Uzun bir ayriligin sonunda nihayet bosandik..tum yasattiklarina ragmen yinede yuregim buruk..sanki artik daha yalnizim daha guclu daha cesur olmak zorunda hissediyorum kendimi..
Ne zaman atlatirim ne zaman hayatim normale doner
Bunu yaptığınıza sevindim çünkü inanılmaz takıntı icindeydiniz... İnşallah hayat bundan sonra sizin için daha güzel olur... İnsan herşeye "zamanla" alışıyor, kendinize biraz zaman tanıyıp sabır edeceksiniz... Mutlu Kalın...
Sirtindaki yukten kurtulunca insan once bir bocalar,neye ugradigini sasirir,sende simdi bu bocalama donemindesin;kendine biraz zaman tani bak goreceksin o yukten kurtulmanin verdigi rahatlamayi zaman gectikce hissedeceksin...bundan sonraki hayatin simdiden hayirli olsun...
Zaman her şeyin ilacı klişe bi laf belki ama öyle...zamanla alışkanlik kazanilir çünkü şu an yeni bi döneme girdin bi alışkanliklardan sıyrılip yeni alışkanliklarin olacak bu da zamanla olacak...bence bu süreci yalniz değil de arkadaşlarinla takilarak atlatmaya çaliş..
Nerdesin şimdi ailenin yanında mı? Çocukların yanında mı? Canım önc eçocuklarının yaşı kaç? Süreç sen güçlü olduğun sürece geçer ama kendine acımayı bırak ve önüne bak.
Yeni hayata yeni planlar kurarak başla. Ben boşandığımda sıfırdan başlamıl gibi hissettim, ki öyle de oldu. Şimdi yeni hayatımda çok mutluyum. Daha da güzel olacak inşallah. Sakın geçmişe saplanmayın...