• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşandık ama boşanamadık...

Şehir farklı olunca zor

Otele gitsin demişler de ikizleri nasıl götürsün

Esasen hamile olmasanız daha kolay ama bu süreçte böyle idare edin zira çocuklar için de hem baba gitti hem bebek geldi zor olacak

Eski Eşiniz doğum döneminde izin rapor bir şey ayarlasın ki ikizlerle ilgilensin

Ay pes ya tek gecelik ilişkiden ne olacak diyenler var.
Merak ediyorum sizce kadın tek gecelik aldatsa adam ne yapardı?
Kocasından boşanan kadınlar bile sevgili yaptı diye eski eşleri tarafından öldürülüyorlar. Kimse bana ülkenin bu konuda geliştiğini söylemesin.
Tek gece beş gece 1 saat ne farkeder ya başka bedene dokunmuş ondan zevk almış bir mahluk içine sinen devam eder elbet.
Böyle düşünen hemcinsler yüzünden aldatmak bu denli normal karşılanıyor zaten, ayrıca konu sahibi şuurunu bu denli kaybetmemiş ve boşanmış. Barışayım mı demiyor soru bu değil.

konu sahibi seviyorum ama sindiremiyorum diyor,oyuzden insanlar barismak istiyorsan bi sans ver diyor.
su dunyada malesef hersey insan icin,kimin basina ne zaman ne gelecegi belli olmuyor ki,cok zor bi durum gercekten.
insan icinde olmadikca net yorum yapamaz.

Gecen gun ' cok guvendigim kocam beni aldatmis" gibi bi baslik acmistiniz sanirim. Yada ben ancak gecen gun gordum. Simdi birden bosandik demenizi gorunce sasirdim. Cok cabuk ilerlemis.

Peki esin hic itiraz etmedimi? Nasil bu kdr kolay oldu bi bosanma ya?

konu sahibi seviyorum ama sindiremiyorum diyor,oyuzden insanlar barismak istiyorsan bi sans ver diyor.
su dunyada malesef hersey insan icin,kimin basina ne zaman ne gelecegi belli olmuyor ki,cok zor bi durum gercekten.
insan icinde olmadikca net yorum yapamaz.
Evet Allah kimseye göstermesin zor bir durum.
Görüldüğü üzere herşey sevgi değil.
Konu sahibi seviyor ama ya eşi? Sevse aldatır mıydı?
Evet durumun içinde değiliz onun acısını hissedemeyiz.
Durumun dışındayız ve onun mantıklı düşünemediğini biliyoruz bu yönde fikir sunuyoruz.
Destek oluyoruz, aldatan adamı seviyorsan affet diye köstek olmuyoruz kısacası.

Acikcasi 3 evladim varsa gururum mumkunse bir kenarda dursun kimse kusura bakmasin 2.bir sansi hakediyor eger pismansa tabiki..evlenin yeniden..bir sans verin ve bunu acilen yapin o yavru dogmadan düzeninizi yeniden kurun.

Bu arada eski esinin barismak icin cabasi var mi?

Herkese iyi akşamlar. 6 aylık hamileyim ve 3,5 yaşında ikiz oğullarım var. Eşim iş gezisindeyken tek gecelik ilişki yaşadığı için her ne kadar alkollü olduğunu söylese de yalvarsa da bu durum midemi bulandırdığı ve zaten hassas bir dönemimde bana bunları yaşattığı için eninde sonunda ayrılma kararı aldık ve boşandık.Çocukları da alıp anneme yakın eşimden yaklaşık 3 saat uzaklıka bir yere taşındım.

Sorunum şu ki; çocukların düzenini bozmak istemediğim ve onlardan ayrı kalmaya dayanamadığım için eski eşim haftasonları gelip bizde çocukların yanında kalıyor. İlk başlarda mümkün olduğunca o gelince onları yalnız bırakıyordum ama bu durum gittikçe tuhaflaşmaya başladı. Sanki hiç boşanmamışız gibi ama bir yanım da o kadar kızgın ve yorgun ki. Zaten doğuma da 3 ayım kaldı iyice hassasım ve sağlıklı karar verebildiğimi sanmıyorum.

Kızlar ben yapacağım? Kafam o kadar karışık

Cocuklarindan utanmadan boyle halt yiyen bir adama neden kolaylik sagliyorsun ki

Bir daha biraraya gelmek onu affetmek tekrardan önüne aldatmak için fırsat koymaktır bi kere o zincir kırıldıysa devamı da gelir er geç
İradeli olun çıkın annenize gidin o evde kaldıkça evlilik psikolojisi devam edecek
İlişkinizi kesin adamakıllı
Siz aldatsaydınız o şans verir miydi
Hiç sanmıyorum
Neden erkekler hep ikinci şansı hakedermiş

Gecen gun ' cok guvendigim kocam beni aldatmis" gibi bi baslik acmistiniz sanirim. Yada ben ancak gecen gun gordum. Simdi birden bosandik demenizi gorunce sasirdim. Cok cabuk ilerlemis.

