- 11 Ağustos 2021
- 333
- 479
- 33
- Konu Sahibi biedanur98
Canım eski konularını biliyorum. Duygusal davranma. Çektiklerini düşün. Yeni bir hayat seni bekliyor artık.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım eski konularını biliyorum. Duygusal davranma. Çektiklerini düşün. Yeni bir hayat seni bekliyor artık.
Seviyorum diyerekten aklımı karıştırmak istiyor ya da egosunu tatmin etmek istiyor benim gibi saf birini bulamayacak biliyor bunu birde işte kendini unutturmak istemiyor ama başaracam bitti mutlu olmam gerekiyor ama içim buruk hâlbuki ordaki işkenceden kurtuldum ama bir an geliyor işte mutlu olduğumuz günlerde oldu o günler aklıma geliyor içim acıyor fakat köprüyü geçene kadar herşey bir şans verdim beterini yaşattı onun düzeleceğine bile inanamadım çünkü kendi ağzıyla dedi ben böyleyim değişmem kendini bilerek düzeltmiyor. Ama benim içim bir yandan rahat çünkü çok adım attım barışalım diye yuvamı yıkmayalım dedim hep sert tavırla cevap verdi. Benim ona yalvarmami istedi onu da ben yapamadım bu yüzden sonuç olarak boşandık. Tâbiki şuan pişman hemde deli gibi ama işte kaybetti beni benim iyi niyetimi suistimal etti yeter artık mutlu olayım bu kadar şeyi hak etmedim ben. Hep iyi niyetimden kaybettim. İnşallah ilerde güzel mutlu bir hayatım olur. Tabiki ilerde yine yuvam olsun çocuklarım olsun çok istiyorum ama inşallah iyi insan çıkar karşıma ama birkaç sene kafa dinleyip kendime zaman harcamak istiyorum. İşe gireceğim yakında arkadaşlarım ile bir şekilde kendimi toplamaya çalıyorumCanım eski konularını biliyorum. Duygusal davranma. Çektiklerini düşün. Yeni bir hayat seni bekliyor artık.
Kesinlikle aklını karıştırmaya çalışıyor. Dik dur karşısında, iradeli ol. Daha çok gençsin pırıl pırıl bir hayat var önünde. Zaten ailen de, sende yeterince üzüldünüz. Seni sevseydi bu kadar eziyet yapmazdı sana, yada ailesinin seni ezmesine izin vermezdi. Bende boşandım yıllar önce. Hiç arkama bakmadım. Sevindim öyle bir pislikten kurtulduğum için, yıllar sonra 2. evliliğimi yaptım. Şimdi mutluyum çok şükür. Sakın onlara yenilme. Artık onlarla muatap da olma. Neden konuşacaksınki yok görüntülü ara. yok bilmem ne. Bunlar boş işler. Yeni hayatında çok mutlu ol.Seviyorum diyerekten aklımı karıştırmak istiyor ya da egosunu tatmin etmek istiyor benim gibi saf birini bulamayacak biliyor bunu birde işte kendini unutturmak istemiyor ama başaracam bitti mutlu olmam gerekiyor ama içim buruk hâlbuki ordaki işkenceden kurtuldum ama bir an geliyor işte mutlu olduğumuz günlerde oldu o günler aklıma geliyor içim acıyor fakat köprüyü geçene kadar herşey bir şans verdim beterini yaşattı onun düzeleceğine bile inanamadım çünkü kendi ağzıyla dedi ben böyleyim değişmem kendini bilerek düzeltmiyor. Ama benim içim bir yandan rahat çünkü çok adım attım barışalım diye yuvamı yıkmayalım dedim hep sert tavırla cevap verdi. Benim ona yalvarmami istedi onu da ben yapamadım bu yüzden sonuç olarak boşandık. Tâbiki şuan pişman hemde deli gibi ama işte kaybetti beni benim iyi niyetimi suistimal etti yeter artık mutlu olayım bu kadar şeyi hak etmedim ben. Hep iyi niyetimden kaybettim. İnşallah ilerde güzel mutlu bir hayatım olur. Tabiki ilerde yine yuvam olsun çocuklarım olsun çok istiyorum ama inşallah iyi insan çıkar karşıma ama birkaç sene kafa dinleyip kendime zaman harcamak istiyorum. İşe gireceğim yakında arkadaşlarım ile bir şekilde kendimi toplamaya çalıyorum
İnşallah kötü biri evet iyi niyetimi hep kötü kullandı. Ben naptım ona diyorum sürekli kendime neden bunları yaşattı. Hala atlatamıyorum çok zor geliyor şuan elimden geleni yapıyorum. O ise bana bu şekilde işkence yaptı. Yani duruşmaya kadar hiç muhatap olmadım onunla yazdı mesaj kısa cevap verdim soğuk bir şekilde. Dik durdum ve hiç yüz vermedim. Duruşma günü bildiğin melek gibi davrandı. Yok çok iyisin yok seni çok seviyorum. İşte mutlu ol ilerde ama mesajlaşalım konuşalım görüntülü ararım sesini de duyarım düşman değiliz görüşelim yanına gelirim kafede buluşuruz görürüm seni felan bu bildiğin yarama tuz bastı. Allah kurtardı diye mutluluktan uçmam lazım ama sürekli ağlıyorum kötüyüm nedense bilmiyorum yoruldumKesinlikle aklını karıştırmaya çalışıyor. Dik dur karşısında, iradeli ol. Daha çok gençsin pırıl pırıl bir hayat var önünde. Zaten ailen de, sende yeterince üzüldünüz. Seni sevseydi bu kadar eziyet yapmazdı sana, yada ailesinin seni ezmesine izin vermezdi. Bende boşandım yıllar önce. Hiç arkama bakmadım. Sevindim öyle bir pislikten kurtulduğum için, yıllar sonra 2. evliliğimi yaptım. Şimdi mutluyum çok şükür. Sakın onlara yenilme. Artık onlarla muatap da olma. Neden konuşacaksınki yok görüntülü ara. yok bilmem ne. Bunlar boş işler. Yeni hayatında çok mutlu ol.
