• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bosandiktan sonra acaba iyilesir miydik erken mi karar verdim ikilemi sizde de oldu mu

umay86

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2012
214
47
323
Tam 2 yillik evlilik sorunlu dönemler hamileligim de duzeltmedi bizi.. Benim cenem coktu ona gore saygisizdim.. O da hic sahiplenmedi beni en ufak seyi gunlerce uzatir hep suratsiz.. Bu evlilikler kadin cekince susunca mi sürüyo.. Hep alttan alan kadin olmak zorunda mi.. 1 yasindaydi oglum ayrildim simdi de bosandim cekismeliden anlasmaliya cevirdim k.valide gorumce bosaltmislar her seyimi evimin esyalarini satmislar kiyafetlerimi bile vermediler.. Babami kaybettim oglumu almaya calisiyodu ugrasamadim oglum yanimda olsun yeter dedim.. Yaptiklari yanlarina kaldı ama rabbim tez zamanda alsin öcümü.. Yaa cok mu erken oldu millet cekiyo cekiyo geciniyo ama simdi ikinci evlilik nasıl olur cocuk var acaba esimin huyuna gitsem duzelir miydik falan gibi seyler geliyo aklima. Ama olamadik iste acaba her evlilikte mi boyle denemeli miydik .. Ya bu gibi surecler bosanan eslerde oluyo mu ki? Yasayan var mi? Ben bu adami geri kazanmaya calissam mi gerci kurtulmak da iyi oldu :( fena ikileme girdim hala demek ki dusunuyorum ve bu duruma da sinir oluyorum. Barisalim diyemiyorum malum gurur.. Karsi tarafta demiyo hos.. Bi boşlukta gibiyim su an bu dogal mı zaman mi ilaci onun pisman olmasi icin napsam

Cevabı vermişsin,evet zaman.
Zamanla tekrar tekrar şükredeceksin bittiğine.
Çekip çekip evliliğe devam edenlere özendiğini düşünmek bile istemiyorum.
Kendine saygın varmış ki bitmiş,tebrik ederim.
Biraz sabır.
Hakkında hayırlısı

Biraz bekleyin neticede onun da cocugu gormwk isteyecek ozlem duyacaktir. O zaman duruma bakarsiniz. Ama ilk soyleyen siz olmayin tekrar barisma olursa surekli koz olarak kullanabilir.

bu durum cok normal canım bir süre boşlukta hissedeceksin ve hep kendını sorgulayacaksın acaba şöyle olsaydı olurmuydu diye vs vs kendini boş yere üzme sarıl evladına yoluna bak kim bilir belki yakında çoook güzel mutluluklar seni bulur hiç üzülme Rabbim herşeyın hayırlısını versin cnm iyi geceler....

bu durum cok normal canım bir süre boşlukta hissedeceksin ve hep kendını sorgulayacaksın acaba şöyle olsaydı olurmuydu diye vs vs kendini boş yere üzme sarıl evladına yoluna bak kim bilir belki yakında çoook güzel mutluluklar seni bulur hiç üzülme Rabbim herşeyın hayırlısını versin cnm iyi geceler....
Amin cok tesekkur ederim. Belki karsi tarafta da oluyodur bu tarz dusunceler bilmiyorum. Zaman umarim oglumla bana guzellikler iyilikler getirsin. Cok sagol yorumun icin :)

Biraz bekleyin neticede onun da cocugu gormwk isteyecek ozlem duyacaktir. O zaman duruma bakarsiniz. Ama ilk soyleyen siz olmayin tekrar barisma olursa surekli koz olarak kullanabilir.
Cocuk olunca hep iletisim icinde olucaz mecburen artik rabbim kalbine merhamet versin onun egilmez burnu bi düşsün.. Ben bi kere ima etmistim cook once bi daha soylemem

Amin cok tesekkur ederim. Belki karsi tarafta da oluyodur bu tarz dusunceler bilmiyorum. Zaman umarim oglumla bana guzellikler iyilikler getirsin. Cok sagol yorumun icin :)

bence sen karşı tarafın ne düşüneceğini de düşünme :( kendini yaralama artık olan olmuş ... bir insan yaşadığı acıyı unutmaz onunla yaşamaya alışır bunu unutma canım :*

Cevabı vermişsin,evet zaman.
Zamanla tekrar tekrar şükredeceksin bittiğine.
Çekip çekip evliliğe devam edenlere özendiğini düşünmek bile istemiyorum.
Kendine saygın varmış ki bitmiş,tebrik ederim.
Biraz sabır.
Hakkında hayırlısı
Cok haklisiniz aslinda sabır dediginiz gibi.. Denedik zira ama olmadı belki cocuk da olunca ben yeni yilda da hep aile resimleri gormekten malum.. Ve babami da kaybedince duygularim birbirine girdi :(

