Boşandık ...

witch hunt

1gunluk SucukluKuruFasulye
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mart 2010
10.523
29.495
Merhaba ,konuyu merak edenleriniz vardır biliyorum ,yıllar süren kangren hali 22 gün önce bitti ..Yaralı kısım kesildi ,şimdilik farklı bir yerde olduğum için çok koymadı ancak zaman ne gösterir bilemiyorum ..
Hayat çok enteresan ,bir yastığa baş koymak için verdiğin sözler,feragat ettiğin her şey yerle bir olup eski önemini arzetmiyor ..Çok fazla duygusallığa yer yok hayatımda ,bana göre zaten yıllar önce bitmesi gereken bir şeydi ..Ben uzatmaları oynadım ,iyi mi oldu hayır ..Ama kadın değil miyiz işte belki kurtulur,biraz daha sabret ,ikinci yüzü görme diye diye yetiştirilmedik mi ?
Elalem ne derlerle sindirilmedik mi ? Şimdilik mottom elalem kendi ....baksın,kendi yediği haltlara,kendi mutsuz hayatlarına baksın ..Ben yeterince bedel ödedim ..Kızlar burada 5 yıldır üyeyim bir çoğunuzla sanki normal hayatta arkadaşmışım gibi geliyor..Hepinize destekleriniz için teşekkür ederim ,sizden önemli bir şey yok bu hayatta ,kendinizin değerini bilin ...

Merhaba ,konuyu merak edenleriniz vardır biliyorum ,yıllar süren kangren hali 22 gün önce bitti ..Yaralı kısım kesildi ,şimdilik farklı bir yerde olduğum için çok koymadı ancak zaman ne gösterir bilemiyorum ..
Hayat çok enteresan ,bir yastığa baş koymak için verdiğin sözler,feragat ettiğin her şey yerle bir olup eski önemini arzetmiyor ..Çok fazla duygusallığa yer yok hayatımda ,bana göre zaten yıllar önce bitmesi gereken bir şeydi ..Ben uzatmaları oynadım ,iyi mi oldu hayır ..Ama kadın değil miyiz işte belki kurtulur,biraz daha sabret ,ikinci yüzü görme diye diye yetiştirilmedik mi ?
Elalem ne derlerle sindirilmedik mi ? Şimdilik mottom elalem kendi ....baksın,kendi yediği haltlara,kendi mutsuz hayatlarına baksın ..Ben yeterince bedel ödedim ..Kızlar burada 5 yıldır üyeyim bir çoğunuzla sanki normal hayatta arkadaşmışım gibi geliyor..Hepinize destekleriniz için teşekkür ederim ,sizden önemli bir şey yok bu hayatta ,kendinizin değerini bilin ...
Hangi ara boşandınız gökce?

Rabbim yolunu acık etsin ama soka girdim ben

Böyle bir durumda ne denir pek bilemem ama geçmiş olsun. Bundan sonraki hayatınız umarım dilediğiniz gibi olur.

Aldatılma filan mı oldu? Az çok hatırlıyorum sizi,hakkınızda hayırlısı olsun.

artık tertemiz yeni bir sayfa var önünde..herşey bizim için hayatta...mutlu olmak için bahaneler çok var..onlarla doldur sayfanı..

Ne denir bilemem ama şu an en anlamlı kelime sanırım 'hayırlısı'.
Bundan sonraki hayatında inşallah çok daha mutlu olursun...

hakkında hayırlısı olsun, kafandaki acaba mı hesaplaşmaların bitti, geriye hiç bakma.

bende belki düzelir diye 5 yıl beklemiştim. şükür ki bitti gitti. ama benim en büyük korkum karşıma çıkması. çünkü eski eşim alkol ve uyuşturucu kullanıcısı. ve bir gün haberlere konu olmaktan çok korkuyorum. umarım bundan sonraki hayatınız, hayatım huzur içinde geçer. hakkınızda hayırlısı olsun...

bende belki düzelir diye 5 yıl beklemiştim. şükür ki bitti gitti. ama benim en büyük korkum karşıma çıkması. çünkü eski eşim alkol ve uyuşturucu kullanıcısı. ve bir gün haberlere konu olmaktan çok korkuyorum. umarım bundan sonraki hayatınız, hayatım huzur içinde geçer. hakkınızda hayırlısı olsun...

ooooo sizinki tam bela benim ki yeni nesil pinokyoydu ama ben onun gebetto babası falan değildim ...

hakkında hayırlısı olsun arkadaşım..
yepyeni güzel ve mutlu bi hayatının olmasını dilerim.
bazen vazgeçmek bize en iyi gelen şey.

Mutluluklar diliyorum.

Biraz zaman geçince kendine soruyor insan. Neden daha önce vermedim bu kararı diye.
Ama meyvelerin olgunlaşması gibi sanırım bu kararın da olgunlaşması gerekiyor.

İlk başları biraz sıkıntılı oluyor ama geçiyor. Ben de boşanmış (2 çocukla) bir kadın olarak şu an mutlu olduğum kadar evliliğimde mutlu olmadığımı görüyorum.

Çünkü biz değerliyiz. İnsan gibi yaşamayı hak ediyoruz.

Geçmiş olsun yazdıklarından güçlü olduğunu hissettim hayatın öncesinden çok daha güzel geçer umarım mottonu sevdim :)

X