Canım seni çok iyi anlıyorum. Lütfen üzme kendini. Artık onu ve yaşadıkları unut. Önündeki Yeni hayata odaklan. Güçlü ol. Onunla hiç bir şekilde irtibat kurma. Böyle yaparak bu süreci atlatamazsinİnşallah kötü biri evet iyi niyetimi hep kötü kullandı. Ben naptım ona diyorum sürekli kendime neden bunları yaşattı. Hala atlatamıyorum çok zor geliyor şuan elimden geleni yapıyorum. O ise bana bu şekilde işkence yaptı. Yani duruşmaya kadar hiç muhatap olmadım onunla yazdı mesaj kısa cevap verdim soğuk bir şekilde. Dik durdum ve hiç yüz vermedim. Duruşma günü bildiğin melek gibi davrandı. Yok çok iyisin yok seni çok seviyorum. İşte mutlu ol ilerde ama mesajlaşalım konuşalım görüntülü ararım sesini de duyarım düşman değiliz görüşelim yanına gelirim kafede buluşuruz görürüm seni felan bu bildiğin yarama tuz bastı. Allah kurtardı diye mutluluktan uçmam lazım ama sürekli ağlıyorum kötüyüm nedense bilmiyorum yoruldum
Arada gelir görüşürüz demek en kötü ihtimalle size gelecek hani çok zorda kalirsa.Boşandıktan dün anlaşmalı şekilde bir konu açmış herşeyi anlattım yorumlardan sonra kararım daha netti. Ama duruşmadan sonra çok sıcak davrandı böyle olmasaydık üzüldüğünü söyledi. İşte bundan sonra mutlu ol iyi biri çıksın karşına ağlar gibi oldu sonra sevdiğini söyledi. Birde arada gelirim görüşürüz dedi. Arada görüntülü konuşalım dedi . Peki bu kadar önemli isem seviyordu neden boşanmayalım demedi onu anlamıyorum. Ama devam etsek ailesi beni köle olarak görüyor bu birşey yapar savunur mu hiç bilmiyorum yanında iken yapmadı ailesini üstün tuttu. Ama sanki şuan daha farklı gibi bir an gel git oluyor karara itiraz etmek geliyor içimden ama bunu nasıl aşacam![]()
Ben değil ama o sürekli mesaj atıyor ben bütün fotoğraflarımızı silmiştim durduk yere bana atıyor sürekli bahane buluyor ama daha muhatap olmayacam canımı sıkmaktan başka birşey yapmıyor inşallah atlatacam. Yeni olduğu için biraz odaklanmaya çalışıyorum. İşe başlayınca zaten tamamen unuturum inşallah herşey bundan sonra çok güzel olacakCanım seni çok iyi anlıyorum. Lütfen üzme kendini. Artık onu ve yaşadıkları unut. Önündeki Yeni hayata odaklan. Güçlü ol. Onunla hiç bir şekilde irtibat kurma. Böyle yaparak bu süreci atlatamazsin
kadını elinin altında tutacak, sevgililerinden ayrılınca eski karısının omzunda ağlayıp sevgi ,ilgi,cinsellik ihtiyaçlarını giderecek."Arada gelirim görüşürüz" derken? Boşanmışsınız arada çocuk yoksa ne görüşmesi? Kölelikten kurtulmuşsunuz
Engelleyin geçin. Çocuk yok nasılsa.Ben değil ama o sürekli mesaj atıyor ben bütün fotoğraflarımızı silmiştim durduk yere bana atıyor sürekli bahane buluyor ama daha muhatap olmayacam canımı sıkmaktan başka birşey yapmıyor inşallah atlatacam. Yeni olduğu için biraz odaklanmaya çalışıyorum. İşe başlayınca zaten tamamen unuturum inşallah herşey bundan sonra çok güzel olacak
Zaten hastayım şuan ama bilerek yapıyor itiraz edeyim diye kendi edemez çünkü ayağına bekliyor egosu tatmin olacak. Boşandık hala bana yazıyor seviyorum evli iken ki fotoğrafları nikah fotolarını atıyor. Sürekli hatırlatıyor kendini sanırım böyle giderse engelleyecem. Bilerek yaptığı kesin çok seviyorsa benim kadar çabalar idi. Ama yok hep ayağına geleyim istedi. Hep ayağına bekledi. Hem o hem ailesi beni ayağına bekledi. Bende dik durup davayı açtım. Kendisi şok oldu belkide gururuna yediremedi böyle acısını çıkarmak istiyor. Ama başaramayacak bitti Allah korudu ama ben bunu anlamak yerine üzülüyorum ama geçecek inşallahSiz evlilik yaşamamışsınızki zaten. İsabet olmuş bu ayrılık.