Tam 2 yillik evlilik sorunlu dönemler hamileligim de duzeltmedi bizi.. Benim cenem coktu ona gore saygisizdim.. O da hic sahiplenmedi beni en ufak seyi gunlerce uzatir hep suratsiz.. Bu evlilikler kadin cekince susunca mi sürüyo.. Hep alttan alan kadin olmak zorunda mi.. 1 yasindaydi oglum ayrildim simdi de bosandim cekismeliden anlasmaliya cevirdim k.valide gorumce bosaltmislar her seyimi evimin esyalarini satmislar kiyafetlerimi bile vermediler.. Babami kaybettim oglumu almaya calisiyodu ugrasamadim oglum yanimda olsun yeter dedim.. Yaptiklari yanlarina kaldı ama rabbim tez zamanda alsin öcümü.. Yaa cok mu erken oldu millet cekiyo cekiyo geciniyo ama simdi ikinci evlilik nasıl olur cocuk var acaba esimin huyuna gitsem duzelir miydik falan gibi seyler geliyo aklima. Ama olamadik iste acaba her evlilikte mi boyle denemeli miydik .. Ya bu gibi surecler bosanan eslerde oluyo mu ki? Yasayan var mi? Ben bu adami geri kazanmaya calissam mi gerci kurtulmak da iyi oldu :KK43: fena ikileme girdim hala demek ki dusunuyorum ve bu duruma da sinir oluyorum. Barisalim diyemiyorum malum gurur.. Karsi tarafta demiyo hos.. Bi boşlukta gibiyim su an bu dogal mı zaman mi ilaci onun pisman olmasi icin napsam
şimdi tekrar denemeyi düşünmen ya da keşke şöyle yapsaydım demen normal. ortada evlat olan bir evlilikten bahsediyorsun. ama bu kişiyle olmucak sadece tekrar birlikteliğin. şimdi ailelere kadar herşeyi düşünme zamanı. arkandan hemen eşyalarını satan kıyafetlerin vermeyen bir ailesi var bu kişinin. tekrar girersen bu eve sana ve evladına tavırları saygıları nasıl olur? eski eşin nasıl arkanda durur? ya da tekrar o eve gitmezsen evladın ve sen nasıl yaşarsınız. bunları güzelce önüne ser ve düşün derim. ama unutma herşeyden önce çocuğunu düşünmek zorundasın. bu düşünme sürecinde kendine zaman ver acele etme. hakkında hayırlısı olsun inşallah.

bence sen karşı tarafın ne düşüneceğini de düşünme :KK43: kendini yaralama artık olan olmuş ... bir insan yaşadığı acıyı unutmaz onunla yaşamaya alışır bunu unutma canım :*
Hakikaten durumun ozeti bu agziniza sağlık cidden aciyla yasamaya alismak.. Hayirlisi olsun hakkimda artık is basa gelince zor bi durummus bosanmak

Hakikaten durumun ozeti bu agziniza sağlık cidden aciyla yasamaya alismak.. Hayirlisi olsun hakkimda artık is basa gelince zor bi durummus bosanmak

Bizim toplumumuzda maalesef KADIN bir yaradır hep bi itilmişlik vardır ama biz ne yapıyoruz süper güçlü kadınlar olup gerektiğinde kocalara yol veriyoruz neden mi ? çünkü erkekler ne kadar erkekse bizde KADINIZ ve hiç bir erkeğin gölgesine ihtiyacımız yok :) :) :)

şimdi tekrar denemeyi düşünmen ya da keşke şöyle yapsaydım demen normal. ortada evlat olan bir evlilikten bahsediyorsun. ama bu kişiyle olmucak sadece tekrar birlikteliğin. şimdi ailelere kadar herşeyi düşünme zamanı. arkandan hemen eşyalarını satan kıyafetlerin vermeyen bir ailesi var bu kişinin. tekrar girersen bu eve sana ve evladına tavırları saygıları nasıl olur? eski eşin nasıl arkanda durur? ya da tekrar o eve gitmezsen evladın ve sen nasıl yaşarsınız. bunları güzelce önüne ser ve düşün derim. ama unutma herşeyden önce çocuğunu düşünmek zorundasın. bu düşünme sürecinde kendine zaman ver acele etme. hakkında hayırlısı olsun inşallah.
Evet aileler artik cok sorun olur bir araya gelsek de.. Kimse kimseye guvenmez olaylar ayyuka çıktı hep düşünüyorum benim canimi yaktilar kanser babam kahroldu :( nurlar icinde huzurla uyusun babam..bu sehirde yasayamayiz artik zaten dedigin gibi saygi guven huzur olmaz. Umarim kolay atlatirim

Cok haklisiniz aslinda sabır dediginiz gibi.. Denedik zira ama olmadı belki cocuk da olunca ben yeni yilda da hep aile resimleri gormekten malum.. Ve babami da kaybedince duygularim birbirine girdi :KK43:
Ayrıca eşyalarını bile vermeyen 1 kuruşun hesabını yapanlardan da ben bile nefret ettim o nasıl bir kafa ya.
Resmen yangından mal kaçırmışlar.

