- 23 Nisan 2012
- 214
- 47
- 323
Tam 2 yillik evlilik sorunlu dönemler hamileligim de duzeltmedi bizi.. Benim cenem coktu ona gore saygisizdim.. O da hic sahiplenmedi beni en ufak seyi gunlerce uzatir hep suratsiz.. Bu evlilikler kadin cekince susunca mi sürüyo.. Hep alttan alan kadin olmak zorunda mi.. 1 yasindaydi oglum ayrildim simdi de bosandim cekismeliden anlasmaliya cevirdim k.valide gorumce bosaltmislar her seyimi evimin esyalarini satmislar kiyafetlerimi bile vermediler.. Babami kaybettim oglumu almaya calisiyodu ugrasamadim oglum yanimda olsun yeter dedim.. Yaptiklari yanlarina kaldı ama rabbim tez zamanda alsin öcümü.. Yaa cok mu erken oldu millet cekiyo cekiyo geciniyo ama simdi ikinci evlilik nasıl olur cocuk var acaba esimin huyuna gitsem duzelir miydik falan gibi seyler geliyo aklima. Ama olamadik iste acaba her evlilikte mi boyle denemeli miydik .. Ya bu gibi surecler bosanan eslerde oluyo mu ki? Yasayan var mi? Ben bu adami geri kazanmaya calissam mi gerci kurtulmak da iyi oldu
fena ikileme girdim hala demek ki dusunuyorum ve bu duruma da sinir oluyorum. Barisalim diyemiyorum malum gurur.. Karsi tarafta demiyo hos.. Bi boşlukta gibiyim su an bu dogal mı zaman mi ilaci onun pisman olmasi icin napsam