İtiraz süresi dolana kadar bir odaya falan kilitlesin aileniz aman bir hata yapmayın yahu.
Geçecek elbette. Bir süre kendinizi dinler işe güce odaklanır sonra isterseniz yine evlenirsiniz ohoo. Çocuk falan da yok, bırakın engelleyin numara değiştirin koparın bağları.Zaten hastayım şuan ama bilerek yapıyor itiraz edeyim diye kendi edemez çünkü ayağına bekliyor egosu tatmin olacak. Boşandık hala bana yazıyor seviyorum evli iken ki fotoğrafları nikah fotolarını atıyor. Sürekli hatırlatıyor kendini sanırım böyle giderse engelleyecem. Bilerek yaptığı kesin çok seviyorsa benim kadar çabalar idi. Ama yok hep ayağına geleyim istedi. Hep ayağına bekledi. Hem o hem ailesi beni ayağına bekledi. Bende dik durup davayı açtım. Kendisi şok oldu belkide gururuna yediremedi böyle acısını çıkarmak istiyor. Ama başaramayacak bitti Allah korudu ama ben bunu anlamak yerine üzülüyorum ama geçecek inşallah
Engelleyecem en güzeli ben ısrarla boşanmak istedim çekişmeli olursa uzar dedim nafaka alırım uzatırsan davayı dedim. O yüzden mecbur kabul etti boşanmayı. Çünkü ben çok adım attım barışalım dedim çok çabaladım o zaman niye geri çevirdi hep. O zaman deseydi neyse de ama yine de İyiki barışmadık diyorum bazen çünkü ailesi yine beni ezecekti yine aşağılayarak muamele edecekti hepsi. Kurtuldum ya evliliği doğru düzgün yaşayamadım kendi evimde rahat rahat oturamadım sürekli ailesi evine çağırdı anlattım zaten hergün hergün sabahtan akşama kadar annesinin yengesinin işini gücünü yaptım oturmadım akşama kadar ama yine kötüyüm yaranamadım. O günleri de hatırlayınca İyiki kurtuldum diyorum. Dövmeye kalktı abisi bu eski eşim artık eski çünkü o bile bir iki kez ufakta olsa şiddet uyguladı. Belkide gitseydim barışsaydım ölüm haberim gelecekti birgün aileme. Çünkü çok kavgacı belalı ailesi bilmiyorum yaparlarda hiç belli olmaz. Zaten kadın cinayetleri o kadar arttı ki. Gerçekten zor zamanda yaşıyoruz. Kendini yetiştirmemiş cahil erkeklerin elinde hayatı kararan çok kadın var maalesefGeçecek elbette. Bir süre kendinizi dinler işe güce odaklanır sonra isterseniz yine evlenirsiniz ohoo. Çocuk falan da yok, bırakın engelleyin numara değiştirin koparın bağları.
Aklı nerdeymiş bunca zaman. Çok saçma size hala fotoğraf atıyor olması. Ergen aşkı mı bu, boşanmışsınız.
Bundan sonrası için mutluluklar.
Engelle canım. Hiç muhatap olmaZaten hastayım şuan ama bilerek yapıyor itiraz edeyim diye kendi edemez çünkü ayağına bekliyor egosu tatmin olacak. Boşandık hala bana yazıyor seviyorum evli iken ki fotoğrafları nikah fotolarını atıyor. Sürekli hatırlatıyor kendini sanırım böyle giderse engelleyecem. Bilerek yaptığı kesin çok seviyorsa benim kadar çabalar idi. Ama yok hep ayağına geleyim istedi. Hep ayağına bekledi. Hem o hem ailesi beni ayağına bekledi. Bende dik durup davayı açtım. Kendisi şok oldu belkide gururuna yediremedi böyle acısını çıkarmak istiyor. Ama başaramayacak bitti Allah korudu ama ben bunu anlamak yerine üzülüyorum ama geçecek inşallah