagiz super kahraman degil,duygu dolu hormonlari halay ceken bi hamile..
otel masrafi hesaplayip.adami sakin eve alma demeler filan icine su serpmeyecek ki.
suan ihtiyaci olan sey sukunet benim kanimca,onu nasil ne sekilde buluyorsa oyle yapmali,3 ay kalmis doguma.
gercekten barisir barismaz onun bilecegi is,ben esimi hala seviyorum diyen biri ne kadar sure bu gelip gitmeleri soguk kanlilikla karsilar ancak Allah bilir.
hakkinda hayirlisi olsun insallah.