Peki esin hic itiraz etmedimi? Nasil bu kdr kolay oldu bi bosanma ya?

O başkasıydı

Bir daha biraraya gelmek onu affetmek tekrardan önüne aldatmak için fırsat koymaktır bi kere o zincir kırıldıysa devamı da gelir er geç
İradeli olun çıkın annenize gidin o evde kaldıkça evlilik psikolojisi devam edecek
Hiç sanmıyorum

Evet Allah kimseye göstermesin zor bir durum.
Görüldüğü üzere herşey sevgi değil.
Konu sahibi seviyor ama ya eşi? Sevse aldatır mıydı?
Evet durumun içinde değiliz onun acısını hissedemeyiz.
Durumun dışındayız ve onun mantıklı düşünemediğini biliyoruz bu yönde fikir sunuyoruz.
Destek oluyoruz, aldatan adamı seviyorsan affet diye köstek olmuyoruz kısacası.

genelleme yapamam,iliski uzmani da degilim ama etrafimdaki aldatmalari su sekilde gordum..
kadin aldatiyorsa tum hucreleriyle aldatiyor,sadece durtuyle cinsel cekimle filan degil,cidden hissede hissede yapiyor bu zikkimi..
erkek aldatinca homosapien mantigiyla yapiyor bunu,mantik yok ask yok sevgi yok bi cogunda,ki ozellikle su tek gecelik rezilliklerde..dogru mu affedilir bisey mi hayir,tiksinc igrenc bisey..
kadinin dunyasi yikiliyor tabi,cocuk yoksa ne ala kapa butun duyu organlarini yoluna devam et.
ama iste o cocuk..hele ki cocuklar..ustune hamilelik..
bu kadincagiz super kahraman degil,duygu dolu hormonlari halay ceken bi hamile..
otel masrafi hesaplayip.adami sakin eve alma demeler filan icine su serpmeyecek ki.
suan ihtiyaci olan sey sukunet benim kanimca,onu nasil ne sekilde buluyorsa oyle yapmali,3 ay kalmis doguma.

gercekten barisir barismaz onun bilecegi is,ben esimi hala seviyorum diyen biri ne kadar sure bu gelip gitmeleri soguk kanlilikla karsilar ancak Allah bilir.
hakkinda hayirlisi olsun insallah.

kadin aldatiyorsa tum hucreleriyle aldatiyor,sadece durtuyle cinsel cekimle filan degil,cidden hissede hissede yapiyor bu zikkimi..
erkek aldatinca homosapien mantigiyla yapiyor bunu,mantik yok ask yok sevgi yok bi cogunda
Genel olarak iğrenç olduğu konusunda hem fikiriz.
Ama şu alıntıladığım kısım resmen bahane inan. Ne demek birşey hissetmiyor? O bedeni arzuluyor dokunuyor vs vs. Aşk hissetmesine gerek yok. Aşık olmadan da cinsellik yaşayan kadınlar var hiç hormonlara bağlamasınlar yani. Uçkuru rahat durmuyorsa karısı var, karısı hamileyse mast yapsın bak aldatmadan da karşılayabilirdi ihtiyacını.

Allah bu erkeklerin köküne kibrit suyu aldatan aldatana
iki saniyelik uçkur zevklerine kadınları perişan ediyorlar
karım hamile yeni evliyiz çocuk var şu bu demiyorlar
yapacağını yapıyorlar
sonra kadınları böyle iki uçlu değnekte bırakıyorlar

Genel olarak iğrenç olduğu konusunda hem fikiriz.
Ama şu alıntıladığım kısım resmen bahane inan. Ne demek birşey hissetmiyor? O bedeni arzuluyor dokunuyor vs vs. Aşk hissetmesine gerek yok. Aşık olmadan da cinsellik yaşayan kadınlar var hiç hormonlara bağlamasınlar yani. Uçkuru rahat durmuyorsa karısı var, karısı hamileyse mast yapsın bak aldatmadan da karşılayabilirdi ihtiyacını.
Hayır bir de hamilelikte de kesmemiştik biz her şey yolunda gidiyordu. O lanet olası iş gezisinde olan oldu :KK43:

Olan olmus cok kotu olmus ama, siz sanki pismansiniz? Gercekten onun sarhos olduguna tek gecelik olduguna ve coook pisman olduguna inaniyorsaniz birkere daha deneyebilirsiniz.

Hiç sanmıyorum

Kadın aldatsa adı o..u k.şar olurdu çocuklarının yüzünü de göremezdi. Erkek aldatınca ama yazık bir şans daha ver

Back
X