boşandık...!

zeysannn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2010
119
0
96
İstanbul
Beni hatırlayanınız var mı bilmiyorum... eşimden ayrılmıştım 4 aylık hamileyken. bu ayın 18inde resmen boşandık. karmakarışığım...:26:

öncelikle hayirli olsun canim. BUnu yazdigim icin kizma lütfen. Eger esin bu yuva icin bisey yapmadiysa ve siz bosandiysaniz, bil ki bu senin icin hayirli bir olay.
Duygularini paylasmak ister misin? Bende bosanma arifesindeyim.

kızım doğdu hatta perşembe günü 1 yaşına giriyor.
duygularımı paylaşayım diyorum ama ne hissettiğimi bilmiyorum ki. arada çıkarıp nikah yüzüğümü takıyorum, ailem görmeden. hala bütün gün onu düşündüğümü farkediyorum.
biz boşandık, sonra eve geldim bi baktım bizde. kızımı görmeye gelmiş. çok iyi davranıyor. sanki biz hiç boşanmamışız aramızda hiç bir sorun yokmuş gibi şakalaşmaya çalışıyor. eskilerden konu açıyor. bilmiyorum, çok dengesiz.
hayırlısı buymuş bundan eminim...

öncelikle hayirli olsun canim. BUnu yazdigim icin kizma lütfen. Eger esin bu yuva icin bisey yapmadiysa ve siz bosandiysaniz, bil ki bu senin icin hayirli bir olay.
Duygularini paylasmak ister misin? Bende bosanma arifesindeyim.

geçmiş olsun mu diyeyim ne diyeyim bilmiyorum ama, siz neden boşanıyorsunuz?

nice güzel yaşlara, yarının ne getireceği belli olmaz ama; bir musibet bin nasihatten daha iyidir, bu bir son olmadığı gibi, onunla yeni bir başlangıç olmayacağı anlamına gelmiyor, rabbim neylerse güzel eyler

ben sanmıyorum bu saatten sonra olacağını, aslında olmasını da istemiyorum. derenin altından çok sular aktı. kırgınlıklar, söylenmiş sözler, kırılan kalpler saygıyı aldı götürdü. bizden birşey olmaz artık. sadece üzülüyorum, kabullenmeye çalışıyorum...

Hayırlı olsun canım, benim de 1 yaşında kızım var. :) Şimdi sen herşeyi silip yeni bi sayfa açmalısın ve kızınla çok mutlu olmalısın. Herşeyde bi hayır vardır. Neden boşandınız peki ?

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah...
Umarım bundan sonra mutlu olursunuz.
Önceki yazdıklarınızı biliyorum iyi bir eş olamamış ama umarım iyi bir baba olur...

kaynana rahat durmadı canım. eşimde (eski eşimde) sağolsun beni hiç korumadı, sahip çıkmadı. bizim bi sorunumuz yoktu aslında onun ailesine söz geçirememesi dışında, ama zaten bu da herşeye yetti

Ya ben cok üzülüyorum bu durumlara Allah yardimciniz olsun. Bencede hayirli olsun eger seni istese vede sevseydi yuvasini dagitmazdi. Bir de gelip eskilerden aciyor saka yapiyormus, suratina bile bakma görsün gitsin kizini, hatta gösterme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…