• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşandik ama

NightStalker

E♡
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
4.659
3.970
133
32
Imza atmaya gitmedik fakat dosya durumu karara çıkmış yazıyor. Davamiz goruldu. Pazartesi gunu imzaya gitmemiz gerekiyordu. Şimdi sonuç ne olucak ? Nezaman belli olur ? Ben çok istekli değilim evliliğin devam etmesinde yani ama ne olcagini bilmiyorum. Eğer boşanma gerceklesmemisse tekrar bunun uzerine nasil gidebilirim tekrarmi dava açmak gerekiyor ? Başına gelen var mı bilgilendirse

Devam etmesini istemiyorsanız nedene imzaya gitmediniz?
Kaç defa konu açtınız buraya, o kadar şey yazıldı, gidip imza atıp temiz temiz bitirecektiniz, sonra şimdi nasıl olacak diye bir derdiniz olmayacaktı.

Devam etmesini istemiyorsanız nedene imzaya gitmediniz?
Kaç defa konu açtınız buraya, o kadar şey yazıldı, gidip imza atıp temiz temiz bitirecektiniz, sonra şimdi nasıl olacak diye bir derdiniz olmayacaktı.
Ya açıkçası gittim fakat kimliğimi unutmuştum ve uzak yol olduğu için bi daha git gel yapamadım. Eşim deseniz zaten ulqsilamiyodu gittigimde adrese yollayalım gibi bi durum oldu ne adresini biliyorum ne bişey tek başıma yapamadim

Ya açıkçası gittim fakat kimliğimi unutmuştum ve uzak yol olduğu için bi daha git gel yapamadım. Eşim deseniz zaten ulqsilamiyodu gittigimde adrese yollayalım gibi bi durum oldu ne adresini biliyorum ne bişey tek başıma yapamadim
Boyle bir konuda kimliğinizi unutmaniza inanamiyorum gerçekten. Yaptiginiz sorumsuzluk. Baska bir sey degil.

Mernise kayıtlı adresi yok mu
Oraya tebligat gitmiyor mu

Kimlige gerek yok ki gidip atiyosun imzayi ben bilmiyodum davadan sonra imza atildigini oyle direk cikmistik benim cakal eski es biliyomus ama bilerek soylememis orda yonlendirende olmamisti neyse 8 ay sonra atmistik imzalari aradan 2 yil gecmis pasam evlnmis bosanmis bidaha simdi niye attin imzayi diye agliyo 😂

Bosanacak insan 50 kere kontrol ederdi. Kaz kez konu acmissiniz kac insan çene patlamis size. Yazik gercekten.
Ama gerçekten sorduğu soru bu değil insanları eleştirmeyi bu kadar had görmeyin kendinizde

Kimlige gerek yok ki gidip atiyosun imzayi ben bilmiyodum davadan sonra imza atildigini oyle direk cikmistik benim cakal eski es biliyomus ama bilerek soylememis orda yonlendirende olmamisti neyse 8 ay sonra atmistik imzalari aradan 2 yil gecmis pasam evlnmis bosanmis bidaha simdi niye attin imzayi diye agliyo 😂
Boşta kalmış.

Imza atmaya gitmedik fakat dosya durumu karara çıkmış yazıyor. Davamiz goruldu. Pazartesi gunu imzaya gitmemiz gerekiyordu. Şimdi sonuç ne olucak ? Nezaman belli olur ? Ben çok istekli değilim evliliğin devam etmesinde yani ama ne olcagini bilmiyorum. Eğer boşanma gerceklesmemisse tekrar bunun uzerine nasil gidebilirim tekrarmi dava açmak gerekiyor ? Başına gelen var mı bilgilendirse
Eski eş imza attı mı?

Burada bilgi var, okuyun.

Çok enteresan evlenmeyi boşanmayı bilip yanına kimliği almamak. Çocuk musunuz?
Bir şeyleri tek başına halledemeyecek kapasitede misiniz? Ağzınız diliniz mi yok soramadınız mı?

Bahanelerin arkasına sığınmayın

Siz anladınız mı birşey? Boşanma kararı çıkmış da tebliğ mi edilememiş? Tebliğ edilemezse karar kesinleşmez diye biliyorum.

Yalnis bilmiyorsam bosanma karari ciktiktan sonra tekrar gidilip evraklar imzalanmasi gerek. Aksi takdirde kararar isleme girmiyor. (Yurtdisindayim onun icin yasal terimleri bilmiyorum tam)

Back
X