Evet aileler artik cok sorun olur bir araya gelsek de.. Kimse kimseye guvenmez olaylar ayyuka çıktı hep düşünüyorum benim canimi yaktilar kanser babam kahroldu :KK43: nurlar icinde huzurla uyusun babam..bu sehirde yasayamayiz artik zaten dedigin gibi saygi guven huzur olmaz. Umarim kolay atlatirim
Allah rahmet eylesin başın sağ olsun. umarım evladınla çok güzel bir hayat kurar çook mutlu olursun. şuan acın taze olduğu için ve içinde birazda kızgınlık yada kin olduğu için bu kadar hurslısın. zamanla soğuyacak için birazcık sabırrr.

Allah rahmet eylesin başın sağ olsun. umarım evladınla çok güzel bir hayat kurar çook mutlu olursun. şuan acın taze olduğu için ve içinde birazda kızgınlık yada kin olduğu için bu kadar hurslısın. zamanla soğuyacak için birazcık sabırrr.
Ya aynen iste kesinlikle alamadim intikamimi evime girip ceyizimi esyalarimi almak bosaltmak neymis rezil edemedim mahkemelerde icim sogumadi.. Klimami takmis ablasi gördüm tum evi annemler aldi durumlari yok diye ben idare ettim. Cok guzeldi esyalarim :( ama evlat yanimda ya her seye deger diyorum.. Rabbim ugrassin onlarla tez zamanda.. Bi bosluk bu aidiyet belki de aradığım ama yeni bi seyler hissedip yasamak istemiyorum ne enerjim ne hevesim var. Oglum da küçük cok bahtsizmisim ya

Ayrıca eşyalarını bile vermeyen 1 kuruşun hesabını yapanlardan da ben bile nefret ettim o nasıl bir kafa ya.
Resmen yangından mal kaçırmışlar.
Kesinlikle aç köpekler onlar esya mi gormus medeniyet insanlik mi görmüş:( insan torununa yapmaz cocugumun da her seyi gitti

Ya aynen iste kesinlikle alamadim intikamimi evime girip ceyizimi esyalarimi almak bosaltmak neymis rezil edemedim mahkemelerde icim sogumadi.. Klimami takmis ablasi gördüm tum evi annemler aldi durumlari yok diye ben idare ettim. Cok guzeldi esyalarim :KK43: ama evlat yanimda ya her seye deger diyorum.. Rabbim ugrassin onlarla tez zamanda.. Bi bosluk bu aidiyet belki de aradığım ama yeni bi seyler hissedip yasamak istemiyorum ne enerjim ne hevesim var. Oglum da küçük cok bahtsizmisim ya
daha yolun çook başındasın. evet bana konuşmak çk kolay belki benm başıma gelse daha da kötü olurum bilemiyorum. ama dışarıdan bakan göz olarak elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum. yanlış anlamazsın umarım. ama gün gelicek kalbin yeniden çarpıcak. şuan belkide nefes alamadığını düşünüyorsun. ama nefes almanın güzelliğini gülmenin keyfini hissedince etrafına ışıklar saçıcaksın ve belki de şükrediceksin erken kurtulduğuna. ve sen ışık saçtıkça etrafındaki isanlarda sana ışık olucak. yeter ki önce içinde hallet umutsuzluğu kini bir kenara bırakıp oh deyip yoluna bakmaya çalış. çoğu kadının cesaret edip yapamadığını yapmışsın. hayatını br imza için bir adama mahkum etmemişsin. bu bile güzel bir adım. kendini sakın hafife alma. sen çok güçlüsün.

Geri dönüşü olurmu olmam mı bilmem
Ancak madem kocamın huyuna gıtseydım duzelırmıydı dıyecegınıze aklınızı basınıza o zaman alsaydınız

Oglunuz kucukmus zaten sizden alamazlarmis. Keske biraz ugrassaydiniz en azindan esyalar icin. Gerci o durumda insan farkli dusunebiliyor tabi.

Acaba diye dusundugunuz vakit insanlar sirtlan gibi evinizi yagmalarken esiniz olacak kisi neden engel olmamis, onu dusunun. Ben saygi cercevesinde anlasamadik diye ayrilip sonradan acabalari yuzunden tekrar birlesip gayet mutlu yasayanlari gordum. Ama bosanma asamasinda adam karisinin hakkini gozetti, gecimlerini dusunerek nafaka bagladi, cocugunun ihtiyaclariyla ilgilendi. Kimse kimseyi uzup kirmadi. Fakat sizin durumunuz imkansiz. Ailece karaktersizmisler ve esinizin de onlardan farki yokmus.

Komsumuzun gelini ve oglu bosandi, komsumuz les kargasi gibi hemen esyalari kendi evine getirtti. Annem pencereden izlerken agladi. O esyalar yikilan bir yuvaydi cunku. En alalasiz insanlarin bile zoruna gidiyorken esinizin buna goz yummasi affedilemez.

Cok cenen vardi falan demis ya. Kesin hakkinizi aradiginiz zamanlarda demistir. Sorunu cozmek yerine bu sekilde suclamak isine gelmis.

Sana tavsiyem, sakin arkana bakma. Eski esin adam degil, 50 sene sonra da olmayacak. Kendinde sakin suc arama. Sen evladin icin herseyden vazgecmis birisin. Boyle birinde ne hata olabilir.

Back
X